Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniu ciesze sie bardzo zwlaszcza, ze u mnie nie ma takich pieknych wnetrz jak widuje na forum, jest prosto , ze sredniej polki :) szukam oszczednosci wiec i nie ma szans, zeby ktos wszedl do mnie i powiedzial och ach jak to na pewno bedzie u Marys Anji czy Efilki :)

Kolanko w miare dobrze, ale ciagle mnie boli jak przekrzywie noge mam nadzieje, ze to sie jakos uspokoi :)

Anja sciagnelam pomysl od innych oczywiscie :)

Wiem wiem :) na razie niewiele widac i jeszcze troche minei zanim cokolwiek sie zobaczy :) ale ja sie ciesze jak glupia z kazdej polozonej kafelki i pokazuje calemu swiatu :lol:

Maz chce w kwietniu wziac urlop i moze wtedy uda sie pouzupelniac w miejscach montazu parapetow, pomalowac, zamontowac baterie i ceramike, potem w czerwcu montaz paneli , nie wiem kiedy kominke i parkiet na razie to wielka niewiadoma.

Na maj-czerwiec mamy ocieplenie ugadane, zaluje ze tak pozno bo oddala sie organizacja ogrodu.

Aniu ciesze sie bardzo zwlaszcza, ze u mnie nie ma takich pieknych wnetrz jak widuje na forum, jest prosto , ze sredniej polki :) szukam oszczednosci wiec i nie ma szans, zeby ktos wszedl do mnie i powiedzial och ach jak to na pewno bedzie u Marys Anji czy Efilki :)

Kolanko w miare dobrze, ale ciagle mnie boli jak przekrzywie noge mam nadzieje, ze to sie jakos uspokoi :)

To ja od dzisiaj zacznę i może trochę na zapas ochów i achów zostawię, cio???

No, żeby nie wyszło to nie halo, to piszę całkiem szczerze, tylko ja oszczędna w słowa jestem... na ogół... i wiesz dobrze jak kocham szarości i proste formy i trochę kanciaste i surowe wnętrza i moim zdaniem im prościej i oszczędniej w formie i kolorach, to tym lepiej i wcale nie trzeba wydać majątku na ładne i nowoczesne wnętrza... wręcz przeciwnie... można się pobawić materiałem, który jest prosty, surowy i przy okazji tani... :oops:

A szary bardzo pasuje do drewna... i brązu...

A kolanko to robiłaś w Piekarach??

wiesz, prosto nie oznacza źle...

Szarośc ma w sobie tyle uroku..

Sama w sobie jest elegancka, więc zachwyty będą napewno :wink:

To i tak za duzo jak dla mnie. :lol: :lol: :lol:

Tańszych podwieszanych nie znalazłam :roll:

A to za caly zestaw ze stelazem? Jesli tak to ja dalam 599. :roll:

no nie... sam kibelek, stelaże były po 540zł :-? cholerka -jestem wredną "kapitalistką" :-?

Kasia, jak ja kupowalam to byly jeszcze tansze zestawy - chyba najtanszy byl za 350 - caly komplet, tylko cienkawo wygladal. Nawet geberita byly za 799, a ja kupilam cersanitu. Do jakich Ty sklepow chodzisz kochana? :o :o :o

Do jakich Ty sklepow chodzisz kochana? :o :o :o

do internetowych :)

Acha. No tak, w internecie wszystko znacznie tansze jest. 8)

nie śmiej się -u nas to w sklepach tylko "kompakty" po 250zł są :evil: podwieszane to jakaś "nowoczesna fanaberia" :roll: W jednym sklepie powiedzieli mi że moga sprowadzic kibelek Hatrii za 1250zł, ja kupiłam za 800.....)