Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

Okna wyglądają bardzo ładnie :D

Jeśli chodzi o palety, to sprzedać możesz tylko euro czyli posiadające znak EUR na klocku, inne potraktuj jak opał :wink:

A co do kosztów to ja na razie wydałam 250 tys, jak wszyscy niedoszacowałam kosztorysu (o jakieś 40 tys) :evil:

Kiepski ten dowcip z oknami :evil:

I jak tam z tynkami, znalazłaś kogoś? A jak z wylewkami?

pozdrówka dla Sąsiadki :wink:

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Znalezlismy firme co bierze tez palety przemyslowe ale za 3zl :)

Do wylewek mamy troche czasu, do tynkow znalazlam jakas ekipe, z polecenia forum ale musimy zobaczyc jak robia, robia na knaufie.

Obawiam sie, ze ja sporo niedoszacowalam :(

Mam zrobiony harmonogram robot :) wszyscy sie smieja, instalator mowi ze widzi cos takiego pierwszy raz :) Ale skoro trzeba z kilku miesiecznym wyprzedzeniem rezerwowac ekipy to chyba najlepsze rozwiazanie.

Ja rowniez pozdrawiam Sasiadeczko!!

Dzień dobry :lol:

Wanny to już bardziej moje tematy :lol:

Ja bym brała tę pierwszą wannę - stalową. Teraz mam porównanie stali z akrylem i jednak stal łatwiej utrzymać w czystości :roll: Na tym akrylu brud się osadza. A jeśli wolisz akryl, to dwie ostatnie bym odrzuciła - też ze względu na mycie. Łuki w wannie dużo łatwiej umyć niż takie załamania pod kątem :wink:

Dzień dobry :lol:

Wanny to już bardziej moje tematy :lol:

Ja bym brała tę pierwszą wannę - stalową. Teraz mam porównanie stali z akrylem i jednak stal łatwiej utrzymać w czystości :roll: Na tym akrylu brud się osadza. A jeśli wolisz akryl, to dwie ostatnie bym odrzuciła - też ze względu na mycie. Łuki w wannie dużo łatwiej umyć niż takie załamania pod kątem :wink:

Bierz stalowa, OK wie, co mowi... :roll: :roll: Szczegolnie, jesli stac Cie na kaldwei.

No te wanny akurat wszystkie w pdobnej cenie, chyba wlasnie sie do tej stalowej przychylam, mam teraz akrylowa i widze jak sie rysuje.

z kaldeweia jest jeszcze taka

http://www.megalazienki.pl/pictures/products/big/4859_0.jpg troche bardziej zaokraglone te kanty :)