markoto 08.04.2008 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 No chyba ze sie ma tamm zalana podlogowke wtedy koszty ida w gore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.04.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 punkt dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.04.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.04.2008 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 ukradli nam kontrlaty 120m kontrlat zniknelo nam z budowy, teraz na szybko musimy je zalatwiac, ktos sobie wzial na podpalke, zeby go piorun strzelil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.04.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 ???????? Co za chamówa!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.04.2008 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Na szczescie to tylko kontrlaty dobrze, ze wiezby nie zakosili, pewnie trudniej byloby im to przetransportowac, denerwuje mnie w tym kraju wlasnie to, ze sie nie szanuje czyjejs wlasnosci, jak nie moje to niczyje i mozna brac, co z tego, ze inni tez musza sobie odmawiac wielu rzeczy zeby to kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.04.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 jeszcze w dodatku dobija fakt że człowiek kupuje produkt a ktoś to zużyje jako materiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.04.2008 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 No dokladnie moje kontrlaty na penwo poszly z dymem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 No dokladnie moje kontrlaty na penwo poszly z dymem Nie wiem, co to sa kontrlaty, ale szczerze wspolczuje. Wystarczy uzerania sie z fachowcami, zeby jeszcze ze zlodziejami trzeba bylo. Ja za to mam sasiadow Co za kraj, normalnie, ludzi trzeba chyba wymienic... Male pytanko - gdzie wyczailas taka toaletke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.04.2008 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 hmm dobre pytanie na pewno nie bylo podane jaka to firma ani gdzie kupowane, niestety nie pamietam gdzie to bylo, sprobuje poszperac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 hmm dobre pytanie na pewno nie bylo podane jaka to firma ani gdzie kupowane, niestety nie pamietam gdzie to bylo, sprobuje poszperac Byloby super, bo taka nieprzekombinowana i ma, co trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.04.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 takie mamy zuchwalstwo w Polsce niestety. Za kradież to ręce powinni ucinać Nam kiedyś zwinęli kawał dachówki, nikt przy tym nie pomyślał, że ktoś musi na to tyrać po całych dniach, zeby się czegoś dorobić. A taki (wiem nawet kto...) jeden z drugim nic nie robi, tylko chleje po całych tygodniach i jeszcze człowiekowi dorobek odbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.04.2008 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 No wlasnie to na pewno ktos z osiedla obok, takie osiedle po pgrowskie, kradna, pija, nie maja roboty ani pieniedzy. Dlatego nie wiem czy po zrobieniu dachu nie zabijac okien i drzwi do czasu montazu okien bo to z 4 tygodnie jeszcze zejdzie. Wydawaloby sie ze bedzie troche bezpieczniej bo sasiedzi juz mieszkaja ale widac nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.04.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 u nas zabijają, niestety wszystko kradną co się da.Oczywiście, jak jest pusto w okolicy..Teraz mieszkamy od jednej strony przy lesie i tam leżała dachówka, dlatego znikła, gdyby była od drogi to byłoby bezpieczniej.I w dodatku przecież na dole mieszka ojciec z wujkiem. I oczywiście nic nie widzieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.04.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 u nas wykonawca wziął się na sposób i wynajął stróża z takiego właśnie osiedla. nikt nie śmie nic ruszyć Przynajmniej jak dotychczas markotko to Ty poszukujesz szarych inspiracji czy coś mi się pomerdało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.04.2008 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Jam to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.04.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Podeślę Ci na mailika katalog z kaflami. Nie pamiętam skąd go wytrzasnęłam więc linka nie dam. Akurat jest kilka łazieneczek w Twoim tonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.04.2008 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 OOO z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.04.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 A lepiej najpierw obejrzyj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.04.2008 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Obejrzalam, fajne sa matowe , takie mi sie podobaja nawet w brazach Widzialas je na zywo moze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts