markoto 01.02.2009 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Wlasnie dlatego skladalismy u uzytkowanie w zeszlym roku zeby nie musiec miec swiadectwa Niby moge wystawiac ale samej sobie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 02.02.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Witam i podrawiam, Piekne drzwi. ja czekam na te wewnętrzne.... Wspólczuje upadku, czeka cie rekonwalescencja jednym słowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.02.2009 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 No czeka mnie troche rehabilitacji, zabieg, nie wiem kiedy wroce do formy. W piatek mam wizyte u ortopedy moze cos sie dowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 02.02.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Witaj Markotko! Przyszłam złożyć spóźnione, ale szczere życzenia urodzinowe: dużo zdrówka, szczęścia, pociechy z dzieciaczków i oczywiście szybkiej przeprowadzki do nowego domku! Zazdraszczam wyjazdu, ale przy szczęściu za tydzień też będę wypoczywać, tyle że w Zakopcu. Czytałam, że miałaś mały wypadek na nartkach... Mam nadzieję, że szybko się zagoi, ale obawiam się, że czeka Cię długie leczenie! Co do Kliniki w Żorach to nie mamy o niej dobrej opinii - moja teściowa od prawie roku leczy kolano - ta sama przypadłość co Ty... Na pierwszej wizycie lekarz stwierdził zerwanie wiązadeł, usztywnił nogę i powiedział że konieczna jest operacja (koszt: kilka tysięcy oczywiście w Klinice wszystko od ręki ) Mama załatwiła sobie świetnego rehabilitanta i ćwiczyła, ćwiczyła i jeszcze raz ćwiczyła. Po kilku miesiącach lekarz zdębiał jak zobaczył kolano, ale najlepszy zonk był miesiąc temu, jak na wizycie stwierdził, że mama to wiązadło jednak ma i przyznał się do błędu...! Kuzyn Męża też długo leczyła tam kolano i w końcu zmienił lekarza - nie wiem, może mieli po prostu pecha... W każdym razie szukaj kogoś naprawdę poleconego i pierwsze co zrób sobie porządne prześwietlenie - najlepiaj rezonans. Duuuuużo zdrówka Ci życzę! P.S. A drzwi wyszły pięknie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.02.2009 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Dzieki za zyczenia Napisz mi prosze na priv jaki to lekarz byl. Ja mam problem bo lekarzy z polecenia nie bardzo mam, ktos mi tam polecil jakiegos ale jak szukalam info to niektorzy pisali dobrze inni zle. W okolicach to rekonstrukcje wiazadla robia Zory Piekary i Bielsko a lekarzy nie znam, na pewno bede chciala zeby rezonans zrobili bo tam wszytsko wychodzi. Poprosze tez o namiar na rehabilitanta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 02.02.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Markotko wieczorkiem podeślę Ci namiary na lekarza i na rehabilitanta - gostek jest z Mikołowa i podobno jest naprawdę dobry! O Piekarach słyszałam dobre opinie - z tego co wiem, ten kuzyn mojego Męża właśnie tam się teraz leczy - dopytam co i jak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.02.2009 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 To czekam na info bo moze sie na te Piekary jednak przerzuce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 02.02.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Nie ma sprawy! A gdzie Twój awatarek Markotko - czyżbyś świeżą fotkę szykowała?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.02.2009 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Niby nie ale chyba czas zamienic te kijki na kule a narty na tutor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 02.02.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Weź przestań - wolę ten widok! Nie wiem dlaczego nie widziałam Cię przed chwilą, ale już wróciłaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.02.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Dzień dobry! Marta -jak zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 02.02.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Cześć Marta! Ja "po prośbie" Chcę się Ciebie poradzić (jako miłosniczkę szarości ) jjakimi farbami uzyskać fajną łamaną biel z szarością? Chodzi mi o coś takiego jak miała kbijan w swoim genialnym dzienniku (niestety już nieosiągalnym. Ps: szczere współczucia z powodu kolana, niestety nie znam żadnego chirurga ortopedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.02.2009 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Ostatnio Irma malowala zlamana biela, podawala nawet numerek, ja jeszcze niestety nie na tym etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 02.02.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Dzięki Marta, zajrzałam do dziennika Irmy i jestem pod ogromnym wrażeniem!!! Niestety numerka nie znalazłam Ale zapytałam więc może się dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 02.02.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Aha, zapomniałam Ci napisać, że masz zajefajne drzwi A jakie zamówiłaś u stolarza wewnętrzne, bo ja na wzór polskone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.02.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Drzwi wewnetrzne beda jak wejsciowe ale zamiast drewna tego waskiego beda mleczne szybki Odszukalam u Irmy, ze ten kolor to S1002 -Y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 A bedziesz miec galki, czy klamki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 02.02.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Marta ja ten dziennik przeszukałam i nie znalazłam, Ty znasz chyba jakieś sztuczki Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.02.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Malgos wiem, ze szukasz galek u mnie niestety klamki Ola widzialam ,ze juz dostalas odpowiedz u zrodel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 To niedobrze... Widze, ze jestem w galkach osamotniona i to jest kanal, bo naprawde nie ma wyboru. W Max-Flizie byly chyba z 2 rodzaje... W supermarketach to w ogole nie ma na co liczyc. To co, mam z Hameryki galki przywozic? A jak nie beda pasowaly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts