Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przyszłam się przywitać i dużo zdrówka życzyć, cobyś mnie mogła szybko odwiedzić! 8) :wink:

A co do liczenia to u nas wszystkiego jest za mało i na każdym etapie musimy domawiać... :-?

Nawet się ostatnio zaczęliśmy zastanawiać czy nie mamy większego domu niż w projekcie...?! :roll:

Maryś, u mnie było dokładnie tak samo!!

Brakowało po kilka metów, a ze towar na zamówienie więc trzeba było czekać :x

łazienkę dolną skończyliśmy już po przeprowadzce, bo chyba dobrze ponad miesiąc czekaliśmy na 4 :o płytki. Jeszcze mnie pani wystraszyła, że już chyba nie produkują :o Ale to była nowa seria na szczęście a fabryka miała przerwę wakacyjną. Ale stresa miałam :-?

Niby tak, ale z drugiej strony Pan Bogdan, nasz wykonawca był bardzo dokładny i nie sądzę żeby się aż tak machnął...?! :roll:

Mamy pożyczyć od taty elektoniczną miarkę i sprawdzimy sobie przez weekend jak to wygląda.

Markotko pisałaś mi kiedyś, że będziecie stawiać płot z gotowych elementów, tak?!

A masz już upatrzoną jakąś firmę?

Przyszłam się przywitać i dużo zdrówka życzyć, cobyś mnie mogła szybko odwiedzić! 8) :wink:

A co do liczenia to u nas wszystkiego jest za mało i na każdym etapie musimy domawiać... :-?

Nawet się ostatnio zaczęliśmy zastanawiać czy nie mamy większego domu niż w projekcie...?! :roll:

Maryś, u mni ebyło dokąłdnie tak samo!!

Brakowało po kilka metów, a ze towar na zamówienie więc trzeba było czekać :x

łazienkę dolną skończyliśmy już po przeprowadzce, bo chyba dobrze ponad miesiąc czekaliśmy na 4 :o płytki. Jeszcze mnie pani wystraszyła, że już chyba nie produkują :o Ale to była nowa seria na szczęście a fabryka miała przerwę wakacyjną. Ale stresa miałam :-?

Kasieńko no to u nas jest podobnie: do górnej łazienki brakło nam 1,5 płytki podłogowej i musimy na nią czekać 3 tygodnie...! :x

Na szczęście do przeprowadzki mamy jeszcze trochę czasu i mam nadzieję, że wszystko pokończymy zanim się wprowadzimy, bo nie wyobrażam sobie prowizorki... :roll:

Szkoda nerwów....

Kochana przepraszam Cię bardzo, ale ja właśnie takie mam..! :evil: :evil: :evil: :wink:

Tyle że w pięknym zielonym kolorze, bo taki akurat był i pasował sąsiadowi... A miał być szary, buuu

No, ale pocieszam się, że zarośnie tujami i nie będzie go widać! :wink:

Polecam bardzo tą firmę - zrobili nam wszystko bez zarzuty w ciągu dwóch dni!