Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Marys wszytsko dobrze, udalo sie odkleic te zle przyklejone a te zle udalo sie wymienic na szare, teraz kombinujemy z zamiana sciennych bo w quadro maja na magazynie z bardziej szarymi paskami na czarnych kaflach a my mamy bardziej biale a podloga wlasnie z tych bardziej szarych...nie wiem czy cos zrozumiesz :)

Pergotenda w 2007 roku to koszt 350 euro za m2 :)

Była pierwsza wizualką, którą widać i która nam się podobała i układ wnętrz który nie do końca był idealny, bo słońca nie łapał. Więc jak się udało ustalić we wnętrzach wszystko tak jak chcemy, to się okazało, ża cała bryła jest do zmiany, bo schody muszą być z drugiej strony. Dostaliśmy drugie wizualki i już niestety tak bardzo nie urzekły. No więc jest etap kolejny - kombinujemy z dachami i wyglądem zewnętrznym, ale muismy ciut na architekta poczekać. Pewnie z 7 miesięcy się bawimy i pewnie w roku się zamknie, ale zdecydowanie lepiej wiem czego chcę i gdzieś tam dochodzę. Mam nadzieję, że kolejna propozcyja będzie już strzałem w 10.

Marys wszytsko dobrze, udalo sie odkleic te zle przyklejone a te zle udalo sie wymienic na szare, teraz kombinujemy z zamiana sciennych bo w quadro maja na magazynie z bardziej szarymi paskami na czarnych kaflach a my mamy bardziej biale a podloga wlasnie z tych bardziej szarych...nie wiem czy cos zrozumiesz :)

Pergotenda w 2007 roku to koszt 350 euro za m2 :)

Markotko póki co jeszcze rozumiem! 8) :wink:

No to cieszę się, że udało się z tego jakoś wybrnąć - mam nadzieję, że te scienne też uda się wymienić i będzie git!

I proszę się nie forsować - masz dbać o kolanko! :wink:

Schody bez barierek balam sie ze oboje polecimy.

No ja jestem po rekonstrukcji zerwanego wiezadla krzyzowego przedniego, dopiero 2 tygodnie po operacji wiec jeszcze nie do konca wygojone i dzis troche popuchlo, albo odkrylam opuchlizne bo zdjelam opatrunki :)