mcmagda 07.03.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Efilo Odświeżyłam wizualkę w wątku, ale to i tak nieaktualne, bo się wszystko pozmieniało i jest teraz etap trochę zawieszony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.03.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 a czemu to? końca nie widać? jestem ciekawa bo my nasz rok projektowaliśmy. ale jestem zadowolona z efektu końcowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.03.2009 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Marys wszytsko dobrze, udalo sie odkleic te zle przyklejone a te zle udalo sie wymienic na szare, teraz kombinujemy z zamiana sciennych bo w quadro maja na magazynie z bardziej szarymi paskami na czarnych kaflach a my mamy bardziej biale a podloga wlasnie z tych bardziej szarych...nie wiem czy cos zrozumiesz Pergotenda w 2007 roku to koszt 350 euro za m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 07.03.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Była pierwsza wizualką, którą widać i która nam się podobała i układ wnętrz który nie do końca był idealny, bo słońca nie łapał. Więc jak się udało ustalić we wnętrzach wszystko tak jak chcemy, to się okazało, ża cała bryła jest do zmiany, bo schody muszą być z drugiej strony. Dostaliśmy drugie wizualki i już niestety tak bardzo nie urzekły. No więc jest etap kolejny - kombinujemy z dachami i wyglądem zewnętrznym, ale muismy ciut na architekta poczekać. Pewnie z 7 miesięcy się bawimy i pewnie w roku się zamknie, ale zdecydowanie lepiej wiem czego chcę i gdzieś tam dochodzę. Mam nadzieję, że kolejna propozcyja będzie już strzałem w 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.03.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Marys wszytsko dobrze, udalo sie odkleic te zle przyklejone a te zle udalo sie wymienic na szare, teraz kombinujemy z zamiana sciennych bo w quadro maja na magazynie z bardziej szarymi paskami na czarnych kaflach a my mamy bardziej biale a podloga wlasnie z tych bardziej szarych...nie wiem czy cos zrozumiesz Pergotenda w 2007 roku to koszt 350 euro za m2 Markotko póki co jeszcze rozumiem! No to cieszę się, że udało się z tego jakoś wybrnąć - mam nadzieję, że te scienne też uda się wymienić i będzie git! I proszę się nie forsować - masz dbać o kolanko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.03.2009 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 No dzis chyba przeforsowalam Zachcialo mi sie wchodzic na pietro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.03.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 No dzis chyba przeforsowalam Zachcialo mi sie wchodzic na pietro A od czego Mężuś ma rączki się pytam...!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 07.03.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 A co z kolanem? (przepraszam, ale na szybko nie znajdę) Pytam się, bo w tym tygodniu zdjęłam stabilizator po zerwaniu wiązadła (dobrze, że bocznego) i tez taka chybotliwa jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.03.2009 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Schody bez barierek balam sie ze oboje polecimy. No ja jestem po rekonstrukcji zerwanego wiezadla krzyzowego przedniego, dopiero 2 tygodnie po operacji wiec jeszcze nie do konca wygojone i dzis troche popuchlo, albo odkrylam opuchlizne bo zdjelam opatrunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 07.03.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 No to już po najgorszy - ale się jeszcze pewnie swoje narehabilitujesz. Cześć masażowa może być jak najbardziej przyjemna . Szybkiego powrotu od formy życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.03.2009 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Markotko, przystojnego masazera zycze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.03.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.03.2009 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Dzien dobry! Oby lepszy niz noc, mialam straszne skurcze w lydce, musze chyba sobie jakis potas i magnez zaaplikowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.03.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 http://img223.imageshack.us/img223/622/dzienkobiet.pnghttp://img223.imageshack.us/img223/dzienkobiet.png/1/w544.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.03.2009 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 OO to juz dzis?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.03.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.03.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Dzień dobry -ja też się witam! Marta -jak masz skurcze -to faktycznie brak magnezu -może z kafką przystopuj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.03.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Olga... Ty żyjesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.03.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Żyję Stęskniłam się i przylazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.03.2009 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Olga widze, ze robisz oblot po watkach Zakupilam juz magnez+B6+potas, moze to cos da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts