markoto 18.11.2008 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Szafka ma miec boki drewniane, dol pelne drewno a gora to szklo ale albo ramki aluminiowe albo drewniane, bo znow bok drewniany musze powtorzyc przy zabudowie nad geberitem.To bedzie to samo drewno co szuflady pod blatem i parapet i drzwi.Efilo sugeruje zrobic wneke z g-k i same drzwiczki montowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 18.11.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Szafka ma miec boki drewniane, dol pelne drewno a gora to szklo ale albo ramki aluminiowe albo drewniane, bo znow bok drewniany musze powtorzyc przy zabudowie nad geberitem. To bedzie to samo drewno co szuflady pod blatem i parapet i drzwi. Efilo sugeruje zrobic wneke z g-k i same drzwiczki montowac. Ciężkie już mam jarzenie, ale w końcu się udało... !! Będzie super, a ramkę zrobiłabym chyba aluminiową.. No a jeszcze jak Ci to wykona Pan stolarz z Oświęcimia to efekt powali nas na kolana...!!! :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.11.2008 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 A co tez planujesz z nim wspolprace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.11.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 a co to za gościu? my szukamy kogoś kto by nam za sensowną kasę zrobił gabinet. niestety gotowych się kupić nie da. musi być na wymiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.11.2008 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Gosciu ktory robil u Moniki z elfowych opowiesci schody, parapety, drzwi, szafke w lazience, kuchnie, lozko do sypialni stol i stolik kawowy, szafke pod tv, blaty pod umywalki, u nas zaczyna od parapetow potem beda schody i drzwi i zabudowa lazienki, moze kuchnia, i jeszcze inne zabudowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.11.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 a szukałaś kogoś innego? chodzi mi o to czy facet faktycznie ma rozsądne ceny i dobrze robi czy nie masz porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.11.2008 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Mam porownanie na cenie drzwi. On chce 1600 bez wzgledu na grubosc oscieznicy i zrobi jak chce, w sklepie takie drzwi to powyzej 2tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.11.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 niezła cena obejrzałam te drewniane wykończenia u moni. ślicznie wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.11.2008 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 No wygladaja niczego sobie mam nadzieje ze i u mnie tak beda wygladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 19.11.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 A co tez planujesz z nim wspolprace? Planowałam Markotko, ale Pan ma terminy na wrzesień/październik, więc z bólem szukam innej alternatywy - równie ładnej of course...! Efilko gdybyś chciała namiary to Ci mogę podesłać na PW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.11.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 znaczy meble byłyby za rok? aż tak źle mi życzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.11.2008 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Fakt ze Pan zajety , ja sie w czerwcu na styczen umawialam i to na drzwi tylko a teraz zamowienie rosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 19.11.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 znaczy meble byłyby za rok? aż tak źle mi życzysz? Efilko ja Ci życzę jak najlepiej Kochana! Nie wiem na kiedy planujesz przeprowadzkę, ale widząc na jakim jesteś etapie to pomyślałam, że wrzesień byłby u Ciebie do przyjęcia - szczególnie jeśli chodzi o gabinet na górze... Ja we wrześniu to chciałabym już mieszkać, a bez schodów, drzwi i szafek w łazienkach to ciężko byłoby mi funkcjonować, hehe Mam tylko nadzieję, że znajdę kogoś kto robi równie piękne rzeczy jak Pan Marek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.11.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 schody mam nadzieję że zrobi mi tato zastanawiam się tylko czy ten palisander nie będzie za wzorzysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.11.2008 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Jedni maja tate drudzy musza szukac Panow Markow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 19.11.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Dokładnie tak Markotko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.11.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Dzień dobry! Co słychać dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.11.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 schody mam nadzieję że zrobi mi tato zastanawiam się tylko czy ten palisander nie będzie za wzorzysty nie nie bedzie a jeśli juz to na dzin dobry..oksyduje dosyc mocno z czasem.. Kurcze jak sie to stao żem jeszczio nie trafił tutaj Dobry wieczer ja jeszcze w parcy Głodny się robię..a to sie równa znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.11.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Dzień dobry! Co słychać dzisiaj? a to zależy u kogo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.11.2008 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Dzien dobry Wszystkim !! No Duszku witam w moich skromnych progach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts