Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bingo! :D

Powiem Ci, że jeszcze bardziej podobały mi się tak na żywca Elite acero. Szkoda, że na nie też nie było promocji :wink:

Cemento jednak bardzo mnie cieszy :D i chciałam CI KOCHANIE TY MOJE RAZ JESZCZE SERDECZNIE PODZIĘKOWAĆ za cynk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie no Markotko za drzwi to ja sie jeszcze nie wzięłam i tak wyszło że ludzi wprowadzam w błąd tym że mam kupione okna i wszyscy myślą że już dom soti a tu dziury nie ma nawet :lol: ale te u Ciebie bardzo mi się podobały wiem że jak za drewniane to pewnie nie jest drogo ale ponieważ ja sobie umyśliłam 2 pary drzwi przesuwnych wiec skrzydła muszą z konieczności być raczej tanie bo same kasety do nich drogie są :-?

W końcu znalazłem chwilę, żeby przeczytać Twój dziennik od dechy do dechy (mam wolne, ekipa robi gładzie, więc nie chce się chłopom pętać pod nogami, bo górale to naród robotny ale nerwowy :)). Praktycznie nasze budowy idą łeb w łeb. Teraz w związku z przejściowymi kłopotami z harmonogramem rzeczowo-finansowym tempo spadło, ale mam nadzieję na przeprowadzkę przed wakacjami. W swoim dzienniku wspominałaś o przymiarkach do parkietu. Macie już jakąś sprawdzoną ekipę? Ja znalazłem mistrzów świata w Katowicach, ale tylko ta cena :(. Z drugiej strony jestem w stanie dać większą kasę i być pewnym, że nic nie spartaczyli. Jeśli możecie kogoś polecić to prosze o namiary.

dzień dobry

Markotko sama kaseta to nie wszystko około 1400 zł jest komplet kaseta plus te wszystkie opaski iinne pierdołki plus cena drzwi :roll: muszę jeszcze podzwonić do producentów mam 2 firmy namierzone rzeby sie zorientować dokładnie znam tylko ceny internetowe a może na żywo będzie lepiej :-?