markoto 05.03.2009 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Mnie ta wiosna na ocieplenie przekonuje wlasnie ze wzgledu na ogrod, bo wczesniej nie ma sie co za niego zabierac. Boje sie ze nawet do jesieni nam sie nie uda mieszkania sprzedac, wiec musimy myslec dlugofalowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.03.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 My ogródka nie możemy ruszyć póki nie będziemy mieć wyrównanej działki, a działki nie będziemy miec wyrównanej póki nie będziemy mieć murka oporowego. a ten robi sąsiad... już pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.03.2009 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Pogon sasiada ze sama zrobisz i obciazysz go kosztami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.03.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 nie zawsze to jest takie proste - to jego uprzejmość że się zgadza - będzie miał z jednej strony bunkier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.03.2009 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Wiem, ze nie proste ale moze warto pogadac, powiedz ze wam zalezy zeby to zrobic jak najszybciej, tzrba go jakos zdopingowac. Zebys sie nie przeprowadzila i musiala brnac w blocie zeby do domu dotrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.03.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 dobry wieczór Kafelki bardzo ładne Markociu co powiedział lekarz na nogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.03.2009 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Dretwienie-moze wystepowac przy tym zabiegu. Mam paskudna 5 cm szrame na kolanie , o 3 mniejszych ani nie wspomne. Dzis pierwsza noc bez szwow, mam nadzieje ze bedzie lepiej. Przez miesiac mam cwiczyc prostowanie i zginanie nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.03.2009 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 To cwicz, cwicz, ale nie za bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.03.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Fajnie, ze już sie goi i zaczynasz ćwiczenia. Powodzenia Markotko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.03.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Marta i ja trzymam kciuki za szybka rehabilitacje i fajnego rehabilitanta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.03.2009 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Na razie bez rehabilitanta, sama mam cwiczyc ale nie jest latwo, dzisiejsza noc duzo lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.03.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 markotko a jak cwiczysz? ja pamiętam po kolanie to machałam nogami z ciężarkami na kostkach głównie przez to że mi mięsień na udzie zaczął zanikać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.03.2009 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Nie moge miec na razie obciazenia na kolano, musi sie kosc dobrze zrosnac, zeby znow nie zerwac wiezadla. Moge cwiczyc bez obciazenia, na razie prostowanie i zginanie, choc juz to sprawia mi trudnosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Badz dzielna markotko. Kurcze, ale mi Pan Roman podniosl cisnienie od rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.03.2009 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 No gostek jest niezly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.03.2009 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 abco zapraszam do komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.03.2009 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 No i mamy juz kafle ulozone na calym dole, podloga w pralni, dolna lazienka, i czesc podlogi w gornej lazience - tu ze wzgledu na zle kafle. Zostaje garaz, jedna sciana w pralni i wiatrolap. Okazalo sie, ze tak pieknie policzylam kafle na dol ze 5 paczek zostalo, zdolna jestem co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mapan 06.03.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 nie przejmuj się, chyba wszystkie inżyniery tak mają. Albo mi zabraknie 0,5 m3 betonu na stropie, albo zostaje 5 paczek kafli i 4 gniazdka elektryczne, które nie wiem gdzie miały być. Ale gdzie drwa rąbią tam wióry lecą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.03.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Badz dzielna markotko. Kurcze, ale mi Pan Roman podniosl cisnienie od rana. kto to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.03.2009 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 ten pan http://forum.muratordom.pl/uwaga-euro-lex-i-roman-pieszkalski,t149591.htm No Macku albo panowie oszczedni i nie mieli tyle strat na kaflach co ja myslalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts