mario31 13.11.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Markotko już oblukałam i jak dla mnie teraz zdecydowanie lepiej! Tak naprawdę ta umywalka z szafką jest na tyle wysunięta do przodu, że i tak kibelki dyskretnie się za nią chowają... Mam wrażenie, że z tą ścianką to wygląda tak trochę na siłę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 13.11.2008 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Kafle super i myślę że do sufitu będą wyglądać dobrze. I ja bym akurat zostawiła tę ściankę oddzielającą kibelek od umywalki - zawsze to większa intymność fekalna I super kabina - tylko czy wygodnie z takiej wychodzić? Bo na fotce wygląda jakby się uchylała tylko połowa jednych drzwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.11.2008 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Kafle super i myślę że do sufitu będą wyglądać dobrze. I ja bym akurat zostawiła tę ściankę oddzielającą kibelek od umywalki - zawsze to większa intymność fekalna I super kabina - tylko czy wygodnie z takiej wychodzić? Bo na fotce wygląda jakby się uchylała tylko połowa jednych drzwi... matko Dorcia, az mna rzucilo, co za okreslenie dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.11.2008 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Otwiera sie cala, jest to scianka stala z drzwiami z punktem stalym, ale drzwi maja 1000mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 14.11.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Kafle super i myślę że do sufitu będą wyglądać dobrze. I ja bym akurat zostawiła tę ściankę oddzielającą kibelek od umywalki - zawsze to większa intymność fekalna I super kabina - tylko czy wygodnie z takiej wychodzić? Bo na fotce wygląda jakby się uchylała tylko połowa jednych drzwi... matko Dorcia, az mna rzucilo, co za okreslenie dzien dobry Ojejku no żarcik taki - już go raz zarzucałam i został skumany i doceniony Dla mnie widok na kibel stojąc przy umywalce nie jest najbardziej pożądaną rzezczą pod słońcem, dlatego jestem za częściowym zasłonięciu ścianką i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 14.11.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Otwiera sie cala, jest to scianka stala z drzwiami z punktem stalym, ale drzwi maja 1000mm. Aha. To ja może pójdę po okulary lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.11.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Markotko tośmy sobie pogadały... No i zaczynasz mieszać w mojej głowie... :roll: Idę szukać tej Sakury skoro mówisz, że są brązy! Cały czas myślę o mojej górnej łazience, bo Małż truje mi głowę, że mu się kwiatki nie podobają, więc poszukuję innej alternatywy... A zdjęcie to z wystawki Sanimexu w Gliwicach - dobrze myślę?! Mario a Twoje kafle do łazienki to złe niby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.11.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Markotko tośmy sobie pogadały... No i zaczynasz mieszać w mojej głowie... :roll: Idę szukać tej Sakury skoro mówisz, że są brązy! Cały czas myślę o mojej górnej łazience, bo Małż truje mi głowę, że mu się kwiatki nie podobają, więc poszukuję innej alternatywy... A zdjęcie to z wystawki Sanimexu w Gliwicach - dobrze myślę?! Mario a Twoje kafle do łazienki to złe niby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 14.11.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Dzień doberek! Myszko dla mnie są śliczne tylko Małżowi ten dekor z kwiatkami nie pasi, a skoro ma mi truć przez najbliższe kilka lat to wolę jeszcze coś pokombinować... Na szczęście jutro robimy maje zwiedzanko po "łazienkowych" sklepach, więc liczę na to że coś mi w oko wpadnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.11.2008 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 No wlasnie jakby mnie bylo stac na la rable to tez by mi sie lalo po scianach W ogole marzylam o duzej lazience w tych kaflach casalgrande padana ale niestety ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.11.2008 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Marysiu a jakie ty masz plytki i dekory bo jakos nie umiem sie odnalezc w Twoich kombinacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.11.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Dzień doberek! Myszko dla mnie są śliczne tylko Małżowi ten dekor z kwiatkami nie pasi, a skoro ma mi truć przez najbliższe kilka lat to wolę jeszcze coś pokombinować... Na szczęście jutro robimy maje zwiedzanko po "łazienkowych" sklepach, więc liczę na to że coś mi w oko wpadnie! Daj spokój, jak sie polozy kafle to pomarudzi jeszcze chwile dla pozoru, a potem mu sie spodoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.11.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Toz nie slyszalyscie o intymości fekalnej Dziewczynki? Jak walnełam scianke przy kiblu u siebie to Dorci objawiło sie takie radosne określenie . Lzy mi az lecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 14.11.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Toz nie slyszalyscie o intymości fekalnej Dziewczynki? Jak walnełam scianke przy kiblu u siebie to Dorci objawiło sie takie radosne określenie . Lzy mi az lecą That's my girl! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 14.11.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Markotko, a o które kafle i dekory pytasz? W kibelku będą płytki Azuvi Loft + mozaika Dune Safari, w naszej łazience przy sypialni będzie (chyba) samo Le Rable, a u dziewczynek Azuvi Ethnic w błękicie - to te co nie pasują Małżowi. Wszystkie płytki wklejałam w dzienniku na drugiej stronie. W naszej łazience początkowo miały być Casalgradne, ale LeRable w kibelku były "nawalone" i dlatego przerzuciłyśmy je do naszej łazienki. Myszko nie znasz mojego Małża... Najgorsze jak ktoś jeszcze przyjdzie i skomentuje, że mu się też nie podoba to nie będę miała życia, bo będzie: a nie mówiłem.....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.11.2008 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Wlasnie nie wiedzialam gdzie te dekory w kwiaty juz wiem u dziewczynek w lazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.11.2008 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Mi z tych dekorow to sie podobaja te z jednokolorowymi kwiatami tamte kolorowe sa troche za pstrokate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 14.11.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Mi z tych dekorow to sie podobaja te z jednokolorowymi kwiatami tamte kolorowe sa troche za pstrokate. No jakbym mojego słyszała, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.11.2008 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Ma gust chlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 14.11.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Dzięki! No się rozumie, że ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts