malgos2 04.03.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Kasia, ale tu nie chodzi o samodzielne, tylko o robienie przez stolarza, nie doczytalas czegos.... no chyba faktycznie.. myślałam, ze same się chcecie brac za taką robotę Mimo, iz nie sadze, ze jestem mniej inteligentna od przecietnego stolarza, wolalabym, zeby zrobil to ktos inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.03.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 ja sie przyszlam pozachwycac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.03.2009 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Anju chcialabys ale nie masz czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.03.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 no jak to nie, kaflami!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.03.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Heloł -ja odradzam własnoręczne robienie kuchni mój kolega tak się zawziął -bo taniej itd.. jeździł po hurtowniach za okuciami i frontami, plytami itd -potem skrecał to do kupy ponad m-c -i i tak kicha wyszła. Szuflady chodza beznadziejnie, zawiasy w zlych m-scach... chyba jednak wolę dolożyc te 2-3 tys za "fachowośc" no to inna trochę sytuacja po pierwsze robi stolarz który robił kuchnie a po drugie za 'fachowość' musiałabym dopłacić nie 2 a 20. to chyba jednak różnica, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.03.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 efilko jak bym miala taka mozliwosc to bym sie chyba ani nie zastanawiala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.03.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Dlaczego ja nie mam takiej mozliwosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.03.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 a jak te szuflady krzywe i źle zamykające się będą? przecież nie powiem tacie że ma se zabierać a ja mu nie zapłacę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.03.2009 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Przeciez mowilas ze gosciu robil kuchnie juz, montowal je czy tylko docinal ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.03.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Moja mama z 8 lat temu robila kuchnie, zaplacila 3,5 tysiaca (nie bylo to duzo wtedy), ale drzwiczki maja gdzies pol cm roznicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.03.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 skoro mówił że na blumie robił to to raczej frezarka nie jest ale z drugiej strony mówił.... ja też mogę powiedzieć.... a wypróbować na własnej skórze będę musiała albo i nie ale jak już teraz wiem ile kasy dodatkowo muszę dołożyć to jakoś nie chce mi się sponsorować audicy kuchniarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.03.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Dobra, to Ty eksperymentuj, a jak dobrze wyjdzie, to my go sobie wypozyczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.03.2009 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Wlasnie, wlasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.03.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 pewnie na tym etapie będzie miał dość ale zobaczymy... a nuż mu się spodoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.03.2009 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.03.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 markotko zanim ja się dorobię kuchni to pewnie już spróbuję pyszności z Twojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.03.2009 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 U mnie kuchnia nietstey bedzie na samym koncu, jak mieszkanie sprzedamy, a to obawiam sie nie bedzie zbyt szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.03.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 no tak sobie pomyślałam właśnie jak post pisałam że to jednak ze względu na finanse różnie może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.03.2009 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Dokladnie. Mam koncepcje przeniesienie albo zakupienia taniej kuchenki z piekarnikiem,lodowki ze starego mieszkania i wcisniecia jakaiegos stolika , bedzie super Bo bardziej mi zalezy na ociepleniu domu, za 2.5 miesiaca grzania do 8 stopni 1800zl zaplacilismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.03.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 no ale tak jest zawsze w pierwszy sezon. w dodatku jak jeszcze dom nieocieplony. a ocieplenie przecież możecie robić też na jesieni? my się nad tym zastanawialiśmy bo wiosna ma być gorąca i trochę się obawiam o tynk no ale chcemy już zakończyć sprawę 'ogródka' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts