Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Marta:)

Z tynków jesteśmy ogólnie zadowoleni, wyszły równo ale trzeba przypilnować pewnych szczegółów, bo ja niestety nie miałam urlopu a Tomek jak to facet nie zwrócił uwagi np. na to, że w niekórych miejscach wychodzą druty ze zbrojenia itp. Ale to są szczegóły podobno :wink:

Pozdro

Uff druty ze zbrojenia zabrzmialy groznie :)

Dzieki Ci bardzo za zaproszenie, w sobote jedziemy sie spotkac z tynkarzami, i moze uda nam sie zajrzec do Doroty bo mamy do niej rzut beretem. Niestety juz teraz w sobote jedziemy sobie troszke "dychnac" i nie damy rady podjechac do Was ale chetnie bym zobaczyla wiec moze po powrocie sie uda do Was podskoczyc bo u Doroty wszystko juz chyba pomalowane :) i wszelkie wpadki juz zamalowala :)

Markoto, im dłużej buduję, tym większe zdziwienie mnie ogarnia, kiedy słyszę o różnych dziwnych praktykach tzw. panów fachowców.... Chłopaki czasami wyluzowne aż do bólu. Szkoda tylko, że do liczenia kasy na ogół są pierwsi, a do liczenia się z cudzym czasem już zdecydowanie mniej chętni :evil:

Dokladnie mi czasami rece opadaja, nigdy by mi nie przyszlo do glowy nie pojawic sie na umowionym spotkaniu, jesli wypadnie cos naglego zawsze o tym informuje, po prostu wiem, ze nie jestem najwazniejsza i innych czas jest tez cenny, widac nie wszyscy tak maja.

Markoto, im dłużej buduję, tym większe zdziwienie mnie ogarnia, kiedy słyszę o różnych dziwnych praktykach tzw. panów fachowców.... Chłopaki czasami wyluzowne aż do bólu. Szkoda tylko, że do liczenia kasy na ogół są pierwsi, a do liczenia się z cudzym czasem już zdecydowanie mniej chętni :evil:

w pełni się zgadzam. niestety :(

• 2 weeks później...

Witam ,

Po raz pierwszy zajrzałam do twojego dziennika i widzę, że też masz spore problemy z wykonawcami... niestety to pospolita zmora i trzeba z nią wytrzymać, tylko naszego zdrowia szkoda :roll:

Piękne masz okna, jednak drewniane to drewniane, prawda? Podobają nam się te same wanny, ciekawa jestem na którą się w końcu zdecydujesz, bo ja się jeszcze miotam :wink: