Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chcialam zeby okolice umywalki byly czarne bo sie tam najbardziej syfi ( wiem jestem nudna z tym pragmatyzmem) i jesli dalabym to kolo umywalki tylko to byla by taka bezsensowna czarna plama, znow jesli pociagnelabym to na cala szerokosc lazienki to wlazi mi to czesciowo pod prysznic, czesciowo pod grzejnik, tak ni z gruchy ni z pietruchy.

a muszą te boki na wierzchu być? może się zastanów czy nie zrobić szafek wnękowych.

markotko - co do pragmatyzmu i czarnych kafli przy umywalce to się pozwolę nie zgodzić - na tych ciemnych będzie bardziej widać. wszystkie osady i paprochy łazienkowe są jasne (mydło, pasta, ciciki, kurz)

wnekowe tzn obudowa z kafli i w to szafka??

ta dziura jasna to juz mi sie nie chcialo wsadzac kolejnej plyty z okleina z plytek w pro100 :)

Ale widzialas ze te czarne nie sa calkiem czarne, te syfy kolo umywalki ktore najbardziej widac to chlapnieta woda, nadepnieta i robi sie ciemna plama.

Myslalam o czyms takim jak ma mayland http://images41.fotosik.pl/30/07049ecc54f12e51.jpg ( mowie tu o szafce tej wysokiej nie tej pod umywalka) tylko ze bedzie widac boki z obu stron,dol bedzie pelny a gora chyba w dewnianych ramkach szklo, rozpatruje jeszcze aluminiowe al chyba z drewnianymi bedzie to lepiej grac.

http://www.sklep-ballantines.pl/sklep/index.php/browse,id_gr,73,itlpager%5Border_by%5D,sort_pr+DESC%5C,+name_pr,itlpager%5Bpg%5D,3.html

chambord likier

Dość złożony smak tego trunku tworzą maliny – główny komponent likieru, jeżyny, wanilia – koniecznie z Madagaskaru, cytrynowe skórki i miód. Jak przystało na tradycyjny, francuski trunek, alkoholem bazowym jest koniak

Brzmi po prostu "pysznie"... 8) :wink:

Jak tylko będę mogła to koniecznie muszę spróbować...!

przywiozę na parapetówę. spróbujemy wspólnie. co Ty na to? 8) 8) 8) :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A ja na to jak na lato!

Już się nie mogę doczekać, bo jestem jakby to powiedzieć z leksza wygłodzona alkoholowo.... :oops: :oops: :oops: