malgos2 27.12.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Jak tam markotko po swietach? Zyjesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.12.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 mysle ze nastepna nie moze sie doczolgac do kompa z przejedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.12.2008 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 oj Anja jestes blisko Jestem na goscinnych wystepach i ciezko sie do kompa dopchac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.12.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Lo matko, ja wlasnie zjadlam bigos i umieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.12.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 A ja muszę czyścic lodówkę swoją i teściowej -"żeby się nie zmarnowało" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.12.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Kuligiem chciałam do Ciebie jechać,lecz kare konie nie chciały czekać.Porwały sanie, mkną pod gwiazdamia ja zostałam sama z życzeniami.Ale gdy tylko okno otworzysz,w świeżym płateczku życzenia złożę,w gwiazdce co spada tutaj z obłokówbędę ci życzyć Szczęśliwego Nowego Roku!!! http://img132.imageshack.us/img132/9843/rakiety2id3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.12.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 A ja sie narobilam przy vacie, znalazlam przy okazji fakture na wanne, wszystko gites i.... nie moge znalezc aktu notarialnego zakupu mieszkania... Pewnie jest razem z postanowieniem o wpisie do ksiegi, bo tego tez nie ma. No niech to drzwi scisna... W tym roku juz nie zdarze zlozyc, bo musze do notariusza po wypis najpierw isc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.12.2008 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Przerabane , musialas dobrze schowac , zeby sie nie zgubilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.12.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Nio... Wszystko jest do odzyskania - wypis od notariusza i z ksiegi, ale krew mnie zalewa. Sprzatalam ostro przed Swietami, mam tylko nadzieje, ze tego przez przypadek nie wywalilam. Najpewniej jest tak jak mowisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.12.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 A ja sie narobilam przy vacie, znalazlam przy okazji fakture na wanne, wszystko gites i.... nie moge znalezc aktu notarialnego zakupu mieszkania... Pewnie jest razem z postanowieniem o wpisie do ksiegi, bo tego tez nie ma. No niech to drzwi scisna... W tym roku juz nie zdarze zlozyc, bo musze do notariusza po wypis najpierw isc. Złóż w tym roku wniosek niekompletny. Po nowym roku doniesiesz czego brakowało ale zyskujesz rok. Gdybyś kupowała jeszcze coś w 2009r to będziesz mogła złożyć wniosek w ciagu roku a nie czekać znów rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.12.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 A ja sie narobilam przy vacie, znalazlam przy okazji fakture na wanne, wszystko gites i.... nie moge znalezc aktu notarialnego zakupu mieszkania... Pewnie jest razem z postanowieniem o wpisie do ksiegi, bo tego tez nie ma. No niech to drzwi scisna... W tym roku juz nie zdarze zlozyc, bo musze do notariusza po wypis najpierw isc. Złóż w tym roku wniosek niekompletny. Po nowym roku doniesiesz czego brakowało ale zyskujesz rok. Gdybyś kupowała jeszcze coś w 2009r to będziesz mogła złożyć wniosek w ciagu roku a nie czekać znów rok. Dzieki Maylandko. Ten zaszczytny tytul to Ci Redakcja nie od parady przyznala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.12.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Szkoda tych kilku dni. Warto to wykorzystać. Sama znam przypadki, że ludzie przysylają puste! VZM-y. Potem, na spokojnie przychodzą po kilku tygodniach i wpisują kwoty, donoszą dokumenty. Ale liczy sie data wpływu do Urzędu. A ta będzie z 2008r Zasada: "jeden wniosek na rok" w okresie intensywnych wydatków na budowę i remont bywa uciążliwa. Dlatego warto odzyskać choć tę część poniesionych już wydatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.12.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Mayland Ty madra jestes! nie wpadlabym na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.12.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Forum uczy Forum radzi Forum nigdy cię nie zdradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 29.12.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 A ja PRAWIE wybrałam sofy -lukanie u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.12.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Forum uczy Forum radzi Forum nigdy cię nie zdradzi Ale liczy sie data wplywu czy stempla? Bo juz nie zdaze osobiscie zawiezc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.12.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Data stempla pocztowego (naszej polskiej poczty bo zagranicznej już nie). Data złożenia w placówce Poczty Polskiej jest datą złożenia wniosku. Sama data wpływu do urzędu to już formalność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.12.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Dzieki. To wpisze co moge, a aktu nie dolacze. Tylko wtedy w zalacznikach (tytul do lokalu) mam wpisac 1, czy nic? Sorry, ze Cie tak zameczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.12.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 A wpisz co chcesz (ja bym wpisała a potem donosząc udałabym nieświadomą, ze do koperty nie włożyłam ). Nikt i tak ze 2 miesiące go do ręki nie weźmie bo US-y są zawalone tymi wnioskami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.12.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 A wpisz co chcesz (ja bym wpisała a potem donosząc udałabym nieświadomą, ze do koperty nie włożyłam ). Nikt i tak ze 2 miesiące go do ręki nie weźmie bo US-y są zawalone tymi wnioskami Jestes wielka. Metaforycznie mowie oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts