ghost34 07.02.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Witam Panie..dawno mnie nie było nie ale pracy mam wiele..niom:*( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.02.2009 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Wuśka staram sie jak moge , zbey sie wykurowac No Duszku widzimi jak latasz po calej Polsce nawet u Rasi sie zalapales na zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.02.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Dzień dobry! u mnie dzisiaj piękne słonko dogrzewa a jak u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.02.2009 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 U nas niestety bez sloneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 dzień dobry Markotko no to się razem kurować będziem Ty nóżkę ja szyjkę u mnie słonko jest a u Ciebie nie ma przeca to rzut beretką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.02.2009 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Moze i jest slonko ale za chmurkami No czytalam Wuska, ze ci gardlo beda ciac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.02.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Wuśka staram sie jak moge , zbey sie wykurowac No Duszku widzimi jak latasz po calej Polsce nawet u Rasi sie zalapales na zdjecie powaga w dzienniczek zajrzec musek...nie widziołek słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 u mnie póki co chmurki delikatne są a to kara za głupotę mówi się trudno chociaż laryngolog twierdzi że to nie ma związku z przeziębieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.02.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 To kiedy beda Ci to kolano skladac markotko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniapaz 07.02.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Cześć. Wczoraj znalazłam Twój dziennik i poczytałam. Super. Znalazłam zdjęcie kominka - to zdjęcie nr 1. Piękny. Takiego szukałam. Możesz mi zdradzić gdzie go znalazłaś. Dziekuję. Ania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.02.2009 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Malgos termin mam na wrzesien Ale jest szansa. ze sie przyspieszy bo maja dostawc wieksze limity od marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.02.2009 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Aniapaz niestety nie wiem skad mam to zdjecie, moze poszukaj w watku "Kominki nasze" we wnetrzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 07.02.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 [wpisy przeniesione z "dziennika"] Ja tez zdazylem. Dokladnie tego samego dnia. Budowałem APS69 w Łomży woj. podlaskie. Dom nie był do końca skończony - brak tarasu i schodow wejsciowych ale kierownik napisal ze wszystko ok. i poszedlem szybciutko do starostwa i udalo sie. Ja w swoim domku troche zmienilem. Dodalem piwnice pod budynkiem oprocz garazu i wejcie do piwnicy niezalezne z ogrodu. Podnioslem troszeczke poddasze bo w projekcie bylo nieuzytkowe a teraz to piekne mieszkanie dla sporej rodzinki he:) Jak zegram zdjkecia na kompa to tez kilka wrzuce. Wlasnie mieli konczyc elewacje a tu mrozy nastaly i klapa. Ale pale w kominku i jest super cieplo. Wybralem MCZ forma 98. Obudowe zrobilem we wlasnym zakresie bo na codzien sie tym zajmuje. Ale jak to bywa szewc w dziurawych butach chodzi. Tak jest i u mnie. Kominek zabudowany pol roku temu ale jeszcze nie wykonczony. Pozdrawiam serdecznie i zycze wszystkiego najcieplejszego w nowym roku http://forum.muratordom.pl/uzytkownik83379.htm No to świetuje razem z tobą własnie dziś odebrałam papierek w którym to mowa że domek został odebrany uff vat ksiegowa dopiero mi oblicza ile to to wychodzi mi do zwrotu faktur cała sterta ale nie wszystko można odliczyć a szkoda http://forum.muratordom.pl/uzytkownik83112.htm ogromna prośba mogłabyś napisać wymiary i producenta waszego okna tarasowego? też nam się takie podoba a Wasze jest śliczne http://forum.muratordom.pl/uzytkownik46340.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 07.02.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 [wpis przeniesiony z "dziennika"] Odczyt z gazomierza za 2 miesiace to 800m3 gazu co oznacza jakies 1500zl w plecy, mam nadzieje ze sie to zmieni po ociepleniu domu bo jak nie to chyba tynk bedziemy zajadac a jaka tempo była w środku ?? ja dostałam teraz za dwa miesiące 769 zł jak ktoś był to ustawialiśmy na 18 a jak niebyło nas tam to 13 stopni domek jest ocieplony i tanio to chyba nie jest http://forum.muratordom.pl/uzytkownik83112.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Markotko to ja trzymam kciuki żeby Ci sie udało zrobić kolanko wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.02.2009 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Przyda sie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2009 01:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Malgos termin mam na wrzesien Ale jest szansa. ze sie przyspieszy bo maja dostawc wieksze limity od marca No to piorunem... A czas ma tu znaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.02.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.02.2009 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Dzien dobry!! Malgos wlaciwie nie ma znaczenia, gorzej juz nie bedzie tylko wolalbym byc szybciej mobilna niz we wrzesniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.02.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Markotko -przywieźli mi w tym tyg. AGD -ta płyta z Siemensa jest OGROMNA! Co ja tam będę gotowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts