mario31 03.12.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Markotko gratuluję podpisania umowy - trzymam kciuki, żeby w piątek zrobiło się cieplutko w domku! No i winszuję Mężusiowi udanych negocjacji 'kafelkowych"! Supcio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.12.2008 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Przejrzalam sobie watki o mimi i widze mniej wiecej, o co chodzi. No wiec ten house to jest wlasnie moj troll... Ale ona chyba tez byla niezle walnieta, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.12.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 oooo to nie wiedziałam no właśnie - kobieta wrażliwa była ale niepotrzebnie się nim przejmowała. i w sumie stała się bardziej upierdliwa niż on. zamiast po prostu go ignorować - chłop by się znudził i odpuścił. a tak to tylko w nim podsycała chęć mówienia wszystkiego na przekór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.12.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 dzień dobry ! -nawet nie próbuję odgadnąć o co chodzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.12.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 dzień dobry.... ja tez nie.... u nas słoneczko... ha ha ha..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.12.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 oooo to nie wiedziałam no właśnie - kobieta wrażliwa była ale niepotrzebnie się nim przejmowała. i w sumie stała się bardziej upierdliwa niż on. zamiast po prostu go ignorować - chłop by się znudził i odpuścił. a tak to tylko w nim podsycała chęć mówienia wszystkiego na przekór. No nie wiem, czy by sie znudzil - mial juz ponad 100 nickow... A poza tym z tego, co przejrzalam jakies watki ona pisala jakies maile na privy do facetow. Mam zamiar ignorowac nadal, ale mozna by go tez pousuwac - to w zasadzie zalezy, czy komus z Was on przeszkadza. Mam wrazenie, ze kwasi atmosfere po prostu. W razie czego dajcie znac, czy mam pisac do ponurego o wywalenie go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.12.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Witam Panienki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.12.2008 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Dzien dobry!! U mnie niestety zasmarkany i zakichany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.12.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Przeciez Ty lubisz zime... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.12.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 oooo to nie wiedziałam no właśnie - kobieta wrażliwa była ale niepotrzebnie się nim przejmowała. i w sumie stała się bardziej upierdliwa niż on. zamiast po prostu go ignorować - chłop by się znudził i odpuścił. a tak to tylko w nim podsycała chęć mówienia wszystkiego na przekór. No nie wiem, czy by sie znudzil - mial juz ponad 100 nickow... A poza tym z tego, co przejrzalam jakies watki ona pisala jakies maile na privy do facetow. Mam zamiar ignorowac nadal, ale mozna by go tez pousuwac - to w zasadzie zalezy, czy komus z Was on przeszkadza. Mam wrazenie, ze kwasi atmosfere po prostu. W razie czego dajcie znac, czy mam pisac do ponurego o wywalenie go. ale kto? ale co? możecie zapodać jakiś skrót sytuacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.12.2008 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Taka zime nijaka to ja mam w nosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.12.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 oj markotko... dobrze jest... ja od poniedziałku dach rozwalam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 04.12.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Dzien dobry!! U mnie niestety zasmarkany i zakichany Witam się po południowo...! Niestety też jestem 'pociągająca', więc możemy sobie podać rączki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.12.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 ja od poniedziałku dach rozwalam... ale tak całkiem w końcu!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.12.2008 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 No pogoda kijowa stad tacy wszyscy smarkaci i pociagajacy. A u nas dotarly kafle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.12.2008 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 No pogoda kijowa stad tacy wszyscy smarkaci i pociagajacy. A u nas dotarly kafle Przeczytałam kartofle Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.12.2008 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Kartofle to mi na razie nic a nic nie potrzebne moze za jakis czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.12.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Kartofle to mi na razie nic a nic nie potrzebne moze za jakis czas W sumie sadzi się je dopiero na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.12.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 ale które te kafle dotarły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 04.12.2008 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 No pogoda kijowa stad tacy wszyscy smarkaci i pociagajacy. A u nas dotarly kafle I JAK?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts