markoto 12.11.2008 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Te wszytskie zdjecia sa w moich inspiracjach na picassa http://picasaweb.google.pl/markoto123 Zdjecie ze scianka to w lazienkach w przedostatnim rzadku 2 z prawej a obudowa wanny jak na 3 z prawej Ja z tego zdjecia to planuje zgapic to cos pod umywalke ale zrobic to z g-k obudowanego kaflami i te 3 szufladkii to ta jedna boczna scianke bedzie mialo jako scianek oddzielajaca umywalke od kibelka. Podobna zabudowa jest w inspiracjach rzad 6 zdjecie 2 od lewej Niestety fotosik nie dziala i nie moge wstawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 12.11.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Witaj Markotko! No to może ja pomogę...? To jest wnęka z wanną: http://img129.imageshack.us/img129/6013/image0jpgmf2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 12.11.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 A tu druga fotka: http://img390.imageshack.us/img390/4935/image30uo2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 12.11.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Markotko gratuluję zakupów w Leroyu!!! A jednak jasne płyteczki nie szare! 8) Swoją drogą nie wiedziałam, że tam teraz jakieś licytacje robią - napisz mi proszę na czym to polega...? A jak tam Twoja kotłownia? Słyszałam, że jest szansa, że wpadniemy na siebie w sobotę..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.11.2008 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Dzieki Marysiu Tzn teraz jest tydzien majsterkowicza i codziennie jest co innego mysmy fuksem trafili na ta licytacje glazury a na nastepny dzien mial jakis wklad kominkowy byc licytowany, wiec to raczej byla jednorazowa akcja chyba. No kafle nie szare do garazu ale za ta cene wcale nie zaluje Kotlownia zmontowana, teraz czekamy az gazownicy nam podlacza kociol do gazu, potem odbior przez kierownika instalacji , potem odbior kominiarski komina i mozna sie starac o gaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.11.2008 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 No jest szansa na spotkanie bedziemy z mezem albo ja bede sie szlajac i zamawiac kafle jak sie ich dolicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 12.11.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Czyli jak dobrze rozumiem, to akurat jak byłaś w Leroyu to licytowali te konkretne kafle, tak?! Wiesz, że jak dla mnie kolorek jest super, więc nie masz czego żałować! Super się Wam udało, naprawdę! A co do kotłowni to super, bo będziecie mogli grzać i szybciej zacznie wszystko schnąć - przede wszystkim wylewki. No i mam nadzieję, że doliczysz się kafli i spotkamy się w sobotę - byłoby miło! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.11.2008 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Licytowali bon o wartosci 1000zl do zrealizowania na dziale glazura wiec mozna bylo kupic dowolne kafle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.11.2008 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 No i mam wizualki ale fotosik nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 12.11.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Markotko a przez Imageshock się nie da...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.11.2008 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Moze sie da ale to kolejna stronka ktora trzeba rozpracowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.11.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 no i co z fotkami?dobry wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 12.11.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Markotko to wrzuć te wizualki na swoją Picassę, a ja je ściągnę i wkleję tutaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.11.2008 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Sa ale takie male kiszki Marysiu ktory link trzeba wklejac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.11.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Dzień dobry! Makotko wrzuć z pierwszej linkijki adres URL i zobacz na podglądzie czy wskoczyło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 13.11.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Dzien dobry i zapraszam do mnie, jest lazienka do skomentowania dzień bry to ja pierwsza .... łazieneczka cacy , wszystko na swoim miejscu , ale zastanawiam się jakby wyglądała narożna wanna patrząc na wizualizację wktórą wkleiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.11.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Spóźnialska jestem - widzę, że już sobie świetnie poradziłaś.... A co do łazienki do bardzo mi się podoba! Mam jedynie dwie uwagi: chyba nie robiłabym tego murku między umywalką a bidetem - chociaż na zdjęciu wygląda to dość fajnie... A druga sprawa to pociągnęłabym zabudowę wnękową nad wanną do końca - chodzi mi o to, że teraz kończy się ok. 20-30 cm przed końcem wanny i trochę śmiesznie to wygląda - ja bym wydłużyła tą wnękę do brzegu. To tak moim skromnym zdaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.11.2008 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Miedzy prysznicem a ta zabudowa ma wisiec grzejnik dlatego ona taka skrocona. Niestety nie umialam znalezc grzejnika w tym programie. W ogole sie zastanawiam czy robic ta wneke kolo wanny czy nie zrobic tylko prostej obudowy i juz olac te dekory bo one sie pojawiaja tylko w tej wnece wannowej. Tez sie zastanawiam nad ta scianka, czy ona potrzebna, jesli nei to zabudowa g-k bylaby symetryczna, nie wiem jak jest z wykonawstwem czegos tatkeigo, zeby mi potem toto nie odpadlo razem z umywalka nablatowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.11.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 No to jak masz tam grzejnik to faktycznie nie przedłużysz tej wnęki... Mi się osobiście ona bardzo podoba i nie rezygnowałabym z dekoru w paseczki, bo jest piękny! Mało tego na Twoim miejscu wyrzuciłabym te dwie szafeczki z lewej strony umywalki i dała tam pas tych dekorów od góry do samej ziemi - miałam tak zaprojektowaną w pierwszej wersji łazienkę przy sypialni i wyglądało to rewelacyjnie! Niestety wiąże się to z kosztami, ale efekt jest super i byłoby nawiązanie do wnęki nad wanną. A co do umywalki to mi chyba taka symetryczna bardziej by się podobała, a kibelek i tak jest częściowo osłonięty i w takiej wersji też by to moim zdaniem dobrze wyglądało, a byłoby tak "lżej" na tej ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.11.2008 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Odpada wyrzucanie szafeczki, musze miec gdzie trzymac kosmetyki Wieczorem sprobuje zrobic wersje bez tej scianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts