markoto 28.06.2012 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Efi nie dam rade na weeked. W piatek mam imprezke 20 lat po maturze, wroce padnieta w sobote i wtedy maz zabiera dziecko i tesciowa i jada moim autem do Kielc wiec jestem uziemiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.06.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 moj tez maskociak, najbardziej lubi zabawki z ikei. i jednego gumowego pieska pilke. a poza tym plastikowe butelki po napojach (tak fajnie szurgaja i uciekaja) ogrodowe doniczki, rekawiczki, wszelkie szaliki. ale tez tak jak Efilkowa psinka nigdy nie pogryzl mi butow czy sofy skorzanej. warto tez zaopatrzyc sie w prasowane kostki i inne przedmioty gryzaczki. przy ciamkaniu kosteczek moj piesek jest mega szczesliwy, potrafi "zniknac" na 1,5 godziny jest taki zaabsorbowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.06.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 moj tez uwielbia wszelkie gryzaczki.najlepiej pytaj babki w karusku które przyzmaczki i zabawki nadają się dla szczeniaczków. bo np. te skóry formowane dla szczeniąt się nie nadają - ale panie poleciły mi białe uszy - są boskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.06.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 dla szczeniaka tez mialam uszy i specjalne biale kostki. a od fryzjerki dostalam przepyszne zwacze wolowe (niesmierdzace), ktore Kastos uwielbial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 28.06.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Marta gratuluję ślicznego psiurka!!! Ja nie wiem co się dzieje, ale gdzie się nie obejrzę, to wszyscy kupują ostatnio szczeniaczki...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.06.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 nowy dom nowy domownik, ja sobie nigdy nie wyobrazalam, ze psinke bede miec. a tu znalazl sie bialasek i bylo to wielkie ajlowju od pierwszego spojrzenia chwycil i scisnal mnie za serducho i wiedzialam, ze to ten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.06.2012 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Dzieki Marys Widac jak juz czlowiekowi dobrze to sobie sprawia problem maly wlochaty i znowu jest zamieszanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.06.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Markotka cos w tym jest, my bialaska wzielismy miesiac po przeprowadzce i zakonczeniu budowy, zmeczeni na maksa, zregenerowalismy sie przez miesiac i psiaczek, no to chyba nam juz dobrze bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.06.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 ja sie bardzo ciesze z psinkichoć szczerze mówiąc nie ma co ukrywać - piesek to kupa kłopotów (z przewagą kupy:lol2:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.06.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 P.S. Martuś masz jeszcze zakwas? ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.06.2012 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 P.S. Martuś masz jeszcze zakwas? ^^ oczywista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.07.2012 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Markotka jak małpeczka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.07.2012 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Diablica mala. Ciagle wyje w nocy. Mam wtedy zgledem niej mordercze instynkty Dzieki za karme , na razie cos sie za nia nie bierze ale moze jak zglodnieje to zje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.07.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Daj jej termofor, albo butelkę z ciepłą wodą... przytulić się chce do matki, albo do Ciebie....I nie ma za co...Chwyci się jak zgłodnieje... Poczytałaś o tej karmie? to półka super premium, wiec nie powinna być zła... ale jak to ze smakami bywa różnie... Moja też jakoś nie rzuca się na miskę, ale ma taką karmę, że powinna utrzymywać wagę a nie tyć. i jest z ryb lekkostrawna. Będzie dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.07.2012 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 ale ona specjalnie na nas ne lezy, teraz sie glownie chlodzi i spi na podlodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.07.2012 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 mnie tam znowu hodowca mówił że psy nie tęsknią za mamą i współbratyńcami. za dużo nowych wrażeń żeby się przejmować tym co było. za to podobno te które jeszcze zostają w hodowli tęsknią - bo kompanów do zabawy nagle mniej i jakoś tak dziwnie pusto a wrażeń pozytywnych nowych njet z tym że moja psinka wyła tylko jedną noc. kazali nam ją zostawić na pastwę losu. masakra. no ale faktycznie na tej jednej nocy się skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.07.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 nasz tez tylko pierwszej nocy popiskiwal, wzielismy kojec i malucha do sypialni okrylismy kocykiem i bylo dobrze, natepna nocka uplynela na zwiedzaniu nowego pomieszczenia i siknieciu tu i owdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.07.2012 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 TAR no ja wlasnie tego chce uniknac Dzis bylo juz duzo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.07.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 my zrobilismy blad, moglismy go zostawic w salonie ale juz po ptakach. z drugiej strony jak zostaje sama w domu to jest jakos tak razniej jak przytulis jest blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.07.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 nasz psiaczek nie wchodzi w ogóle na piętro. a sama nie zostaje nigdy bo zawsze jest córcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts