efilo 09.04.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Nie ale to Dado CeramikaPowinnaś znaleźć ją w salonie obok Agaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.04.2008 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Poszukam w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.04.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Nie mogłam sobie przypomnieć - ale już wiem. Salon nazywa się Dagma. To tak dla potomnych też piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.04.2008 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 W sobote bylismy na budowie i zauwazylismy ze polozona membrana ma w niektorych miejscach takie jasniejsze fragmenty co wyglada jakby warstwa zewnetrzna sie rozeszla i pozostala tylko ta siateczka od wewnatrz. W niektorych miejscach sa tez dziurki czy to wypalone od papierosa czy od gwizdzia, nie wnikam. Ale czy taki wyglad foli jest normalny? Czy ona spelni swoje funkcje, czy jednak w miejscach gdzie sie tak porozchodzila, a jest tego sporo, trzebaby to uszczelnic, czy jest to jakas wada foli i absolutnie nie powinna tak wygladac? Maja mi klasc dzis dachowke a ja nie wiem czy folia moze byc czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.04.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 markoto to co piszesz nie brzmi dobrze. poszukaj jeszcze na forum, bo ja to laik jestem. Wiem że do uszkodzeń mechanicznych jest specjalna taśma do zalepiania rozdarc i dziurek. Ale to co piszesz o tych 'rozchodzących się' miejscach to bladego opjecia nie wiem czy coś się da z tym zrobić. No i przede wszystkim czy w ogole jest się czym martwić. Może zadzwoń na infolinie producenta albo chociaz do hurtowni gdzie to kupowałaś. P.S. Śliczną pogodę macie dzisiaj My też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.04.2008 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 No mamy i boje sie ze leca z dachowkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.04.2008 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Jutro ma byc przedstawiciel brassa zobaczymy co zdecyduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.04.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 a to folia divoroll tak? trzymam kciuki co by się okazało że to nic poważnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.04.2008 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 tak divoroll universal, jakas niby lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.04.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 pewnie divoroll probo divoroll universal to tasma uszczelniająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.04.2008 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 nie, wlasnie jest tez diveroll universal membrana a nie tylko tasma, wiem ze na stronie jej nie ma sama z ciekawosci ogladalam na dachu czy aby na pewno to universal jesthttp://www.e-dach.pl/1343_3181.htm ona jest zielona jak na stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.04.2008 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Nasi robotnicy powiedzieli ze te jasne plamy to sa z oleju z pily, i jak ona nasiaka to wyglada tak jasniej, a to olej jadalny wiec nic nie powinno z tym byc. Ciekawa jestem czy tak jest faktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.04.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 ooo człowiek się uczy całe życie. lepiej się wypytaj o reakcje folii z olejem. na stronie tyveka pisze że folia po kontakcie z impregnatami może zmienić właściwości. kontaktu z olejem nie przewidzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.04.2008 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 ale to olej jadalny chyba nie ma wlasciwosci zracych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.04.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 czyli kładą tą dachówkę? zwykły olej raczej szkody nie zrobi, gorzej gdyby to była jakaś chemia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.04.2008 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 No klada, ich wersja wydala sie bardzo prawdopodobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.04.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 myślę, ze się znają w końcu nie pierwszy raz robią coś takiego czekamy na pierwsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.04.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 ale to olej jadalny chyba nie ma wlasciwosci zracych to spróbuj pomazać nim gumę dla ułatwienia dodam że ją rozpuści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.04.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.04.2008 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 O jakiej gumie myslisz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts