kachna28 14.11.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 większa intymność fekalna ja jednak wolę inna intymność U mnie w projekcie kibelek był na wprost drzwi, ale ja go przesunąłam w bok, w kącik za kabiną -to może i trochę tej "fekalnej" uzyskałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.11.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 a ja po bloku mam awersje do kicimętów i chcę czuć przestrzeń. tam również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.11.2008 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Czy w ten sposob wypowiadasz sie na temat wersji lazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.11.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Ja sie wypowiadam za wersją bez ścianki Z dwóch powodów: 1. ścianka to dodatkowy koszt 2. więcej przestrzeni jest bez niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.11.2008 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 1 bardzo do mnie przemawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.11.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Markotko -ja też jestem za wersją bez ścianki.. po oblukaniu obu obrazków stwierdzam, że ta ścianka to "ni przypiął, ni wypiął" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.11.2008 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Brak scianki zatwierdzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 15.11.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Dzień doberek! Dobra decyzja Markoto! Udanych i zakupów i mam nadzieję, że do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.11.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Brak scianki zatwierdzony no to po podjęciu tak poważnej decyzji trzeba się napić http://images39.fotosik.pl/28/ef5c09feff04e92a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.11.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 co to jest to coś w koronie? można się u Ciebie tego napić? ja bym chciała spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.11.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 co to jest to coś w koronie? można się u Ciebie tego napić? ja bym chciała spróbować hmmm.. to jest coś chyba bardzo zabytkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.11.2008 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 http://www.sklep-ballantines.pl/sklep/index.php/browse,id_gr,73,itlpager%5Border_by%5D,sort_pr+DESC%5C,+name_pr,itlpager%5Bpg%5D,3.html chambord likierDość złożony smak tego trunku tworzą maliny – główny komponent likieru, jeżyny, wanilia – koniecznie z Madagaskaru, cytrynowe skórki i miód. Jak przystało na tradycyjny, francuski trunek, alkoholem bazowym jest koniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.11.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 samkusne dzien doberek, nadrabiam zaleglosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.11.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 http://www.sklep-ballantines.pl/sklep/index.php/browse,id_gr,73,itlpager%5Border_by%5D,sort_pr+DESC%5C,+name_pr,itlpager%5Bpg%5D,3.html chambord likier Dość złożony smak tego trunku tworzą maliny – główny komponent likieru, jeżyny, wanilia – koniecznie z Madagaskaru, cytrynowe skórki i miód. Jak przystało na tradycyjny, francuski trunek, alkoholem bazowym jest koniak markotko -jaka z Ciebie trunkowa znawczyni! brzmi bardzo atrakcyjnie muszę przyznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.11.2008 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Internet daje duza wiedze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.11.2008 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Efilo i co czekalam czekalam i w koncu sie nie doczekalam na twoja wypowiedz na temat lazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 16.11.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 http://www.sklep-ballantines.pl/sklep/index.php/browse,id_gr,73,itlpager%5Border_by%5D,sort_pr+DESC%5C,+name_pr,itlpager%5Bpg%5D,3.html chambord likier Dość złożony smak tego trunku tworzą maliny – główny komponent likieru, jeżyny, wanilia – koniecznie z Madagaskaru, cytrynowe skórki i miód. Jak przystało na tradycyjny, francuski trunek, alkoholem bazowym jest koniak Brzmi po prostu "pysznie"... Jak tylko będę mogła to koniecznie muszę spróbować...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.11.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 http://www.sklep-ballantines.pl/sklep/index.php/browse,id_gr,73,itlpager%5Border_by%5D,sort_pr+DESC%5C,+name_pr,itlpager%5Bpg%5D,3.html chambord likier Dość złożony smak tego trunku tworzą maliny – główny komponent likieru, jeżyny, wanilia – koniecznie z Madagaskaru, cytrynowe skórki i miód. Jak przystało na tradycyjny, francuski trunek, alkoholem bazowym jest koniak Brzmi po prostu "pysznie"... Jak tylko będę mogła to koniecznie muszę spróbować...! przywiozę na parapetówę. spróbujemy wspólnie. co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.11.2008 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 efilko bo pasa wyciagne!! Gadaj czym predzej co myslisz o tej mojej lazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.11.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 już mówię musiałam się skupić bo namieszane kafle były i zgłupiałam troszkę. 1. podtrzymuję moją wersję z powyżej dotyczącą ścianki przy kibelku - fruuu z nią. 2. zostawiłabym dekor nad wanną. to że go nigdzie indziej nie ma tylko działa na korzyść. a jest piękny - oblukałyśmy na wycieczce 3. zastanowiłabym się jeszcze nad ciemnymi pasami. nie pasuje mi to że leci pas po podłodze i przy nim jest ciemna obudowa wanny. wanna IMHO powinna się jakoś odznaczać. a tu częściowo się zlewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts