Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g


markoto

Recommended Posts

  • Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

  • markoto

    5369

  • efilo

    1549

  • mario31

    1250

  • wu

    1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

http://www.sklep-ballantines.pl/sklep/index.php/browse,id_gr,73,itlpager%5Border_by%5D,sort_pr+DESC%5C,+name_pr,itlpager%5Bpg%5D,3.html

 

chambord likier

Dość złożony smak tego trunku tworzą maliny – główny komponent likieru, jeżyny, wanilia – koniecznie z Madagaskaru, cytrynowe skórki i miód. Jak przystało na tradycyjny, francuski trunek, alkoholem bazowym jest koniak

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

http://www.sklep-ballantines.pl/sklep/index.php/browse,id_gr,73,itlpager%5Border_by%5D,sort_pr+DESC%5C,+name_pr,itlpager%5Bpg%5D,3.html

 

chambord likier

Dość złożony smak tego trunku tworzą maliny – główny komponent likieru, jeżyny, wanilia – koniecznie z Madagaskaru, cytrynowe skórki i miód. Jak przystało na tradycyjny, francuski trunek, alkoholem bazowym jest koniak

markotko -jaka z Ciebie trunkowa znawczyni! :) brzmi bardzo atrakcyjnie muszę przyznać :)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

http://www.sklep-ballantines.pl/sklep/index.php/browse,id_gr,73,itlpager%5Border_by%5D,sort_pr+DESC%5C,+name_pr,itlpager%5Bpg%5D,3.html

 

chambord likier

Dość złożony smak tego trunku tworzą maliny – główny komponent likieru, jeżyny, wanilia – koniecznie z Madagaskaru, cytrynowe skórki i miód. Jak przystało na tradycyjny, francuski trunek, alkoholem bazowym jest koniak

 

Brzmi po prostu "pysznie"... 8) :wink:

Jak tylko będę mogła to koniecznie muszę spróbować...!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

http://www.sklep-ballantines.pl/sklep/index.php/browse,id_gr,73,itlpager%5Border_by%5D,sort_pr+DESC%5C,+name_pr,itlpager%5Bpg%5D,3.html

 

chambord likier

Dość złożony smak tego trunku tworzą maliny – główny komponent likieru, jeżyny, wanilia – koniecznie z Madagaskaru, cytrynowe skórki i miód. Jak przystało na tradycyjny, francuski trunek, alkoholem bazowym jest koniak

 

Brzmi po prostu "pysznie"... 8) :wink:

Jak tylko będę mogła to koniecznie muszę spróbować...!

 

przywiozę na parapetówę. spróbujemy wspólnie. co Ty na to? 8) 8) 8) :lol:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

już mówię

 

musiałam się skupić bo namieszane kafle były i zgłupiałam troszkę.

 

1. podtrzymuję moją wersję z powyżej dotyczącą ścianki przy kibelku - fruuu z nią.

 

2. zostawiłabym dekor nad wanną. to że go nigdzie indziej nie ma tylko działa na korzyść. a jest piękny - oblukałyśmy na wycieczce :D

 

3. zastanowiłabym się jeszcze nad ciemnymi pasami. nie pasuje mi to że leci pas po podłodze i przy nim jest ciemna obudowa wanny. wanna IMHO powinna się jakoś odznaczać. a tu częściowo się zlewa.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.




×
×
  • Dodaj nową pozycję...