markoto 10.02.2009 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Witaj Duszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.02.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 hej markotko, jak tam brzusio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.02.2009 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Brzusio dobrze, boli tylko wieczorkiem jak sie kluje Mam wrazenie ze stalam sie gruboskorna bo coraz gorzej mi idzie to wbijanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 dzień dobry Markotko bo te zastrzyki z jakiegoś powodu daje sie tylko w brzuch a nie stajesz się gruboskórna tylko pewnie zrosty Ci się robią od zastrzyków weź sobie rozpuść altacet dolej spirytusu salicylowego zamocz w tym gaze i rób sobie okłady na brzuszek położ tą gazę i przykryj wokerczkiem foliowym żeby cieplej było to pomoże na zrosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.02.2009 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Zrosty? Hmm musze poczytac, ale to sie tez na skorze robi?? Ja staram sie nie bic tam gdzie mam slad po porzednim zastrzyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Markotko pod skórą się robi a to nie jest tylko w miejscu wkłucia ale nieco szerzej tak jak się zastrzyk rozlewa może za płytko albo za głęboko dajesz muszę sie siostry piguły zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.02.2009 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Wbijam na cala glebokosc igly, te igly maja jakies 2-3cm. Kurcze jak do wrzesnia bede unieruchomiona to nie bede miala gdzie wbijac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Markotko a mnie się wydaje że one mają być podskórne czyli raczej płytko ale napiszę Ci wieczorkiem jak sie siostry pielęgniary wypytam bo jak sądze masz Fraxyparynę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.02.2009 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Mam teraz clexane czyli enoxaparyne czyli pewnie to samo We Francji mi pokazywala ze mam wbijac w 2 pasy skory wzdluz brzucha omijajac okolice pepka, zlapac skore palcami i wbic do konca igly. Jesli cos robie nie tak to daj znac Choc jak czytam ulotke to robie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.02.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 jezooo straszne rzeczy piszesz jak sobie pomyślę że ja ostatnio się wybrałam na narty bez ochraniacza na kolanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.02.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 ja mam zrosta po porodzie ostatni zastrzyk poszedł felernie, do dziś go odczuwam. To taki tępy ból. Niby jak dotykam to nic nie boli, a jak chodzę i ocierają mi się spodnie to czuć. I czuję się jakbym miała grubszą skórę w tym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.02.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 a co Ty za zastrzyki po porodzie dostawałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.02.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 markoto - i sama te zatrzyki sobie robisz Podziwiam Ja bym się w życiu nie odważyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.02.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 a co Ty za zastrzyki po porodzie dostawałaś Efilko nie po... w trakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.02.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 ratunku straszne rzeczy piszesz człowiek to jednak mało wie napiszesz skąd się to wzięło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.02.2009 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Maluszku nie mam wyjscia, inaczej codzinnie musialabym do przychodni latac na zastrzyk Efilo jesli nie masz kasku to zafunduj sobie i mezowi, nie wiem czy ochraniacz na kolano by cos pomogl przy takim upadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.02.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 mam zamiar. po tym co ostatnio widziałam na trasie plus to co wyczynił albrecht obiecałam sobie że bez kasku się nigdzie nie ruszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.02.2009 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Ja mialam w tym roku pierwszy raz, ale widzac jak inni jezdza nie odwazylabym sie juz jezdzic bez kasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.02.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Obawiam sie laski, ze jak sie ktos porzadnie trzasnie, to mu zaden kask nie pomoze... Co Wy za niebezpieczne sporty uprawiacie matki dzieciom, he?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.02.2009 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Nie do konca tak jest, zawsze to jakas ochrona, byleby ubierac bez czapki bo widzialam juz kask nalozony na czapke z pomponem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts