Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W sobote bylismy na budowie i zauwazylismy ze polozona membrana ma w niektorych miejscach takie jasniejsze fragmenty co wyglada jakby warstwa zewnetrzna sie rozeszla i pozostala tylko ta siateczka od wewnatrz.

W niektorych miejscach sa tez dziurki czy to wypalone od papierosa czy od gwizdzia, nie wnikam. Ale czy taki wyglad foli jest normalny? Czy ona spelni swoje funkcje, czy jednak w miejscach gdzie sie tak porozchodzila, a jest tego sporo, trzebaby to uszczelnic, czy jest to jakas wada foli i absolutnie nie powinna tak wygladac?

Maja mi klasc dzis dachowke a ja nie wiem czy folia moze byc czy nie

:evil:

markoto

to co piszesz nie brzmi dobrze.

poszukaj jeszcze na forum, bo ja to laik jestem. Wiem że do uszkodzeń mechanicznych jest specjalna taśma do zalepiania rozdarc i dziurek.

Ale to co piszesz o tych 'rozchodzących się' miejscach to bladego opjecia nie wiem czy coś się da z tym zrobić. No i przede wszystkim czy w ogole jest się czym martwić.

Może zadzwoń na infolinie producenta albo chociaz do hurtowni gdzie to kupowałaś.

P.S. Śliczną pogodę macie dzisiaj :D My też 8)

nie, wlasnie jest tez diveroll universal membrana a nie tylko tasma, wiem ze na stronie jej nie ma sama z ciekawosci ogladalam na dachu czy aby na pewno to universal jest

http://www.e-dach.pl/1343_3181.htm

ona jest zielona jak na stronie