mario31 06.03.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Dla mnie to ogrodzenie jest wręcz wymarzone. Proste i to mi się w nim najbardziej podoba. Znacznie bardziej niz ogrodzenia kute Ale ja zazwyczaj z tym podobaniem to w mniejszości jestem W każdm razie chciałabym takie mieć Mayland myślę, że kilka osób się znajdzie, którym się podoba..?! Nigdy nic nie wiadomo - jeszcze chwila i fan club założymy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.03.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Dla mnie to ogrodzenie jest wręcz wymarzone. Proste i to mi się w nim najbardziej podoba. Znacznie bardziej niz ogrodzenia kute Ale ja zazwyczaj z tym podobaniem to w mniejszości jestem W każdm razie chciałabym takie mieć Mayland myślę, że kilka osób się znajdzie, którym się podoba..?! Nigdy nic nie wiadomo - jeszcze chwila i fan club założymy!Się dołączam do fc rzecz jasnna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 06.03.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 No proszę i już mamy kolejną "siatkową" fankę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.03.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 No proszę i już mamy kolejną "siatkową" fankę! U mnie siatki pod dostatkiem ja mam przecież tylko jednego sąsiada i to z tego krótszego boku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.03.2009 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Szczesciara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.03.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Szczesciara taaa zwałszcza jak stawiasz ogordzenie Następny przyjdzie na gotowe (Oby jak najpóźniej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 06.03.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 U nas na szczęście dwa boki z naszym jedynym jak na razie sąsiadem... Ponad 70mb wyszło na spółę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.03.2009 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 My mamy na razie jeden boczek zrobiony na spolke z sasiadem. Sporo jeszcze przed nami. Marys odnosnie plotka powiedz mi ile cie kosztowal ?? Czy ekipa robila wszystko od a do z tzn jakies dziurki pod slupki, beton itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 06.03.2009 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Markotko podeślę Ci jutru cenę na PW, bo M już śpi.A robili nam wszystko: wkopywali słupki, podmurówkę - mieliśmy te gotowe prefabrykaty, no i panele zakładali - szybko, czysto i sprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.03.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 My na razie mamy stare -jakieś 30 letnie ogrodzenie... ale w planach jest klinkierowo-drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.03.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 a ja chciałam Wam podziękować że zaczęłyście o tych wszystkich zewnętrzych rzeczach mówić bo jestem tak skupiona na tym co sie dzieje w środku że pewnie bym się obudziła z tematem w połowie lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.03.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 markotko dawno nie zalądałam ciesze się, że kolanko juz naprawione! szybko wracaj do formy! tydzień temu to samo przytrafiło się mojej znajomej we Włoszech.. podczytałam w dzienniczku, że prace idą pełną parą! oby tak dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.03.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 w sprawie ogrodzenia to my mamy na całości siatkę.. ponad 200m i podoba mi się tak jak jest.. brakuje tylko roslinności [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrbasia 07.03.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Prosze podaj mi jakiej firmy masz płyte grzejna. Jest super taka własnie szukam. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 07.03.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Witam - wpadłam tutaj, bo mnie zainteresował teras i jego zadaszenie w awatarze Markoto i chciałam się dopytać o np. większe zdjecie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.03.2009 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Odnosnie zadaszenia to poszukaj hasla pergotenda, od razu uprzedzam, ze nie do kupienia w Polsce No kolanko dzis sie chyba przeforsowalo, mam napuchniete a moze to bylo caly czas ale dopiero dzis sciagnelam opatrunki. Mam nadzieje, ze nic sie tam podejrzanego nie dzieje. Nie wiem do kogo pytanie o mate grzejna, bo ja nie posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.03.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 EKSTRA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 07.03.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Dzieki, fajowe to. Nie wiesz może ile kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.03.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 mcmagda zaciekawił mnie ten Twoj indywidualny projekt. masz gdzieś zdjęcia które widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.03.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Markotko ślicznie się u Ciebie robi!!! No i na czym stanęło z płytkami do łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts