Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Na szczescie to tylko kontrlaty dobrze, ze wiezby nie zakosili, pewnie trudniej byloby im to przetransportowac, denerwuje mnie w tym kraju wlasnie to, ze sie nie szanuje czyjejs wlasnosci, jak nie moje to niczyje i mozna brac, co z tego, ze inni tez musza sobie odmawiac wielu rzeczy zeby to kupic

No dokladnie moje kontrlaty na penwo poszly z dymem

Nie wiem, co to sa kontrlaty, ale szczerze wspolczuje. Wystarczy uzerania sie z fachowcami, zeby jeszcze ze zlodziejami trzeba bylo. Ja za to mam sasiadow :evil:

Co za kraj, normalnie, ludzi trzeba chyba wymienic...

Male pytanko - gdzie wyczailas taka toaletke?

takie mamy zuchwalstwo w Polsce niestety.

Za kradież to ręce powinni ucinać :evil:

Nam kiedyś zwinęli kawał dachówki, nikt przy tym nie pomyślał, że ktoś musi na to tyrać po całych dniach, zeby się czegoś dorobić.

A taki (wiem nawet kto...) jeden z drugim nic nie robi, tylko chleje po całych tygodniach i jeszcze człowiekowi dorobek odbiera :evil: :evil:

No wlasnie to na pewno ktos z osiedla obok, takie osiedle po pgrowskie, kradna, pija, nie maja roboty ani pieniedzy. Dlatego nie wiem czy po zrobieniu dachu nie zabijac okien i drzwi do czasu montazu okien bo to z 4 tygodnie jeszcze zejdzie.

Wydawaloby sie ze bedzie troche bezpieczniej bo sasiedzi juz mieszkaja ale widac nie.

u nas zabijają, niestety wszystko kradną co się da.

Oczywiście, jak jest pusto w okolicy..

Teraz mieszkamy od jednej strony przy lesie i tam leżała dachówka, dlatego znikła, gdyby była od drogi to byłoby bezpieczniej.

I w dodatku przecież na dole mieszka ojciec z wujkiem. I oczywiście nic nie widzieli...