markoto 12.02.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 amica to firma ktora sie bardzo psuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.02.2009 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 lampy to zalezy wracam do pytania o odpis.. od czego -to zależy? tu maz http://podatki.pl/zwrot/zalacznik.php5 od 152 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.02.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 nasza Królowa Szarości tak samo? no coś Ty! jak Ty mało wiesz dandi Dario - tak to do Ciebie Efilko zrost mam po zastrzyku przeciwbólowym, który dostałam podczas porodu. Trzy weszły bez problemu, ostatni niestety... dany był podczas bóli partych i prawdopodobnie napięcie mięśni zrobiło swoje a położna się nie spodziewała tak szybko partych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.02.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 amica to firma ktora sie bardzo psuje też tak słyszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.02.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 to już wiem czemu nie słyszałam nic na ten temat - ja rodziłam z wenflonem w kręgosłupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.02.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 to już wiem czemu nie słyszałam nic na ten temat - ja rodziłam z wenflonem w kręgosłupie a.. to ja o czymś takim nie słyszałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.02.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 to już wiem czemu nie słyszałam nic na ten temat - ja rodziłam z wenflonem w kręgosłupie a.. to ja o czymś takim nie słyszałam.... No chyba zewnatrzoponowe sie w kregoslup wali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.02.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.02.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 tyle to się domyśliłam, ale nie sądziłam, że przez wenflon, tylko też zastrzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 13.02.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Tylko ja mam plyte 70cm szeroka i wydaje mi sie ze to co wciaga powinno miec szerokosc tej plyty conajmniej, chyba ze sie myle. A mikrofale ktore sa dobre? Marta, my zakupiliśmy większość sprzętów z teki (poza zmywarką - ta z boscha) i muszę przyznać, że prezentują się rewelacyjnie (zwłaszcza piekarnik i mikrofala w słupku). Brakuje nam tylko okapu i ten też będzie z teki, najbardziej mi pasuje wizualnie + cenowo i co równie ważne - jedne z cichszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.02.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 wenflon, a właściwie to taka rureczka plastikowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.02.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Dzień dobry ja mam piekarnik z Amiki -i hula już 6 lat a poza tym zauważyłam, że ten model okapu występuje pod różnymi firmami -np na Allegro to już nie Amika a "ciarko" : http://www.allegro.pl/item549394563_okap_ciarko_sc_90_nowosc_od_ss_hit.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.02.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 http://www.otofotki.pl/img6/obrazki/qf9789_oooo.jpg Słodkiego dnia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.02.2009 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Bo ciarko robi dla Amiki Dziekuje Nelli na wzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.02.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Ja mam kuchenke Amici gazowa, od 100 lat i jest bezawaryjna. W zasadzie to zaden sprzet sie specjalnie nie psuje poza zmywarka electroluxa, ktorej peka obudowa i ktora niedomywa niezaleznie od tabletek. Lodowka indesit zepsula sie raz, ale nie wymagala jakiejs koszmarnie drogiej naprawy. Mikrofalowke mam najprostsza na swiecie LG chyba z 5 lat... Na pewno nie bede sie szarpac na siemensa w imie tego, ze sie podobno nie psuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.02.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Na pewno nie bede sie szarpac na siemensa w imie tego, ze sie podobno nie psuje... Nie psuje się? to bardzo mi miło, że kupiłam kilka sprzetów tej firmy nieświadoma nawet że "się nie psuje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.02.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 A tak w ogóle to : http://g.infor.pl/p/wieszjak.pl/www/e-kartki/walentynkowe/walentynki20.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.02.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Na pewno nie bede sie szarpac na siemensa w imie tego, ze sie podobno nie psuje... Nie psuje się? to bardzo mi miło, że kupiłam kilka sprzetów tej firmy nieświadoma nawet że "się nie psuje" Czy sie nie psuje, to sama mi powiesz, bo na pewno zaczniesz ich uzywac wczesniej niz ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.02.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Na pewno nie bede sie szarpac na siemensa w imie tego, ze sie podobno nie psuje... Nie psuje się? to bardzo mi miło, że kupiłam kilka sprzetów tej firmy nieświadoma nawet że "się nie psuje" Czy sie nie psuje, to sama mi powiesz, bo na pewno zaczniesz ich uzywac wczesniej niz ja. Psuje czy nie psuje -w kazdym bądź razie lodówka do zabudowy jest mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.02.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Na pewno nie bede sie szarpac na siemensa w imie tego, ze sie podobno nie psuje... Nie psuje się? to bardzo mi miło, że kupiłam kilka sprzetów tej firmy nieświadoma nawet że "się nie psuje" Czy sie nie psuje, to sama mi powiesz, bo na pewno zaczniesz ich uzywac wczesniej niz ja. Psuje czy nie psuje -w kazdym bądź razie lodówka do zabudowy jest mała Jak kazda lodowka do zabudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts