kasiola 21.09.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Już kiedyś pytałam bez skutku ,a teraz już musze zakonczyć temat okien bo panowie "gipsiarze" pytają ,co z tymi wnękami?Proszę o pomoc, gdzie można kupić coś takiego w kolorze okien "złoty dąb"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiola 21.09.2007 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 zaczynam sądzić ,ze mam wypaczony gust? Czy nikt tego nie widział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 21.09.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Mam wrazenie, ze nie znajdziesz producenta, ktory robi szpalety seryjnie.Chyba , ze to bedą okna na zamowienia, ale moge sie mylic. Z kilkunastu znanych mi firm polskich , zadna tego typu "urzadzen" nie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xdotka 21.09.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Znalazłam, ale tylko kolor sosna i biały i do dachowych chyba tylko http://www.fakro.pl/htmli/146.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts