Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie wiem jak dach :) pewnie go zobaczymy dopiero za kilka dni :)

kurcze co sobie wybiore plytki to nie do uzywania tylko do patrzenia :( a te kafle na podlodze maja z tych jasnych czy z tych szarych?? bo ja planuje dac te szare

pamietasz ile kosztowal ten twoj gres Nordica?? tylko nie mow ze 120 :evil:

Nasi robotnicy powiedzieli ze te jasne plamy to sa z oleju z pily, i jak ona nasiaka to wyglada tak jasniej, a to olej jadalny wiec nic nie powinno z tym byc. Ciekawa jestem czy tak jest faktycznie

Zdecydowanie polecam wymiane tego kawałka membrany. Widziałem już takie zniszczenia po latach, własnie po oleju z piły. Nie wiem jaki to był olej, ale zniszczenia były. Dodatkowo jak cieli płytki na dachu, mam nadzieje, że dobrze osłonili membrane, bo mogli narobic małe dziurki....

Silikonem? :o

A wiesz jak reaguje membrana na silikon? (ja nie wiem :-? )

To się klei taśmami ale jak tego jest dużo to faktycznie nie wiadomo co z tym zrobić.

Dobrze by było żeby ktoś sensowny to obejrzał. Może wymienić tą folię? Przynajmniej fragmentarycznie?

markotko

musisz to koniecznie zweryfikować bo folia jest bardzo ważna. musi spełniac swoje zadanie.

jakby trzeba było wymienić to wymień. to nie jest taki duży koszt. zwłaszcza w porównaniu z widmem cieknącego dachu. no i kasą wydaną na ogrzewanie. bo mokra wełna nie bedzie izolować.