Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak podejrzewalam, durna baba w ubezpieczalni zapomniala zaznaczyc sporty ryzyka i teraz maja nas w nosie.

Pamiętaj że moja oferta telefonu do Francji i wyjaśnienia całej sytuacji Francuzom, ewentualnie upomnienia sie o fakturę po angielsku, jeżeli rzeczywiście zamierzasz płacić, jest wciąż aktualna.

Ja co prawda przychylam się do rady Małgoś mimo, że uważa, że język elit i dworu nie jest cywilizowany co oczywiście jest absurdem 8)

Dzien dobry!!

Dzieki Dandi :)

Ja dygus jestem wiec zaplace, masz moze te fatury co ci wyslalam?? jesli nie to podesle, bo mam pytanie gdzie mam to placic. Czy ten IBAN ktory jest podany FR.... to numer konta na ktory trzeba wplacac a komuna Valloire to adres odbiorcy?? A tytulem akcji ratunkowej nr...??

Marko, sorry ale nie mogłem sobie odmówic telefonu do nich - mnie mentalnośc Francuzów wyjątkowo drażni więc zwymyslałem panią, że nie musisz znac francuskiego i że w związku z tym prosisz o wersję po angielsku - oczywiście nie maaaaaaaaaają.

Mało tego Pani pojechała dalej i mówi tako: Ale przecież Pan biegle zna francuski, nie może Pan przetłumaczyć Pani Markoto tego co jest tam napisane????

No bo Pani Markoto ma obowiązek znalezienia tłumacza, który ma z kolei obowiązek wyręczania firmy w translacji tiaaaaa.

Za chwilę dostanę faksem wszystkie dane których potrzebujesz do przelewu - wyslę Ci skan z objaśnieniami na maila.