Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

Kasia, ale tu nie chodzi o samodzielne, tylko o robienie przez stolarza, nie doczytalas czegos.... :roll:

no chyba faktycznie.. myślałam, ze same się chcecie brac za taką robotę :)

:lol: :lol: :lol: Mimo, iz nie sadze, ze jestem mniej inteligentna od przecietnego stolarza, wolalabym, zeby zrobil to ktos inny.

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Heloł -ja odradzam własnoręczne robienie kuchni :) mój kolega tak się zawziął -bo taniej itd.. jeździł po hurtowniach za okuciami i frontami, plytami itd -potem skrecał to do kupy ponad m-c -i i tak kicha wyszła. Szuflady chodza beznadziejnie, zawiasy w zlych m-scach... chyba jednak wolę dolożyc te 2-3 tys za "fachowośc" :)

no to inna trochę sytuacja

po pierwsze robi stolarz który robił kuchnie a po drugie za 'fachowość' musiałabym dopłacić nie 2 a 20. to chyba jednak różnica, prawda? :D

skoro mówił że na blumie robił to to raczej frezarka nie jest :wink: ale z drugiej strony mówił.... ja też mogę powiedzieć.... a wypróbować na własnej skórze będę musiała :roll: albo i nie :D ale jak już teraz wiem ile kasy dodatkowo muszę dołożyć to jakoś nie chce mi się sponsorować audicy kuchniarza

Dokladnie.

Mam koncepcje przeniesienie albo zakupienia taniej kuchenki z piekarnikiem,lodowki ze starego mieszkania i wcisniecia jakaiegos stolika , bedzie super :wink: :)

Bo bardziej mi zalezy na ociepleniu domu, za 2.5 miesiaca grzania do 8 stopni 1800zl zaplacilismy :roll:

no ale tak jest zawsze w pierwszy sezon. w dodatku jak jeszcze dom nieocieplony.

a ocieplenie przecież możecie robić też na jesieni? my się nad tym zastanawialiśmy bo wiosna ma być gorąca i trochę się obawiam o tynk no ale chcemy już zakończyć sprawę 'ogródka'