markoto 14.04.2008 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 zaintrygowalas mnie tym rozpuszczaniem gumy przez olej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.04.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Działa z zasady wobec każdej TAKA guma też się rozpuszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.04.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Działa z zasady wobec każdej TAKA guma też się rozpuszcza. A co z guma z hmmmm, nawilzaczem? To tez jakby olej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.04.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 no właśnie 'jakby' a po to 'jakby' żeby nie było niespodzianek. ale jak ktoś lubi niespodzianki to może zweryfikować i użyć jadalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.04.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 no właśnie 'jakby' a po to 'jakby' żeby nie było niespodzianek. ale jak ktoś lubi niespodzianki to może zweryfikować i użyć jadalny Juz lece probowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.04.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 tak to jest jak się baby zejdą i rozmawiają o budownictwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.04.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 tak to jest jak się baby zejdą i rozmawiają o budownictwie Wypraszam to sobie! Ostatnio stoje w OBI po fakture a tam facet wychodzi oburzony i drze sie: ja sie tu pytam, gdzie jest guma, a oni sie pytaja, czy do zucia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 14.04.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Marta jak ten dach, czekamy na fotki a co do kafli polcoloritu to moi rodzice mają takie w łazience- podłoga jest z jaśniejszych i dośc trudno ją utrzymać w czystości ale wyglądają ładnie zwłaszcza z czerwonymi dekorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.04.2008 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 nie wiem jak dach pewnie go zobaczymy dopiero za kilka dni kurcze co sobie wybiore plytki to nie do uzywania tylko do patrzenia a te kafle na podlodze maja z tych jasnych czy z tych szarych?? bo ja planuje dac te szare pamietasz ile kosztowal ten twoj gres Nordica?? tylko nie mow ze 120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 14.04.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Nordica kosztował 70 zł ale ze zwględu na to, ze była to końcówka więc wyczyściliśmy magazyn...Rodzice mają jasną podłogę płytki są jasnoszare prawie białe i na ścianach mają tez jasne z ciemnymi wstawkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.04.2008 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Jak to koncowka znaczy sie ja takich niei bede miec To moze te ciemne nie beda takie brudzace sie, chyba kupie po jednej plytce i bede deptac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakub_Staszewski 14.04.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Nasi robotnicy powiedzieli ze te jasne plamy to sa z oleju z pily, i jak ona nasiaka to wyglada tak jasniej, a to olej jadalny wiec nic nie powinno z tym byc. Ciekawa jestem czy tak jest faktycznie Zdecydowanie polecam wymiane tego kawałka membrany. Widziałem już takie zniszczenia po latach, własnie po oleju z piły. Nie wiem jaki to był olej, ale zniszczenia były. Dodatkowo jak cieli płytki na dachu, mam nadzieje, że dobrze osłonili membrane, bo mogli narobic małe dziurki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.04.2008 04:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 No wlasnei sa male dziurki maja to uszczelniac silikonem. Zmartwiles mnie tymi zniszczeniami olejem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.04.2008 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Silikonem? A wiesz jak reaguje membrana na silikon? (ja nie wiem ) To się klei taśmami ale jak tego jest dużo to faktycznie nie wiadomo co z tym zrobić. Dobrze by było żeby ktoś sensowny to obejrzał. Może wymienić tą folię? Przynajmniej fragmentarycznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakub_Staszewski 15.04.2008 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Zdecydowanie polecam użycie taśm i klejów do membran, bo taka naprawa może się gorzej skończyć. Za nim użyją danego kleju czy taśmy lepiej wpierw ją sprawdzić czy się nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.04.2008 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Jesli wymieniac to trzebaby bylo wszytsko tych plam z oleju jest sporo, tych dziurek nie tak duzo. Skontaktuje sie z przedstawicielem popytam o ten olej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.04.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 markotkomusisz to koniecznie zweryfikować bo folia jest bardzo ważna. musi spełniac swoje zadanie. jakby trzeba było wymienić to wymień. to nie jest taki duży koszt. zwłaszcza w porównaniu z widmem cieknącego dachu. no i kasą wydaną na ogrzewanie. bo mokra wełna nie bedzie izolować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.04.2008 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Natraszyliscie mnie tak ze bede weryfikowac, obawiam sie ze te zatkane dziurki to juz musztarda po obiedzie bo sa czesciowo zaklejone i przykryte dachowkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 15.04.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Jak to koncowka znaczy sie ja takich niei bede miec To moze te ciemne nie beda takie brudzace sie, chyba kupie po jednej plytce i bede deptac a co do folii- u nas też było kilka uszkodzeń-to raczej nieuniknione- zakleiliśmy taśmą- taką specjalną, nic nie cieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.04.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts