markoto 03.02.2009 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Trzymaj sie mocno to bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.02.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Editta mi ma kogos polecic, moze nie bedzie tak zle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.02.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 markoto!!!! Zgadnij, gdzie dzisiaj byłam i co zamówiłam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.02.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Domus elite moze dlatego pan dzwonil czy chcemy plytki juz teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.02.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Bingo! Powiem Ci, że jeszcze bardziej podobały mi się tak na żywca Elite acero. Szkoda, że na nie też nie było promocji Cemento jednak bardzo mnie cieszy i chciałam CI KOCHANIE TY MOJE RAZ JESZCZE SERDECZNIE PODZIĘKOWAĆ za cynk!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.02.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Nelli na prawde nie ma za co, milo jest pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.02.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 nie no Markotko za drzwi to ja sie jeszcze nie wzięłam i tak wyszło że ludzi wprowadzam w błąd tym że mam kupione okna i wszyscy myślą że już dom soti a tu dziury nie ma nawet ale te u Ciebie bardzo mi się podobały wiem że jak za drewniane to pewnie nie jest drogo ale ponieważ ja sobie umyśliłam 2 pary drzwi przesuwnych wiec skrzydła muszą z konieczności być raczej tanie bo same kasety do nich drogie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.02.2009 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 No u nas wyszlo 10 sztuk a do tego 3 przesuwne, jedne zrobimy pozniej a 2 do garderoby bedziemy jakies tansze robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.02.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 dobry wiecżórMarkotko a te przesuwne to naścienne czy chowane w ścianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Czy 850 zl za drzwi wewn. sosnowe z futryna to duzo, malo czy w sam raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.02.2009 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Wu nascienne Malgos poszukaj w marketach tam sa sosnowe drzwi, malowane albo surowe np te sa w leroyu http://www.stolwax.com.pl/wewstandard.php# tu cennik http://www.stolwax.com.pl/inne/katalog.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Dzieki. Widzialam juz rozne, tylko boje sie o wymiarowosc moich futryn. Za proste to one nie sa, a nie chce ich wydlubywac, raczej zamaskowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.02.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 no tak to mozecie teraz to robić no i tańsze to jest ja będę mieć chowane w ścianę i cena mnie dobija a przede wszystkim kasetę kuszę kupić niemal już żeby budowlańcy dobry otwór zrobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Chowane sa super. Gdybym miala mozliwosc to bym zrobila... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.02.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 no ja mam możliwości techniczne bo mogę to teraz zrobić bez problemu obawiam się jedynie że cena mnie zabije i po moich planach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.02.2009 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 ktos robil taka kasete, ona chyba nie byla jakas zabojczo droga te http://www.laguna.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mapan 05.02.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 W końcu znalazłem chwilę, żeby przeczytać Twój dziennik od dechy do dechy (mam wolne, ekipa robi gładzie, więc nie chce się chłopom pętać pod nogami, bo górale to naród robotny ale nerwowy ). Praktycznie nasze budowy idą łeb w łeb. Teraz w związku z przejściowymi kłopotami z harmonogramem rzeczowo-finansowym tempo spadło, ale mam nadzieję na przeprowadzkę przed wakacjami. W swoim dzienniku wspominałaś o przymiarkach do parkietu. Macie już jakąś sprawdzoną ekipę? Ja znalazłem mistrzów świata w Katowicach, ale tylko ta cena . Z drugiej strony jestem w stanie dać większą kasę i być pewnym, że nic nie spartaczyli. Jeśli możecie kogoś polecić to prosze o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.02.2009 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Macku ja rozmawialam o parkiecie z forumowiczem Ghost34, cena nie jest niska wiec nie wiem cze ta Katowicka firma jest jakas droga. Na pewno warto wziac dobra ekipe Podrzucisz namiary na te Katowice? Jak kominek wyszedl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 dzień dobry Markotko sama kaseta to nie wszystko około 1400 zł jest komplet kaseta plus te wszystkie opaski iinne pierdołki plus cena drzwi muszę jeszcze podzwonić do producentów mam 2 firmy namierzone rzeby sie zorientować dokładnie znam tylko ceny internetowe a może na żywo będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.02.2009 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 A to na pewno cena bedzie wieksza niz za drzwi normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts