Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

Do jakich Ty sklepow chodzisz kochana? :o :o :o

do internetowych :)

Acha. No tak, w internecie wszystko znacznie tansze jest. 8)

nie śmiej się -u nas to w sklepach tylko "kompakty" po 250zł są :evil: podwieszane to jakaś "nowoczesna fanaberia" :roll: W jednym sklepie powiedzieli mi że moga sprowadzic kibelek Hatrii za 1250zł, ja kupiłam za 800.....)

Kasia, juz ja bym Ci w necie znalazla zestawik za 600 - jak w OBI jest, to dlaczego mialoby nie byc w necie? :roll: :roll: :roll:

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

8)

u nas niestety 2 cm brakło :cry:

i szukaliśmy niższych stelaży, coś tam było, ale znów kolidowało z belką wieńcową czy czymś tam :roll:

Aniu -może i tak jest lepiej -jakbyście mieli walic głową po każdym sikaniu tylko za cenę posiadania geberita -to bez sensu. U nas jest ok -bo nad kibelkiem jest okno dachowe -więc jest wyżej niż na reszcie skosu, jakby okna nie bylo -to też kicha :roll:

Zapraszam do mnie, potrzebuje pomocy z elewacja :)

No i myślę... no i nie wiem jak to z tymi szarościami... może jednak ten beżyk? Bo skoro okna są "ciepłe" (brązowe) i dach też... to może nie kombinowac? a z drugiej strony może wyjdzie fajnie.. tylko ja takiego domku nie widziałam jeszcze i trudno mi to sobie wyobrazic. Oliwka też byłaby spoko.. ale Ci pomogłam :lol:

markotko przerzuciłam moje zasoby zdjęciowe, ale nie znalazłam brązowego dachu i szarej elewacji :cry: ale mnie się takie zestawienie kolorystyczne podoba i na pewno nie rezygnowałabym na twoim miejscu na rzecz beżyku (mimo, że beżyki są mi niezwykle bliskie :wink: ).. szukam dalej..

nie doczytałam wcześniej, że spóźniłam się z tymi namiarami na ekipę :cry: ale najważniejsze, że są chętni :D

dzień dobry kurcze Markociu ja mam taki śmieszny program do kolorowania elewacji trochu trzeba pokombinować jak go obsługiwać ale można zrobić w nim trochę rzeczy :D razem z muratorem był :lol: może masz akurat ja kiedyś trochę pobróbowałam z malowaniem :wink:

a i żebym nie zapomniała piękne masz wnętrza i nie marudź nie musi być nie wiadomo jaka kasa dana za płytki wystarczy że są super położone i z pomysłem :D mnie np zachwycił u Ciebie brodzik :wink: