malgos2 21.03.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Do jakich Ty sklepow chodzisz kochana? do internetowych Acha. No tak, w internecie wszystko znacznie tansze jest. nie śmiej się -u nas to w sklepach tylko "kompakty" po 250zł są podwieszane to jakaś "nowoczesna fanaberia" W jednym sklepie powiedzieli mi że moga sprowadzic kibelek Hatrii za 1250zł, ja kupiłam za 800.....) Kasia, juz ja bym Ci w necie znalazla zestawik za 600 - jak w OBI jest, to dlaczego mialoby nie byc w necie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.03.2009 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Dzieki babeczki Rasia kolanko robilam w Bielsku, w Piekarach trzeba za duzo na lapowki wydac Zaraz wrzuce elewacje Moje kibelki to 1000zl ze stelazem Drugi troche drozszy ale nie wiele, ale to byla milosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.03.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Czuje sie jak biedna krewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.03.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 ja tez czesto zakochuje sie w przedmiotach ale w kiblu sie nie zakochalam jeszcze, czesciej w lampach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.03.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Czuje sie jak biedna krewna. a ja nie?? ja to nawet geberita nie mam bo ściana kolankowa była o 2 cm za niska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.03.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 ja to nawet geberita nie mam bo ścianka kolankowa była o 2 cm za niska trzeba bylo podkuc podlogę w tym m-scu -do kibelka by się po stopniu schodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.03.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 ja to nawet geberita nie mam bo ścianka kolankowa była o 2 cm za niska trzeba bylo podkuc podlogę w tym m-scu -do kibelka by się po stopniu schodziło chyba zapomniałaś, że ja nie ma gdzie się wkuć rodzinke mam pod spodem a sufit cienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.03.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 chyba zapomniałaś, że ja nie ma gdzie się wkuć rodzinke mam pod spodem a sufit cienki Przecież zartowałam u mnie geberit wszedł "na styk", jakby bylo 1cm nizej -też byłby tradycyjny kibelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.03.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 u nas niestety 2 cm brakło i szukaliśmy niższych stelaży, coś tam było, ale znów kolidowało z belką wieńcową czy czymś tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.03.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 u nas niestety 2 cm brakło i szukaliśmy niższych stelaży, coś tam było, ale znów kolidowało z belką wieńcową czy czymś tam Aniu -może i tak jest lepiej -jakbyście mieli walic głową po każdym sikaniu tylko za cenę posiadania geberita -to bez sensu. U nas jest ok -bo nad kibelkiem jest okno dachowe -więc jest wyżej niż na reszcie skosu, jakby okna nie bylo -to też kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.03.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 i tak walą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 22.03.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Zapraszam do mnie, potrzebuje pomocy z elewacja No i myślę... no i nie wiem jak to z tymi szarościami... może jednak ten beżyk? Bo skoro okna są "ciepłe" (brązowe) i dach też... to może nie kombinowac? a z drugiej strony może wyjdzie fajnie.. tylko ja takiego domku nie widziałam jeszcze i trudno mi to sobie wyobrazic. Oliwka też byłaby spoko.. ale Ci pomogłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.03.2009 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Ja tez nie widzialam w tym problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.03.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 markotko przerzuciłam moje zasoby zdjęciowe, ale nie znalazłam brązowego dachu i szarej elewacji ale mnie się takie zestawienie kolorystyczne podoba i na pewno nie rezygnowałabym na twoim miejscu na rzecz beżyku (mimo, że beżyki są mi niezwykle bliskie ).. szukam dalej.. nie doczytałam wcześniej, że spóźniłam się z tymi namiarami na ekipę ale najważniejsze, że są chętni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 22.03.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 u mnie w sąsiedztwie jest oliwkowy domek, ale ma dach "ceglasty" -taki jak ja. Fajnie wygląda, a z brązem chyba nawet by lepiej wyglądał.. może iśc w tym kierunku? szare elewacje jakie widziałam do tej pory -to dach zazwyczaj był grafitowy lub czarny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.03.2009 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Skabus, bede jeszcze dzwonic moze maja lepsza cene Kachna oliwka wchodzi w gre jesli juz nic nie wymysle z ta szaroscia, u nas na osiedlu jest taki oliwkowy domek chyba nawet z brazem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.03.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 spójrz na Boromira.. (są dwa ujęcia elewacji) http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=21&a=23&sid=5#rzuty nie wiem czy to szary czy oliwka, ale tyle mi się udało znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.03.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 markotko na tej stronie (http://www.domnahoryzoncie.pl) jest kolornik elewacji.. wiem, że to tylko wizualka, ale może coś podpowie... są tam domki podobne do twojego, więc możesz pokombinować.. kolornik jest chyba też na stronie Bolixu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 22.03.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 spójrz na Boromira.. (są dwa ujęcia elewacji) http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=21&a=23&sid=5#rzuty nie wiem czy to szary czy oliwka, ale tyle mi się udało znaleźć moim zdaniem to oliwka.. ale zestawienie z tą cytrynką -beznadziejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.03.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 dzień dobry kurcze Markociu ja mam taki śmieszny program do kolorowania elewacji trochu trzeba pokombinować jak go obsługiwać ale można zrobić w nim trochę rzeczy razem z muratorem był może masz akurat ja kiedyś trochę pobróbowałam z malowaniem a i żebym nie zapomniała piękne masz wnętrza i nie marudź nie musi być nie wiadomo jaka kasa dana za płytki wystarczy że są super położone i z pomysłem mnie np zachwycił u Ciebie brodzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts