Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj markoto i pozdrawiam bo dawno mnie u Ciebie nie było. Jakoś powiadomienia mi się nie pojawiały.

Do życzeń, bardzo spóźniona też się dołączam.

Co do kolana, bardzo Ci współczuję. Żeby tylko nie było żadnych komplikacji.

Mam pytanie do Ciebie i moni i marka. Czy mogę skopiować sobie do swojego dziennika te piękne roślinki?

dobry wieczór

po pierwsze chociaż spóźnione to bardzo szczerze życzenia dla Ciebie przede wszystki mzdrówka samych szczęśliwych chwil w nowym domku i spełnienia wszelkich pragnień :D

eh Kobieto aleś sie załatwiła strasznie Ci współczuję :( masz gorzej niż ja :( szukaj naprawdę dobrego doktora i kuruj sie bo wiesz do marca bliziutko :lol: no patrz że ja nie wiedziałam że Ty świadectw robisz a mnie moja szefowa tak dręczyła w tym temacie :roll: a mogłam u źródła popytać :lol:

dzień dobry

ceny jak dla mnie kosmiczne są tych świadectw a zrobić bedę musiała dwa jedno do sprzedaży mieszkania drugie przy odbiorze domu kto to kurcze wymyślił :evil:

Markotko a mozesz mi powiedzieć na ile Wam stolarz te drzwi z dzienniczka wycenił bo bardzo ładne :D

no i wreszcie te drzwi o ktore mi chodzi

http://images34.fotosik.pl/182/ee4eabff36fa4cc6med.jpg

Stolarz juz nam je wycenil i chyba sie do niego pieknie usmiechniemy :D

ja myślałam że takie robiliście wewnętrzne :oops: i te wycenialiscie do środka

Znalazlam fajna plyte teka

http://www.megamedia.pl/_p/54/n/plyty-gazowe-z-wlasnym-sterow.-teka-egw-lux-90-5g-ai-al-tr-p54922.jpg

moze wizualnie te ruszty to srednio wygladaja ale ma dodatkowa tacke zeliwna na grilla i podkladke do woka jej minus to szerokosc 86cm bo planowalam 70.

Tak sobie paplam bo i tak nikt dziennika nie czyta :(

Zarąbista ta płyta. Właśnie czegoś w tym stylu poszukuję i rozmiar słuszny i ruszty konkretne...