mario31 06.03.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Przyszłam się przywitać i dużo zdrówka życzyć, cobyś mnie mogła szybko odwiedzić! A co do liczenia to u nas wszystkiego jest za mało i na każdym etapie musimy domawiać... Nawet się ostatnio zaczęliśmy zastanawiać czy nie mamy większego domu niż w projekcie...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.03.2009 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 No w sumie to by wyjasnialo braki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Ja sie w ten sposob dowiedzialam, ze kupilam mieszkanie o 12 m2 wieksze niz kupilam. I odtad kazdemu wychodzi inna powierzchnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.03.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Przyszłam się przywitać i dużo zdrówka życzyć, cobyś mnie mogła szybko odwiedzić! A co do liczenia to u nas wszystkiego jest za mało i na każdym etapie musimy domawiać... Nawet się ostatnio zaczęliśmy zastanawiać czy nie mamy większego domu niż w projekcie...?! Maryś, u mnie było dokładnie tak samo!! Brakowało po kilka metów, a ze towar na zamówienie więc trzeba było czekać łazienkę dolną skończyliśmy już po przeprowadzce, bo chyba dobrze ponad miesiąc czekaliśmy na 4 płytki. Jeszcze mnie pani wystraszyła, że już chyba nie produkują Ale to była nowa seria na szczęście a fabryka miała przerwę wakacyjną. Ale stresa miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 06.03.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Niby tak, ale z drugiej strony Pan Bogdan, nasz wykonawca był bardzo dokładny i nie sądzę żeby się aż tak machnął...?! Mamy pożyczyć od taty elektoniczną miarkę i sprawdzimy sobie przez weekend jak to wygląda. Markotko pisałaś mi kiedyś, że będziecie stawiać płot z gotowych elementów, tak?! A masz już upatrzoną jakąś firmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 06.03.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Przyszłam się przywitać i dużo zdrówka życzyć, cobyś mnie mogła szybko odwiedzić! A co do liczenia to u nas wszystkiego jest za mało i na każdym etapie musimy domawiać... Nawet się ostatnio zaczęliśmy zastanawiać czy nie mamy większego domu niż w projekcie...?! Maryś, u mni ebyło dokąłdnie tak samo!! Brakowało po kilka metów, a ze towar na zamówienie więc trzeba było czekać łazienkę dolną skończyliśmy już po przeprowadzce, bo chyba dobrze ponad miesiąc czekaliśmy na 4 płytki. Jeszcze mnie pani wystraszyła, że już chyba nie produkują Ale to była nowa seria na szczęście a fabryka miała przerwę wakacyjną. Ale stresa miałam Kasieńko no to u nas jest podobnie: do górnej łazienki brakło nam 1,5 płytki podłogowej i musimy na nią czekać 3 tygodnie...! Na szczęście do przeprowadzki mamy jeszcze trochę czasu i mam nadzieję, że wszystko pokończymy zanim się wprowadzimy, bo nie wyobrażam sobie prowizorki... Szkoda nerwów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.03.2009 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Marys nie, ale i tak moj plot to nikogo nie zainteresuje chyba ze jako zabezpieczenie tylow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 06.03.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Nie przesadzaj Kochana - na pewno będzie pikny i przez wszystkich podziwiany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.03.2009 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Jasne Ja bede miec takie jak sa w zakladach przemyslowych Takie cos http://www.siatex.pl/p,s,oferta,s2,ogrodzenia,s3,przemyslowe.html planuje obsadzic jakimis rozlinkami co by widac nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 06.03.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Kochana przepraszam Cię bardzo, ale ja właśnie takie mam..! Tyle że w pięknym zielonym kolorze, bo taki akurat był i pasował sąsiadowi... A miał być szary, buuu No, ale pocieszam się, że zarośnie tujami i nie będzie go widać! Polecam bardzo tą firmę - zrobili nam wszystko bez zarzuty w ciągu dwóch dni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.03.2009 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 No ale ty masz pewnie z boku albo tylu a ja bede miec od frontu Tez bedzie zielona OO to fajnie ze mam juz ekipe od ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 06.03.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 No dokładnie mam z tyłu i po bokach. A firma naprawdę super - byliśmy bardzo zadowoleni, więc uczciwie mogę polecić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.03.2009 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 To super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.03.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Nam też sie bardzo podoba to ogrodzenie. Chcieliśmy całą działkę tak grodzić ale przy naszych hektarach to byłaby cena samochodu Więc daliśmy zwykłą siatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.03.2009 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Dlatego u nas bedzie tylko od frontu, na reszcie siatka mimo, ze hektarow nie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.03.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Dla mnie to ogrodzenie jest wręcz wymarzone. Proste i to mi się w nim najbardziej podoba. Znacznie bardziej niz ogrodzenia kute Ale ja zazwyczaj z tym podobaniem to w mniejszości jestem W każdm razie chciałabym takie mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.03.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Chodzę i się witam ! nawet nie próbuję nadrabiac zaleglości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.03.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Ja kute na pewno nie, marzylo mi sie drewnane, ale az tak mnie nie kreci zeby tyle pieniedzy wydawac, mam inne priorytety Kachna witaj, dlugo Cie nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.03.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 ja też latam i się witam Cześć Markotko, widzę, że powoli do zdrówka wracasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.03.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Aniu powolutku powolutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts