Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam poswiatecznie. Dziekuje za wszystkie zyczenia i te swiateczne i te noworoczne. NIestety bylam odcieta od swiata i nie moglam wczesniej ani przeczytac ani wyslac wiec korzystajac z okazji zycze Wam wszystkim samych slonecznych dni, samych dobrych ludzi na waszej drodze, duzo zdrowia i radosci w calym 2009 roku :)

No najgrsze przed nami :)

Ciagle mnie meczy te kominek, moja koncepcja z kaflami upadla za samo pociecie kafli na kominek policzyli mi tyle co za kominek z plyta z trawertynu a dodatkowo musialabym kupic kafle.

Wklad zamowilam ale 5tys za obudowe plus kamien to troche duzo. Chcialam sie umowic z jeszcze jednym wykonawca ale maz sie oflagowal i nie chce sie juz na budowe wybierac.

Markotko a co to za kafle, ze ich ciecie tak drogo wychodzi...?! :o

Trawertyn mi tez chodzi po glowie, ale jako przecierka na scianie z tv, dlatego o kominku tez myslalam w kaflach, bo byloby juz tego za duzo... :roll:

Jak chcesz to podesle Ci namiary na mojego kominkowego - za nasz ominek powiedzial 2 tys. za robocizne (a sa w sumie jakby dwa), wiec u Ciebie powinno byc taniej!

Markotko dopytam Mezusia, bo to on z nim rozmawial.

Taki prosty z trawertynem tez bylby piekny... 8) :wink:

Mam do Ciebie jeszcze pytanko o pytki Buchtal (chyba tak sie to pisze...? :roll: ) - bylam dzisia w Rawie i widzialam biale i czarne - nie wiesz czy sa jeszcze inne kolory? Gdybys miala jakiegos linka to ja poprosze... :wink: