anjamen 21.03.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 fajnie sobie Martus wymyslilas te szafke w lazience nie wpadlabym zeby z gk ja zrobic a jak kolanko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.03.2009 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Aniu ciesze sie bardzo zwlaszcza, ze u mnie nie ma takich pieknych wnetrz jak widuje na forum, jest prosto , ze sredniej polki szukam oszczednosci wiec i nie ma szans, zeby ktos wszedl do mnie i powiedzial och ach jak to na pewno bedzie u Marys Anji czy Efilki Kolanko w miare dobrze, ale ciagle mnie boli jak przekrzywie noge mam nadzieje, ze to sie jakos uspokoi Anja sciagnelam pomysl od innych oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.03.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Marta Ty se jaj nie rob! piekne rzeczy pokazujesz i te szarosci, przez Ciebie moj wiatrolap bedzie czarno grafitowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.03.2009 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Anju piekny bedziesz miala wiatrolap Zapomnialam wspomniec Edytke, jeszcze zbieram szczeke z podlogi no i Irme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.03.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Markotko, ja sie nie odzywam, bo czekam z niecierpliwoscia na efekt koncowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.03.2009 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Wiem wiem na razie niewiele widac i jeszcze troche minei zanim cokolwiek sie zobaczy ale ja sie ciesze jak glupia z kazdej polozonej kafelki i pokazuje calemu swiatu Maz chce w kwietniu wziac urlop i moze wtedy uda sie pouzupelniac w miejscach montazu parapetow, pomalowac, zamontowac baterie i ceramike, potem w czerwcu montaz paneli , nie wiem kiedy kominke i parkiet na razie to wielka niewiadoma. Na maj-czerwiec mamy ocieplenie ugadane, zaluje ze tak pozno bo oddala sie organizacja ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.03.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 W kuchniach pod zlew stosuje sie coś takiego -może w łazience wystarczy jakos powycinac tą szufladę?: http://www.rejs-am.pl/img/katalog/rejs_katalog_foto_3.jpg A ja tego nie znałam!!! Fajniutkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.03.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Aniu ciesze sie bardzo zwlaszcza, ze u mnie nie ma takich pieknych wnetrz jak widuje na forum, jest prosto , ze sredniej polki szukam oszczednosci wiec i nie ma szans, zeby ktos wszedl do mnie i powiedzial och ach jak to na pewno bedzie u Marys Anji czy Efilki Kolanko w miare dobrze, ale ciagle mnie boli jak przekrzywie noge mam nadzieje, ze to sie jakos uspokoi Anja sciagnelam pomysl od innych oczywiscie To ja od dzisiaj zacznę i może trochę na zapas ochów i achów zostawię, cio??? No, żeby nie wyszło to nie halo, to piszę całkiem szczerze, tylko ja oszczędna w słowa jestem... na ogół... i wiesz dobrze jak kocham szarości i proste formy i trochę kanciaste i surowe wnętrza i moim zdaniem im prościej i oszczędniej w formie i kolorach, to tym lepiej i wcale nie trzeba wydać majątku na ładne i nowoczesne wnętrza... wręcz przeciwnie... można się pobawić materiałem, który jest prosty, surowy i przy okazji tani... A szary bardzo pasuje do drewna... i brązu... A kolanko to robiłaś w Piekarach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.03.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Markotko wklej zdjęcie domku w całości z oknami i dachem, to się nad tą elewcją wszyscy chętnie po pastwimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.03.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Aniu ciesze sie bardzo zwlaszcza, ze u mnie nie ma takich pieknych wnetrz jak widuje na forum, jest prosto , ze sredniej polki szukam oszczednosci wiec i nie ma szans, zeby ktos wszedl do mnie i powiedzial och ach jak to na pewno bedzie u Marys Anji czy Efilki Kolanko w miare dobrze, ale ciagle mnie boli jak przekrzywie noge mam nadzieje, ze to sie jakos uspokoi Anja sciagnelam pomysl od innych oczywiscie wiesz, prosto nie oznacza źle... Szarośc ma w sobie tyle uroku.. Sama w sobie jest elegancka, więc zachwyty będą napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.03.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 A ja lubie takie wnetrza, w ktorych nie widac, ze ktos wydal 2 miliony na ich urzadzenie... Prawdziwa elegancja jest dyskretna. Mimo, ze podoba mi sie porsche, wolalabym jezdzic mini cooperem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.03.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 A ja lubie takie wnetrza, w ktorych nie widac, ze ktos wydal 2 miliony na ich urzadzenie... Prawdziwa elegancja jest dyskretna. Mimo, ze podoba mi sie porsche, wolalabym jezdzic mini cooperem. O -to moje takie są ! kibelki tylko po 800zł były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.03.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 A ja lubie takie wnetrza, w ktorych nie widac, ze ktos wydal 2 miliony na ich urzadzenie... Prawdziwa elegancja jest dyskretna. Mimo, ze podoba mi sie porsche, wolalabym jezdzic mini cooperem. O -to moje takie są ! kibelki tylko po 800zł były To i tak za duzo jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.03.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 To i tak za duzo jak dla mnie. Tańszych podwieszanych nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.03.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 To i tak za duzo jak dla mnie. Tańszych podwieszanych nie znalazłam A to za caly zestaw ze stelazem? Jesli tak to ja dalam 599. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.03.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 To i tak za duzo jak dla mnie. Tańszych podwieszanych nie znalazłam A to za caly zestaw ze stelazem? Jesli tak to ja dalam 599. no nie... sam kibelek, stelaże były po 540zł cholerka -jestem wredną "kapitalistką" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.03.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 To i tak za duzo jak dla mnie. Tańszych podwieszanych nie znalazłam A to za caly zestaw ze stelazem? Jesli tak to ja dalam 599. no nie... sam kibelek, stelaże były po 540zł cholerka -jestem wredną "kapitalistką" Kasia, jak ja kupowalam to byly jeszcze tansze zestawy - chyba najtanszy byl za 350 - caly komplet, tylko cienkawo wygladal. Nawet geberita byly za 799, a ja kupilam cersanitu. Do jakich Ty sklepow chodzisz kochana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.03.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Do jakich Ty sklepow chodzisz kochana? do internetowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.03.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Do jakich Ty sklepow chodzisz kochana? do internetowych Acha. No tak, w internecie wszystko znacznie tansze jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.03.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Do jakich Ty sklepow chodzisz kochana? do internetowych Acha. No tak, w internecie wszystko znacznie tansze jest. nie śmiej się -u nas to w sklepach tylko "kompakty" po 250zł są podwieszane to jakaś "nowoczesna fanaberia" W jednym sklepie powiedzieli mi że moga sprowadzic kibelek Hatrii za 1250zł, ja kupiłam za 800.....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts