Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Markotko!

Przyszłam złożyć spóźnione, ale szczere życzenia urodzinowe: dużo zdrówka, szczęścia, pociechy z dzieciaczków i oczywiście szybkiej przeprowadzki do nowego domku! :wink:

Zazdraszczam wyjazdu, ale przy szczęściu za tydzień też będę wypoczywać, tyle że w Zakopcu.

Czytałam, że miałaś mały wypadek na nartkach... :( Mam nadzieję, że szybko się zagoi, ale obawiam się, że czeka Cię długie leczenie! 8)

Co do Kliniki w Żorach to nie mamy o niej dobrej opinii - moja teściowa od prawie roku leczy kolano - ta sama przypadłość co Ty... Na pierwszej wizycie lekarz stwierdził zerwanie wiązadeł, usztywnił nogę i powiedział że konieczna jest operacja (koszt: kilka tysięcy oczywiście w Klinice wszystko od ręki :-?) Mama załatwiła sobie świetnego rehabilitanta i ćwiczyła, ćwiczyła i jeszcze raz ćwiczyła. Po kilku miesiącach lekarz zdębiał jak zobaczył kolano, ale najlepszy zonk był miesiąc temu, jak na wizycie stwierdził, że mama to wiązadło jednak ma i przyznał się do błędu...! :roll: :o

Kuzyn Męża też długo leczyła tam kolano i w końcu zmienił lekarza - nie wiem, może mieli po prostu pecha...

W każdym razie szukaj kogoś naprawdę poleconego i pierwsze co zrób sobie porządne prześwietlenie - najlepiaj rezonans.

Duuuuużo zdrówka Ci życzę! :D :wink:

P.S.

A drzwi wyszły pięknie!!!

Dzieki za zyczenia :)

Napisz mi prosze na priv jaki to lekarz byl.

Ja mam problem bo lekarzy z polecenia nie bardzo mam, ktos mi tam polecil jakiegos ale jak szukalam info to niektorzy pisali dobrze inni zle. W okolicach to rekonstrukcje wiazadla robia Zory Piekary i Bielsko a lekarzy nie znam, na pewno bede chciala zeby rezonans zrobili bo tam wszytsko wychodzi.

Poprosze tez o namiar na rehabilitanta :)

Cześć Marta!

Ja "po prośbie" :D

Chcę się Ciebie poradzić (jako miłosniczkę szarości ;)) jjakimi farbami uzyskać fajną łamaną biel z szarością?

Chodzi mi o coś takiego jak miała kbijan w swoim genialnym dzienniku (niestety już nieosiągalnym.

Ps: szczere współczucia z powodu kolana, niestety nie znam żadnego chirurga ortopedy :(