markoto 12.12.2010 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Malgos ale to normalnie szok, ty juz chyba zdarzylas u lekarza byc jaka data nabita jest na liscie?? tu przepis http://mojewypieki.blox.pl/2008/02/Krajanka-piernikowa-z-marcepanem-i-powidlami.html a tu jak zrobi paste migdalowa samemu 1 1/2 szklanki migdalow bez skorki 1 1/2 szklanki cukru pudru 1 bialko 1 lyzeczka ekstraktu migdalowego szczypta soli. Zmielic migdaly partiami w malakserze, wymieszac z cukrem pudrem i reszta skladnikow i wyrobic na gladka, twardawa mase. Schlodzic dobrze w lodowce, masa musi byc zimna przed kolejna obrobka. Niewykorzystane resztki swietnie przechowuja sie w zamrazalniku. tu przepis ten sam z uwagami http://www.cincin.cc/index.php?showtopic=1041 Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/652/#findComment-4433357 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Od samego czytania tego przepisu tyja mi uda. Marta, jest nabita data 18.11, wiec nie wiem, moze u mnie na poczcie przez miesiac trzymali... Wizyte mam 21 grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/652/#findComment-4433609 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Martusia czy Ty musisz tak słodkościami kusić Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/652/#findComment-4433729 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.12.2010 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Od samego czytania tego przepisu tyja mi uda. Marta, jest nabita data 18.11, wiec nie wiem, moze u mnie na poczcie przez miesiac trzymali... Wizyte mam 21 grudnia. no zabic to malo Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/652/#findComment-4433822 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.12.2010 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Martusia czy Ty musisz tak słodkościami kusić wusia polecam zwlaszcza ze trzeba je upiec duzo wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/652/#findComment-4433823 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 i do świąt się w drzwi nie zmieszczę Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/652/#findComment-4433833 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.12.2010 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 ale nikt ci nie kaze podjadac Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/652/#findComment-4433861 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 taaaaaaaaaaaaaaa dobrze że wierzysz w moją słabą silną wolę Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/652/#findComment-4433870 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.12.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Zgadnij Marta co znalazlam w skrzynce. Normalnie rekord swiata. Dzieki Ci jeszcze raz. I dawaj przepis na te krajanke. ja jeszcze nie znalazłam,hmmm może dlatego, ze nie mam skrzynki;) Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/652/#findComment-4434505 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.12.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 no i co można jeszcze dobrego upiec? nie chcę tortów i ciężkich ciast. sernik obowiązkowo....z orzechami, ale co jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/652/#findComment-4434511 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.12.2010 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Myszko jeszcze nie wyslalam dzis wypychamy projekt to bedzie wiecej czasu Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/652/#findComment-4434525 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.12.2010 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 (edytowane) pyszne bylo to o ostatnio wklejalam takie z bita smietana i kremowka http://okruszki.blox.pl/2009/04/CIASTO-BALOWE.html dosc dlugo sie trzyma i jest pycha Edytowane 12 Grudnia 2010 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/652/#findComment-4434526 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.12.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 ok, ja też natenczas czasu nie mam na nauki podyplomowe;) o własnie ciacho-ide poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/652/#findComment-4434576 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.12.2010 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 o to ciasto to takie iście karnawałowe jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/652/#findComment-4434578 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.12.2010 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Mysza, na swieta to marchewkowe jest super. I torcik makowy Neferki. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/652/#findComment-4434673 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 13.12.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 idąc w Twoje ślady upiekłam jakieś 5 kg pierników i 2 kg ciasteczek. z ciasteczkami posżło szybciej a z piernikami to myślałam, że padne wczoraj. dzisiaj kończe lukrowane- lukier wyszedł rewelka. i musze mniejsza dziurkę mieć w tym worku. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/652/#findComment-4434737 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.12.2010 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 no mniejsza lepsza ja 3 woreczki zniszczylam znaim doszlam do odpowiedniego rozmiaru Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/652/#findComment-4434776 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.12.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 A to robie bardzo podobne ciasto jak to balowe ale bez pieczenia Wychodzi rewelacyjnie i moze tydzięń stać w lodówce i jest pyszne. Robi sie je naprawdę szybko. Ja robie na herbatnikach i mam jeszcze warstwe kwaśnego dżemu a na wierzchu podsmażone migdały. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/652/#findComment-4434820 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.12.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Cześć Martusia! Zazdraszczam kulinarnych zdoności i zapału do robienia tych wszystkich pyszności...! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/652/#findComment-4434842 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.12.2010 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 May pysznosci Marys jakos nie wierze, ze ty zdolnosci kulinarnych nie posiadasz Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/652/#findComment-4434940 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.