Graszka1970 26.09.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Z zaciekawieniem czytam Twój dziennik i widzę, że problemy, plany i marzenia nas inwestorek to chleb powszedni . Prawdę mówiąc ja też już o wykończeniówce marzę . Niekiedy to śni mi się jak gości zapraszam na kawkę taras Śliczne dzieciaczki i stwierdzam, że Twoje młodsze jest raczej w podobnym wieku co moje i tej samej płci - rocznik 2005 ( czerwiec). Natomiat mój starzy synuś to raczej troszkę starszy od Twojej córci ( 16 lat). Twój wymarzony taras to rzeczywiście cudo, coś w rodzaju ogrodu zimowego, tak mi się wydaje..... Nasze marzenia pomału "obcinamy", bo ceny w dzisiejszych czasach to nie to co było jakieś dwa lata temu. Ale tak to jest, jeśli zamiast robić tylko się gada ( patrz mój mąż).... Dzisiaj marzę o bezdeszczowej pogodzie ( teraz jest tzw. kapuśniaczek , bo mamy zalewać w południe......... Pozdrawiam Graszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.09.2007 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 No nasz taras to marzenie na nie wiadomo kiedy:) A z ta kawka na tarasie to tez mi sie sni Fakt moj mlodszy to pazdziernik 2005 Kapusniaczek to nic zlego przynajmniej nie trzeba polewac stropu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.09.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Zależy gdzie ten kapuśniaczek U nas roboty ziemne - deszcz to nic przyjemnego. A co do tarasu - to mi ciągle się marzy że mała się tam bawi. Ech... jaka szkoda że nie można jej tak wystawić na dworek na cały dzionek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.09.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 markoto z tej wsi do miasta niedaleko poza tym... co to za wieś jak wszyscy wasi sąsiedzi są z miasta? to raczej się powinno nazywać przedmieścia. będzie cudownie - zobaczysz, a dzieci... są z każdym dniem coraz starsze P.S. ja dojechałam z gps-em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.09.2007 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 wlasnie taki dom z trawka to cos swietnego przy malych dzieciach, nie trzeba za nimi ciagle latac, sa bezpieczne, maja sie gdzie bawic nawet jest czas na kawke od czasu do czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.09.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 och jak ja tęsknię za kawką... na razie musi mi starczyć inka sorki za off-topic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.09.2007 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 e tam gadanie jedna kawka od czasu do czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 26.09.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 całkowicie się z Wami zgadzam Nie ma to jak kawka na swoim tarasiku i dzieci beztrosko biegające na świeżym powietrzu. Ja nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 27.09.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 och jak ja tęsknię za kawką... na razie musi mi starczyć inka sorki za off-topic elfio.....inka ? czyżby któś w brzuszku rósł....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.09.2007 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 chyba jest pijacy mleczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.09.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 chyba jest pijacy mleczko dokładnie Dziewczyny czy cena 3,5 zł brutto za bloczek fundamentowy z dowozem to dużo czy mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.09.2007 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Niestety nie znam obecnych cen, mysmy kupowali w marcu chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 28.09.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 musiałabym męża zapytać bo on rozlicza "grubszy" materiał.Wiem tylko, że musiałam dokupić 20 sztuk, bo brakło i za sztukę płaciłam 3,59 ze swoim transportem. Ale to cena za małą ilość. W przypadku zakupu większej ilości na pewno można dostać niezły rabat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 28.09.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 O boże wpisałam Ci się w dziennik zamias w komentarze. Już usunięte:) Magda, damy radę!!! Podrzucisz mi dzieciaki, ja jak się doczekam podrzucę Tobie. Moja mama ma do mnie 25 km, autka niet, autobusem z przesiadkami itp. A tato nam często pomaga ale teżtrzeba go wozić no bo jak inaczej. Chyba kupię im skuter Ale wsi się nie bójmy, tak tu u nas cicho i spokojnie... pięknie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 28.09.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Nasze marzenia pomału "obcinamy", bo ceny w dzisiejszych czasach to nie to co było jakieś dwa lata temu. Graszka to straszne- u nas tak samo życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.09.2007 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Wierze ze bedzie dobrze ale czasami taki dylemacik mnie nachodzi Kurcze mecza mnie te franki i zlotowki, jednak roznica w racie to nawet 300zl wiec dosc duza. Wiec od myslenia glowa mnie juz boli ja tez sie boje ze z wielu marzen bede musiala zrezygnowac i nie do konca ten dom bedzie taki jak bym chciala wlasnie ze wzgledu na te chol....ne pieniadze, ktorych nie ma tyle ile by sie chcialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.09.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 markotko każdy tak ma... Niestety trzeba iść na kompromis I robić to na tyle sprytnie żeby nie było tego widać Zazwyczaj się da. Widzę to po naszym mieszkaniu - kto nie przychodzi jest zachwycony a tylko my wiemy że zrobiliśmy wszystko najtaniej jak się dało bo wiedzieliśmy że to nie na długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.09.2007 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 jasne ale tu wiem ze bede mieszkac tam przez lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.09.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Markotko najmocniej Cię przepraszam za wpis w dzienniku. Właśnie go kasowałam gdy napisałaś swój post i już się niestety nie dało. Nie przypuszczałam że Graszka wpisała się w dzienniku - byłam przekonana że jestem w wątku komentarze. Łyso mi teraz A tu mój post z dziennika Wiesz Graszko... Jak stoi najniżej to akurat nie jest optymalna sytuacja do brania kredytu, bo po przeliczeniu złotówek na franki tych franków do spłaty będzie więcej niż gdyby frank stał wysoko. Teraz to jest optymalna sytuacja do spłaty kredytu. Wyobraźmy sobie taką sytuację 1. wnioskujemy o 100 zł kredytu - frank jest po 5 zł - w przeliczeniu na franki bierzemy 20CHF kredytu 2. wnioskujemy o 100 zł kredytu - frank jest po 2 zł - w przeliczeniu na franki bierzemy 50CHF kredytu Jak widać lepsza jest sytuacja pierwsza. Niezależnie od późniejszego kursu CHF mamy mniej do spłacenia. _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.09.2007 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 No cos ty kazdemu sie zdarza Nic sie nie stalo Ja wiem ze ten frank teraz niski i niekorzystnie brac teraz kredyt we frankach stad moj dylemat czy wartop jednak zaryzykowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts