Gość justyna_m 07.01.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 ledy maja ten plus że są zimne zawsze... no i tańsze w eksploatacji są już ciepłe ledy w sprzedaży droższe od zimnych ale są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.01.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 ledy maja ten plus że są zimne zawsze... no i tańsze w eksploatacji są już ciepłe ledy w sprzedaży droższe od zimnych ale są Drozsze od zimnych? Why? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.01.2009 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 efilo mowi chyba o tym ze ledy sa zimne w dotyku a ty Justynko chyba piszesz o barwie swiatla cieple i zimnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.01.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 No ale nie sa zimne, sprawdzilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.01.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 efilo mowi chyba o tym ze ledy sa zimne w dotyku a ty Justynko chyba piszesz o barwie swiatla cieple i zimnej też tak zrozumiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.01.2009 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 malgos bo ty masz cieple ledy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.01.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Markoto, wkleiłam zdjecia szuflad łazienkowych od pana u mario31, hurtem poszła też szafa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.01.2009 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Widzialam Kasiu, dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.01.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 malgos bo ty masz cieple ledy Chcecie mi powiedziec, ze czerwone grzeja, a niebieskie nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 07.01.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 efilo mowi chyba o tym ze ledy sa zimne w dotyku a ty Justynko chyba piszesz o barwie swiatla cieple i zimnej to źle zrozumiałam ale to że są w ciepłym odcieniu to nowość i warto wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.01.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 hihihi no tośmy pogadały tak - ja mówię o wydzielaniu ciepła a nie o barwie światła co do barwy to wiem że są ciepłe. chyba nie jest to aż taka nowość bo u nas w biurze są pomontowane już jakiś czas małgosiu - porównanie zimne ciepłe jest pomiędzy ledami a halogenami - spróbuj dotknąć tych drugich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 07.01.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 hihihi no tośmy pogadały tak - ja mówię o wydzielaniu ciepła a nie o barwie światła co do barwy to wiem że są ciepłe. chyba nie jest to aż taka nowość bo u nas w biurze są pomontowane już jakiś czas małgosiu - porównanie zimne ciepłe jest pomiędzy ledami a halogenami - spróbuj dotknąć tych drugich co racja to racja - LED zawsze zimny w dotyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.01.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 hihihi no tośmy pogadały tak - ja mówię o wydzielaniu ciepła a nie o barwie światła co do barwy to wiem że są ciepłe. chyba nie jest to aż taka nowość bo u nas w biurze są pomontowane już jakiś czas małgosiu - porównanie zimne ciepłe jest pomiędzy ledami a halogenami - spróbuj dotknąć tych drugich OK, wszystko zalezy od punktu odniesienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.01.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Dzień Dobry z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.01.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 też się kłaniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.01.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 dzień doberek wszystkiego dobrego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.01.2009 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Dzien dobry !! Dziekuje za zyczenia, Wam rowniez zycze wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.01.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Jak to nikt nie czyta, jak to nikt nie czyta? Czyta, czyta. Na plytach gazowych to sie nie znam specjalnie, wiec trudno mi cos powiedziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.01.2009 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 A na temat komnka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.01.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Napisalam u Efilki... Zastanawia mnie co bedziesz miec naokolo, jakie kolory, bo ten oranz ladny jest bardzo, tylko bardzo odwazny tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts