kachna28 01.01.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 http://www.puellanova.pl/images/e-cards/NowegoRoku.jpg Życzy kachna28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.01.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 W Nowym Roku życzę Ci pomyślności, potęgi miłości, siły młodości, samych spokojnych, pogodnych dni i mnóstwa cudownych i wzniosłych chwil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.01.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 się witam po świątecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.01.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 ja też, dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.01.2009 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Witam poswiatecznie. Dziekuje za wszystkie zyczenia i te swiateczne i te noworoczne. NIestety bylam odcieta od swiata i nie moglam wczesniej ani przeczytac ani wyslac wiec korzystajac z okazji zycze Wam wszystkim samych slonecznych dni, samych dobrych ludzi na waszej drodze, duzo zdrowia i radosci w calym 2009 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.01.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 O, kogo ja widze? Witaj wsrod zywych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.01.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 niooo dobhry wecer... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 04.01.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Witaj Markotko! A ja się dziwiłam czemu Cię tak długo nie ma....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.01.2009 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Bylismy u tesciow a oni odcieci od swiata internetowego za to troche odpoczelam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 04.01.2009 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Ja też tak mam jak pojadę do rodziców - ale jak ja wtedy odpoczywam od laptopa....! No i super, że odpoczęłaś, bo odliczanie czas zacząć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.01.2009 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 No najgrsze przed nami Ciagle mnie meczy te kominek, moja koncepcja z kaflami upadla za samo pociecie kafli na kominek policzyli mi tyle co za kominek z plyta z trawertynu a dodatkowo musialabym kupic kafle. Wklad zamowilam ale 5tys za obudowe plus kamien to troche duzo. Chcialam sie umowic z jeszcze jednym wykonawca ale maz sie oflagowal i nie chce sie juz na budowe wybierac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.01.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Markotko a co to za kafle, ze ich ciecie tak drogo wychodzi...?! Trawertyn mi tez chodzi po glowie, ale jako przecierka na scianie z tv, dlatego o kominku tez myslalam w kaflach, bo byloby juz tego za duzo... Jak chcesz to podesle Ci namiary na mojego kominkowego - za nasz ominek powiedzial 2 tys. za robocizne (a sa w sumie jakby dwa), wiec u Ciebie powinno byc taniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.01.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 u nas kominek będzie tylko wytynkowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.01.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 u nas kominek będzie tylko wytynkowany I na pewno bedzie piekny! A ja bede sie inspirowac kominkiem ze strony MCZ - kafle chcialam tylko przy wnece z wkladem... Zobaczymy, moze jeszcze cos mnie natchnie...! http://img352.imageshack.us/img352/5082/sfondohomezk0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.01.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 no wypisz wymaluj mój tylko bez wnęk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.01.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 no wypisz wymaluj mój tylko bez wnęk Ja nie chce tej na drewno, ale ta obok wkadu mi sie podoba - latem mozna postawic tam jakis wazon lub patere, a zima mozna trzymac drewienko w jakims ladnym, nowoczesnym koszu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.01.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 moja półka będzie miała 5 metrów więc wazon się powinien zmieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.01.2009 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Marys a ile zazyczyl sobie za calosc obudowy?? Bo robocizna mi nic nie mowi jesli nie znam cen materialow Kafle zwykly gres ale musza docinac pod katem wiec robocizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.01.2009 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Moze tez taki zrobie tylko ze symetryczny i tylko polka z trawertynu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.01.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Markotko dopytam Mezusia, bo to on z nim rozmawial. Taki prosty z trawertynem tez bylby piekny... Mam do Ciebie jeszcze pytanko o pytki Buchtal (chyba tak sie to pisze...? ) - bylam dzisia w Rawie i widzialam biale i czarne - nie wiesz czy sa jeszcze inne kolory? Gdybys miala jakiegos linka to ja poprosze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts