markoto 03.03.2009 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 aguleczka jesli mnie pytasz to mam 7m tej kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.03.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 aguleczka jesli mnie pytasz to mam 7m tej kuchni. Ja też 7! jedna ściana 2,5m druga 4,5m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 03.03.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 moja będzie miała ok 6 metrów pytam bo czekam własnie na wycenę mojej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.03.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Dopiero teraz spojrzałam na wycenę kuchni.. faktycznie sporo ale dziwi mnie niewielka różnica między fornirem a MDF - u mnie to była różnica 5 tys, a u Ciebie "tylko" 1tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 03.03.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 kachna a ty ile dałaś za kuchnię ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.03.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Dopiero teraz spojrzałam na wycenę kuchni.. faktycznie sporo ale dziwi mnie niewielka różnica między fornirem a MDF - u mnie to była różnica 5 tys, a u Ciebie "tylko" 1tys No wlasnie, mnie tez dziwia te male roznice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.03.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Dopiero teraz spojrzałam na wycenę kuchni.. faktycznie sporo ale dziwi mnie niewielka różnica między fornirem a MDF - u mnie to była różnica 5 tys, a u Ciebie "tylko" 1tys No wlasnie, mnie tez dziwia te male roznice. Ciekawe czy to taki superwypasiony MDF czy lakko-bylejaki fornir? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 04.03.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 płytki ok ale co mnie zakuło w oczy to ta rura na wierzchu czy ona ma tak zostać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 04.03.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Kafelkarze ida jak burza. oby tak dalej. Czy cena kuchni to jest z blatem???? pozdrmonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.03.2009 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Aguleczka, rura jest do obudowania czekali na wkrety i plyty Kluczmonia, wycena z blatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 04.03.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Aguleczka, rura jest do obudowania czekali na wkrety i plyty Kluczmonia, wycena z blatem. uff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.03.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 markotko tata mnie wkręca że mi zrobi tą kuchnię. jestem przerażona pomysłem. ale zaczął mi liczyć ile wyjdą materiały na tą moją kuchnię i normalnie mi się odechciało wyceniać gdziekolwiek bo się czuję nabita w butelkę. facet jak mi kuchnie wyceniał to podkreślał że to m.in. przez koszt szuflad bo tandemboxy bo to bo tamto. no a ja szuflad będę mieć 24 więc to do mnie przemawiało. no i ja tacie o samo truję, że duże że drogie że tandemboxy, żeby poczekał z tą euforią na wycenę okuć. no to teraz już wiem. jedna szuflada kosztuje 95 zł a zawias 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.03.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Tak tez myslalam, ze te podwyzki to z lekka na wyrost sa, ze elementy, ktore sprowadzajaca z Niemiec to tylko 1/100 ceny i ze to euro to jedna wielka sciema jest przy meblach. Najgorsze jest to, ze wszyscy zeruja na ludziach, ktorzy musza zrobic wszystko na juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.03.2009 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 efilko no i widac czemu szuflady takie drogie Daj znac jaka wyszla roznica w wycenie studia i twojego taty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.03.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 efilko no i widac czemu szuflady takie drogie Daj znac jaka wyszla roznica w wycenie studia i twojego taty Drogie? no przeciez na całą kuchnie to 2500. A za co pozostałe kilkadziesiąt tysięcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.03.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 efilko no i widac czemu szuflady takie drogie Daj znac jaka wyszla roznica w wycenie studia i twojego taty Drogie? no przeciez na całą kuchnie to 2500. A za co pozostałe kilkadziesiąt tysięcy? Ja mysle, ze one sa drogie dlatego, ze wszyscy chca ich miec jak najwiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.03.2009 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Chodzi mi o to ze roznica w cenie szufady i szafki jest ogromna. Wiem, ze studia musza sobie narzucic taka marze zbey z tego sie utrzymac a tobie tato wycenia po kosztach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.03.2009 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 te 2.5tys to dopiero szufady, jeszcze korpusy i fronty i jakies cargo i magic corner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.03.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 No bez przesady markotko, troche ta marza jakby cokolwiek za duza... I najbardziej wkurzajace jest to, ze faceci beda Ci wmawiac, ze to wszystko przez drogie euro albo cos tam. A oni lapia jelenia i chca go wyssac do konca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.03.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 No dobra ale przyznasz że 200% narzutu to jednak przegięcie. A porównuje do najtańszej wyceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts