markoto 04.12.2008 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Nie widzialam Dotarly metalwood i sakura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.12.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 oooo to nie wiedziałam no właśnie - kobieta wrażliwa była ale niepotrzebnie się nim przejmowała. i w sumie stała się bardziej upierdliwa niż on. zamiast po prostu go ignorować - chłop by się znudził i odpuścił. a tak to tylko w nim podsycała chęć mówienia wszystkiego na przekór. No nie wiem, czy by sie znudzil - mial juz ponad 100 nickow... A poza tym z tego, co przejrzalam jakies watki ona pisala jakies maile na privy do facetow. Mam zamiar ignorowac nadal, ale mozna by go tez pousuwac - to w zasadzie zalezy, czy komus z Was on przeszkadza. Mam wrazenie, ze kwasi atmosfere po prostu. W razie czego dajcie znac, czy mam pisac do ponurego o wywalenie go. ale kto? ale co? możecie zapodać jakiś skrót sytuacji? Kasia, no to czupiradlo, ktore teraz zwie sie muchomorkiem. To caly czas ten sam troll co zawsze, od poczatku Forum. Sluchajcie, a czy kazde plytki trzeba zamawiac? Czy takie max-flizy i inne maja cos w magazynach, czy zawsze trzeba czekac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 04.12.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Kurczak, ale się masz fajnie Markotko! Na pewno są piękne...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.12.2008 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Malgos sa niektore do wziecia, mysmy wiekszosc mieli do wziecia z magazynu ewentulanie do poczekania 2 dni. No musza byc piekne, a tego metalwooda sie nie moge doczekac, ciekawa jestem jak bedzie wygladac bo bedzie czarny na podloge i jasno szary na sciany kolory jak w tej lazience w combikolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.12.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 I co z tym elektrykiem? Moze trzeba pogadac z innym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.12.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 malgosmnie on nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.12.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 malgos mnie on nie przeszkadza Dobra, na razie cicho siedzi, ale w razie czego dajcie znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.12.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 markotko - komentując wpis z dziennika zrób sobie to sama - filozofii zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.12.2008 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 I nie mam sie bac pokopania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.12.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 nie a transformator to najlepiej wysiudać nad sufit o ile masz podwieszany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.12.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Jessuuu, jak ja lubie to: nie wezme odpowiedzialnosci. To nie bierz, spitalaj do domu, jak nie umiesz zrobic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.12.2008 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Jest przygotowany transformator na poddaszu ale mowil ze transformator moze sie popsuc i 230v moze pojsc na kabel do oprawki. Moze sobie jednak tam swieczki postawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.12.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 No i co wtedy? Korki strzela i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.12.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Jest przygotowany transformator na poddaszu ale mowil ze transformator moze sie popsuc i 230v moze pojsc na kabel do oprawki. Moze sobie jednak tam swieczki postawie A lampy montuje tylko plastikowe bo jakby było przebicie na oprawe to by ktoś się lampy dotknął i by go pokopało? Sorki ale to jakiś palant. Od tego jest różnicowoprądówka żeby nic się nie stało. wyłącza się obwód nawet przy minimalnej różnicy potencjałów. może o tym nie słyszał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.12.2008 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 takie cos chcialam http://www.kanlux.pl/80,produkt.html a znalalzas jakas inna lampke co ja mozna tak zamontowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.12.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 nie szukałam markotko jeszcze, choć pewnie ja będę wybierać ledy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.12.2008 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 ale to sa ledy, tzn to jest oprawa i mozna wlozyc ledy do niejtakiehttp://www.kanlux.pl/37,produkt.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.12.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 dzień dobry..... myśmy prądy sprawdzali wszędzie sami... dokładnie żarówką z kabelkami... i próbnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.12.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 hihi no wiesz do zwykłej oprawy e27 też możesz ledy włożyć mówiłam o takich oryginalnie z ledami. albo taki wąż zamontujemy (wklejałam go gdzieś kiedyś) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.12.2008 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 ale jesli maja byc bryzgoszczelne to musi byc osobna oprawa nie za bardzo wiem czym sie rozni oprawa z oryginalnymi ledami od takiej no ale cos doktoratu z elektryki nie robilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts