Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

moj tez maskociak, najbardziej lubi zabawki z ikei. i jednego gumowego pieska pilke. a poza tym plastikowe butelki po napojach (tak fajnie szurgaja i uciekaja) ogrodowe doniczki, rekawiczki, wszelkie szaliki. ale tez tak jak Efilkowa psinka nigdy nie pogryzl mi butow czy sofy skorzanej. warto tez zaopatrzyc sie w prasowane kostki i inne przedmioty gryzaczki. przy ciamkaniu kosteczek moj piesek jest mega szczesliwy, potrafi "zniknac" na 1,5 godziny jest taki zaabsorbowany :D

Daj jej termofor, albo butelkę z ciepłą wodą... przytulić się chce do matki, albo do Ciebie....

I nie ma za co...

Chwyci się jak zgłodnieje...

Poczytałaś o tej karmie? to półka super premium, wiec nie powinna być zła... ale jak to ze smakami bywa różnie...

Moja też jakoś nie rzuca się na miskę, ale ma taką karmę, że powinna utrzymywać wagę a nie tyć. i jest z ryb lekkostrawna.

Będzie dobrze:)

mnie tam znowu hodowca mówił że psy nie tęsknią za mamą i współbratyńcami. za dużo nowych wrażeń żeby się przejmować tym co było. za to podobno te które jeszcze zostają w hodowli tęsknią - bo kompanów do zabawy nagle mniej i jakoś tak dziwnie pusto a wrażeń pozytywnych nowych njet

z tym że moja psinka wyła tylko jedną noc. kazali nam ją zostawić na pastwę losu. masakra. no ale faktycznie na tej jednej nocy się skończyło