markoto 21.09.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Dziennik zaczety zapraszam do komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.09.2007 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 zmienilam sobie ustawienia zeby byly linki do dziennika i komentarzy moze zadziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 21.09.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Dzień dobry Dobrze, że założyłaś swój dziennik i komentatrze. Czekam na wpisy i zdjęcia z budowy Życzę powodzenia Pozdrawiam Graszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 21.09.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Ale cóś chyba jeszcze nie tak, bo nie wszędzie można zajrzeć do Twojego dziennika, tzn. można tylko przy pierwszym wpisie...... Dasz radę, każdy kiedyś zaczynał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.09.2007 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 no teraz powinny dzialac bo dopiero teraz uzupelnialm podpis uzupelnie dziennik jak tylko znajde chwilke jednak przy dwojce malych dzieci graniczy to niemal z cudem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.09.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Bardzo ładna ta działeczka a okolica bombowa. I fajne osiedle nowych domków się zapowiada. Czekam na dalsze wpisy i będę kibicować. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.09.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Widzę zdjęcie GWC.... Nie mieliście go montowanego przez przypadek w zeszłym tygodniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.09.2007 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 montowali nam go 11.09 potem jeszce byli kolo 20 zeby poubijac ten piach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 24.09.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Witam! Śliczna okolica i śliczny projekt ( może dlatego ze z tej samej firmy projektowej ). Życzę wytrwałości i radości z budowy. Będę kibicować w końcu Śląsk jest niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.09.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Witaj markoto domek w pięknej okolicy, jeszcze dziewiczej zdradzisz nam gdzie to jest? Ja też szukałam działki w okolicy Gliwic parę lat temu, ale ceny nas przegoniły Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.09.2007 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 jasne to wiocha na Slasku Wioska ktora juz z wsia ma niewiele wspolnego tzn chyba juz niewiele kto zajmuje sie rolnictwem a ty gdzie sie budujesz?? bo okolica tez ladna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.09.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Rybnik jesteśmy z Graszka1970 bliskimi sąsiadkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.09.2007 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Rybnik to calkiem niedaleko przynajmniej od Gliwic tam mialam weselisko No widzialam ze macie silna Rybnicka grupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 25.09.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 No gratulacje z okazji zalania !!! zeby nie zapeszyć....... my może jutro rano..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.09.2007 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 dzieki dzieki Na pewno sie uda toz pogoda jak marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.09.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 markoto czytam Twoje założenia i zastanawiam sie czy nie jestem odnalezioną siostrą bliźniaczką u mnie niemal identycznie (pralnia, spiżarka, odkurzacz, rekuperator) - poza kaflami w salonie. też bym wolała drewno ale jednak przełkniemy kafle bo wybraliśmy podłogówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.09.2007 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 no ja wiem wiem ze kafle sa super na podlogowke ale w lecie nie ebdzie przeciez grzalo a drewno jest takie piekne dlatego bedzie przemyslowka olejowana to podsun moze swoje pomysly moze jest jeszce cos do zastosowania co pomocne w zyciu bardzo jestem na tyle leniwa ze kombinuje jak tu zrobic cos ala zsyp do pralni ktora sie styka z lazienka sciana zeby nie musiec nosic kosza do pralni bo u nas wiecznie gora prania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.09.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 zazdroszczę ale się nie zdecyduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
montana1 25.09.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 No gratulacje z okazji zalania !!! zeby nie zapeszyć....... my może jutro rano..... Oj czytałam Twój dziennik. Łezka się w oku kręci. Dzielna z Ciebie Kobieta. Życzę powodzenia Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 26.09.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 No gratulacje z okazji zalania !!! zeby nie zapeszyć....... my może jutro rano..... Oj czytałam Twój dziennik. Łezka się w oku kręci. Dzielna z Ciebie Kobieta. Życzę powodzenia Kochana Dziekuje bardzo za słowa otuchy i jak powiadają co nas nie zabije to nas wzmocni, próbuję pozytywnie myśleć, bo są tacy, którzy mają o wiele gorzej. Pozdrawiam Graszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts