Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kafle super i myślę że do sufitu będą wyglądać dobrze.

I ja bym akurat zostawiła tę ściankę oddzielającą kibelek od umywalki - zawsze to większa intymność fekalna :)

I super kabina - tylko czy wygodnie z takiej wychodzić? Bo na fotce wygląda jakby się uchylała tylko połowa jednych drzwi...

I ja bym akurat zostawiła tę ściankę oddzielającą kibelek od umywalki - zawsze to większa intymność fekalna :)

I super kabina - tylko czy wygodnie z takiej wychodzić? Bo na fotce wygląda jakby się uchylała tylko połowa jednych drzwi...

matko Dorcia, az mna rzucilo, co za okreslenie :roll:

dzien dobry

matko Dorcia, az mna rzucilo, co za okreslenie :roll:

dzien dobry

Ojejku no żarcik taki - już go raz zarzucałam i został skumany i doceniony :p

Dla mnie widok na kibel stojąc przy umywalce nie jest najbardziej pożądaną rzezczą pod słońcem, dlatego jestem za częściowym zasłonięciu ścianką i tyle...

Markotko tośmy sobie pogadały... 8) :wink:

No i zaczynasz mieszać w mojej głowie...:roll: :roll: :roll:

Idę szukać tej Sakury skoro mówisz, że są brązy! Cały czas myślę o mojej górnej łazience, bo Małż truje mi głowę, że mu się kwiatki nie podobają, więc poszukuję innej alternatywy...

A zdjęcie to z wystawki Sanimexu w Gliwicach - dobrze myślę?!

Mario a Twoje kafle do łazienki to złe niby?

Markotko tośmy sobie pogadały... 8) :wink:

No i zaczynasz mieszać w mojej głowie...:roll: :roll: :roll:

Idę szukać tej Sakury skoro mówisz, że są brązy! Cały czas myślę o mojej górnej łazience, bo Małż truje mi głowę, że mu się kwiatki nie podobają, więc poszukuję innej alternatywy...

A zdjęcie to z wystawki Sanimexu w Gliwicach - dobrze myślę?!

Mario a Twoje kafle do łazienki to złe niby?

Dzień doberek!

Myszko dla mnie są śliczne tylko Małżowi ten dekor z kwiatkami nie pasi, a skoro ma mi truć przez najbliższe kilka lat to wolę jeszcze coś pokombinować... :roll: :wink:

Na szczęście jutro robimy maje zwiedzanko po "łazienkowych" sklepach, więc liczę na to że coś mi w oko wpadnie! 8)

Dzień doberek!

Myszko dla mnie są śliczne tylko Małżowi ten dekor z kwiatkami nie pasi, a skoro ma mi truć przez najbliższe kilka lat to wolę jeszcze coś pokombinować... :roll: :wink:

Na szczęście jutro robimy maje zwiedzanko po "łazienkowych" sklepach, więc liczę na to że coś mi w oko wpadnie! 8)

Daj spokój, jak sie polozy kafle to pomarudzi jeszcze chwile dla pozoru, a potem mu sie spodoba. :)

Markotko, a o które kafle i dekory pytasz?

W kibelku będą płytki Azuvi Loft + mozaika Dune Safari, w naszej łazience przy sypialni będzie (chyba) samo Le Rable, a u dziewczynek Azuvi Ethnic w błękicie - to te co nie pasują Małżowi. Wszystkie płytki wklejałam w dzienniku na drugiej stronie.

W naszej łazience początkowo miały być Casalgradne, ale LeRable w kibelku były "nawalone" i dlatego przerzuciłyśmy je do naszej łazienki.

Myszko nie znasz mojego Małża... :roll: Najgorsze jak ktoś jeszcze przyjdzie i skomentuje, że mu się też nie podoba to nie będę miała życia, bo będzie: a nie mówiłem.....???