markoto 02.09.2011 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 wsadzilam szmate miedzy drzwi piekarnika a piekarnik Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/758/#findComment-4850768 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.09.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 nie no, oszalaļy na punkcie chleba muszę ten zakwas ukręcić ... tymczasem idę zrobić razowe placuszki do syropu klonowego Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/758/#findComment-4850773 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 02.09.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 jak to z otwartym piekarnikiem? oszalały. za tydzień sie widzimy laski więc Martusiu ja poprosze o ten zakwas, juz nie moge sie doczekać. a tak a propos tego roustique top jak dodam te 25 min , pózniej 70 i pózniej 20 i to wychodzi mi że ok. 21 godziny byłby gotowy więc juz nikt świeżego nie zje. Jak Ty to robisz Marta? ja chodze do pracy. (a moje dziecię do szkoły- na razie zachwycona tylko dzisiaj zginął strój na WF - dam sobie ręke uciąc że razem go wkładałyśmy do plecaka więc nie wiem co sie z nim stało?) Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/758/#findComment-4850782 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.09.2011 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 (edytowane) Kluczmonia, ja wrocilam o 15 to robilam wtedy, na ogol w tygodniu wybieram takie z krotszym wyrastaniem ten upiecz teraz w sobote Edytowane 2 Września 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/758/#findComment-4850815 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 wsadzilam szmate miedzy drzwi piekarnika a piekarnik ja sie boje że mi się po prostu piekarnik wyłączy Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/758/#findComment-4850918 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.09.2011 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 masz tak ze jak otworzysz drzwiczki to sie wylacza?? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/758/#findComment-4851110 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 06.09.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Dziewczynki a co sie nic nie chwalicie swoimi weekendowymi wypiekami? Markoto dopiero wczoraj dotarły książki dla pierwszoklasistki. ja sie nie znam na razie ale trudne wydają sie być. i angielski tez (Fairyland). zobaczymy co pani powie na zebraniu ale na razie to nie umiem korzystać z podręcznika. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/758/#findComment-4855049 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.09.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 masz tak ze jak otworzysz drzwiczki to sie wylacza?? sprawdzilam - dokladnie tak - jest napisane zamknij drzwiczki - i kłóć się z elektroniką. ale chleb i tak pyszny - choć nigdy więcej nie zrobię go na góra dół - next time na termooobiegu - tak jak ta przepisowa laska Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/758/#findComment-4855370 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.09.2011 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 (edytowane) a czemu gora dol to zle? Nie chwalilam sie bo po pierwsze ten chleb z ziemniakami slabiutko wyrosl bo zakwas zytni mam kiepski jeszcze wiec nie bylo sie czym chwalic, potem robilam staropolski i ten byl dobry ale dowalilam ziarenek, jest fajny i kwasny, a wczoraj robilam 100%razowy i ten super na drozdzach a do tego mi sie baterie wyladowaly w aparacie i nie ma komu naladowac jesli chodzi o angielski to pani u nas miala chyba dodatkowe materialy dla nauczycieli wiec w ksiazce byly tylko niektore cwiczenia, ze moznabylo zrobic samemu Edytowane 6 Września 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/758/#findComment-4855871 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.09.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 ten chleb z ziemniakami .... potem robilam staropolski .... a wczoraj robilam 100%razowy ... przez całe życie nie zdążę tyle upiec co Ty w ostatnim czasie szkoda że nie ma zdjęć, ale w sumie dla monitora lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/758/#findComment-4855955 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.09.2011 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 No jak sie konczy chleb to mysle co upiec nowego, ale znajac sobie to za chwilke mi przejdzie i znow stwierdze ze ten sklepowy rownie dobry Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/758/#findComment-4855962 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.09.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 No jak sie konczy chleb to mysle co upiec nowego, ale znajac sobie to za chwilke mi przejdzie i znow stwierdze ze ten sklepowy rownie dobry ooo patrz, to witaj w klubie! Ja mam takie fazy na ciasta, i pączuszki wiedeńskie z parzonego ciasta. Robię pod rząd kilkanaście razy i potem dłuuuuuga przerwa Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/758/#findComment-4856102 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.09.2011 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 no ja faze na chleb to mialam jakies 2 lata temu ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/758/#findComment-4856106 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 07.09.2011 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 poprosze o przepis na razowy. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/758/#findComment-4856349 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.09.2011 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 http://piekarniatatter.blogspot.com/2008/04/100-razowiec-pszenny.htmlja troche wymieszalam z biala maka ale odrobine Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/758/#findComment-4856353 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.09.2011 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 a czemu gora dol to zle? ja mam kompaktowy piekarnik - jak wstawie naczynie to chleb jest na środkowej półce ale to oznacza że niemal dotyka góry. za to od dołu ciepło przez ten pojemnik z wodą nie za dobrze się przedostaje i spód wychodzi niedopieczony. poza tym babka podaje wszystkie czasy na termoobieg i nigdy nie jestem pewna czy nie powinnam jednak piec w tym momencie dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/758/#findComment-4856355 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.09.2011 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 aa bo ty masz maly piekarnik, ja jak pieke z para to albo pod koniec wyciagam ta foremke z woda , albo dopiekam bez foremki albo nie daje pojemnika a psikam co jakis czas chleb jest upieczony jesli jak popukasz go z kazdej strony to daje gluchy odglos Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/758/#findComment-4856368 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.09.2011 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 W obi jest promocja na wertykulator/aerator alko za 468zl Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/758/#findComment-4857507 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.09.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 W obi jest promocja na wertykulator/aerator alko za 468zl dobrze wiedzieć a właśnie czy przed zimą też trawę nim potraktować Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/758/#findComment-4857673 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.09.2011 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 wertykulacje sie robi na wiosne III/IV lub jesien VIII/IX, aeracje w lipcu Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/758/#findComment-4857843 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.