efilo 16.11.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 napisz jeszcze jakie będą boki tych gornych szafek skoro je zostawiasz na widoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.11.2008 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Chcialam zeby okolice umywalki byly czarne bo sie tam najbardziej syfi ( wiem jestem nudna z tym pragmatyzmem) i jesli dalabym to kolo umywalki tylko to byla by taka bezsensowna czarna plama, znow jesli pociagnelabym to na cala szerokosc lazienki to wlazi mi to czesciowo pod prysznic, czesciowo pod grzejnik, tak ni z gruchy ni z pietruchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.11.2008 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Szafki beda drewniane , takie jak fronty i parapet i te szuflady, nie umialam nic innego wykombinowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.11.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 a muszą te boki na wierzchu być? może się zastanów czy nie zrobić szafek wnękowych. markotko - co do pragmatyzmu i czarnych kafli przy umywalce to się pozwolę nie zgodzić - na tych ciemnych będzie bardziej widać. wszystkie osady i paprochy łazienkowe są jasne (mydło, pasta, ciciki, kurz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.11.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Jeszcze pytanie co to jest ten biały kwadracik pod oknem i przy wnęce nad wannyi jakiś taki dekor na końcu wanny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.11.2008 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 wnekowe tzn obudowa z kafli i w to szafka?? ta dziura jasna to juz mi sie nie chcialo wsadzac kolejnej plyty z okleina z plytek w pro100 Ale widzialas ze te czarne nie sa calkiem czarne, te syfy kolo umywalki ktore najbardziej widac to chlapnieta woda, nadepnieta i robi sie ciemna plama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.11.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 miałam i pozwolę się nie zgodzić a jak wyjdzie zobaczymy w praniu co do wnęki to dokładnie mi o to chodzi. Co by z szafki widać było tylko drzwiczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.11.2008 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Zobaczymy ile zajmie taka zabudowa bo to mi znow scina z szafki kolejne 5cm conajmniej o ile nie wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.11.2008 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Myslalam o czyms takim jak ma mayland http://images41.fotosik.pl/30/07049ecc54f12e51.jpg ( mowie tu o szafce tej wysokiej nie tej pod umywalka) tylko ze bedzie widac boki z obu stron,dol bedzie pelny a gora chyba w dewnianych ramkach szklo, rozpatruje jeszcze aluminiowe al chyba z drewnianymi bedzie to lepiej grac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.11.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 śliczna ta szafeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.11.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Ale tu powazne temata odchodzily, jak mnie nie bylo. Grunt, ze dobre decyzje podjete. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.11.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 markoto u mnie ta wysoka to jest szafka wolnostojąca tylko robiona pod wymiar, tak by pasowała we wnękę. Szafke można wysunąć i postawić jako wolnostojąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.11.2008 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Domyslalam sie bo nie widze bokow , a ja wlasnie chce taka wolnostojaca plus zabudowa geberitu tez z bokiem drewnianym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 17.11.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Dzień dobry! Co do szafki -to albo drewno -albo wnęka z płytek -dwa w jednym mi się nie widzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.11.2008 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 A dwa w jednym tzn?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 17.11.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 A dwa w jednym tzn?? 2w1 -czyli "korpus" z płytek a drzwiczki z drewna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.11.2008 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Korpus z plytek a drzwiczki z czego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 18.11.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Markotko o co chodzi z tymi szafkami, bo już się pogubiłam... Napisz mi proszę jeszcze raz jakie planujesz... P.S. Szafeczka Mayland śliczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 18.11.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 http://www.sklep-ballantines.pl/sklep/index.php/browse,id_gr,73,itlpager%5Border_by%5D,sort_pr+DESC%5C,+name_pr,itlpager%5Bpg%5D,3.html chambord likier Dość złożony smak tego trunku tworzą maliny – główny komponent likieru, jeżyny, wanilia – koniecznie z Madagaskaru, cytrynowe skórki i miód. Jak przystało na tradycyjny, francuski trunek, alkoholem bazowym jest koniak Brzmi po prostu "pysznie"... Jak tylko będę mogła to koniecznie muszę spróbować...! przywiozę na parapetówę. spróbujemy wspólnie. co Ty na to? A ja na to jak na lato! Już się nie mogę doczekać, bo jestem jakby to powiedzieć z leksza wygłodzona alkoholowo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.11.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 ta szafke to sobie wkleilam do folderu domek pomyslywykorzystam w dolnej lazience na banksuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts