olatomek 05.06.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 ups przegapiłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 12.06.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Cześć Marta:) Z tynków jesteśmy ogólnie zadowoleni, wyszły równo ale trzeba przypilnować pewnych szczegółów, bo ja niestety nie miałam urlopu a Tomek jak to facet nie zwrócił uwagi np. na to, że w niekórych miejscach wychodzą druty ze zbrojenia itp. Ale to są szczegóły podobno Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.06.2008 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Druty ze zbrojenia wychodza spod tynku?? Przeciez one nie powinny wychodzic nawet z betonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 12.06.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Chodzi mi o te druty z narożników bo jako takiego zbrojenia pod tynkami nie ma. Ale to w dwóch miejscach tak mamy, da się to skorygować. Ogólnie jest ok, inni fachowcy od instalacji bardzo chwalili te tynki, a wiele ich już widzieli. Jak chcesz ozbaczyć to zapraszam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.06.2008 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Uff druty ze zbrojenia zabrzmialy groznie Dzieki Ci bardzo za zaproszenie, w sobote jedziemy sie spotkac z tynkarzami, i moze uda nam sie zajrzec do Doroty bo mamy do niej rzut beretem. Niestety juz teraz w sobote jedziemy sobie troszke "dychnac" i nie damy rady podjechac do Was ale chetnie bym zobaczyla wiec moze po powrocie sie uda do Was podskoczyc bo u Doroty wszystko juz chyba pomalowane i wszelkie wpadki juz zamalowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.06.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 jak da się je zamalować to co to za wpadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.06.2008 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Ale Dorota robi przecierki (cokolwiek to jest ) wiec nic nie widac pod tym a na gladkiej scianie to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.06.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 wiem wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 12.06.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 U nas można zobaczyć napewno do końca czerwca bo potem wchodzi gościu od karton gipsów. Najlepiej podjechać w sobotę bo wtedy raczej zawsze jesteśmy. I będziemy miały okazję się poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.06.2008 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 No my tez raczej sobotni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 12.06.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Markoto, im dłużej buduję, tym większe zdziwienie mnie ogarnia, kiedy słyszę o różnych dziwnych praktykach tzw. panów fachowców.... Chłopaki czasami wyluzowne aż do bólu. Szkoda tylko, że do liczenia kasy na ogół są pierwsi, a do liczenia się z cudzym czasem już zdecydowanie mniej chętni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.06.2008 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Dokladnie mi czasami rece opadaja, nigdy by mi nie przyszlo do glowy nie pojawic sie na umowionym spotkaniu, jesli wypadnie cos naglego zawsze o tym informuje, po prostu wiem, ze nie jestem najwazniejsza i innych czas jest tez cenny, widac nie wszyscy tak maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.06.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Markoto, im dłużej buduję, tym większe zdziwienie mnie ogarnia, kiedy słyszę o różnych dziwnych praktykach tzw. panów fachowców.... Chłopaki czasami wyluzowne aż do bólu. Szkoda tylko, że do liczenia kasy na ogół są pierwsi, a do liczenia się z cudzym czasem już zdecydowanie mniej chętni w pełni się zgadzam. niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.06.2008 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Poszukuje teraz dobrej ale nie najdrozszej ekipy od zabudowy g-k i rownych i niepekajacych wylewek moze ktos ma namiary ktorymi sie moze podzielic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.06.2008 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Kiedy sie czysci plyte stropowa i ta na gruncie z wszytskich syfow betonowych?? Przed instalatorem zanim zacznie ukladac rurki wodne czy raczej po tynkach, zeby nie robic sobie dodatkowej roboty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 24.06.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 A nie chcesz tych od wylewek co robili u Doroty? My też ich mieliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.06.2008 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Dorota mowila ze kafelkarze bardzo narzekali ze sa krzywe , ze nie dalo sie tego sprawdzic po wylaniu zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 24.06.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Witam , Po raz pierwszy zajrzałam do twojego dziennika i widzę, że też masz spore problemy z wykonawcami... niestety to pospolita zmora i trzeba z nią wytrzymać, tylko naszego zdrowia szkoda Piękne masz okna, jednak drewniane to drewniane, prawda? Podobają nam się te same wanny, ciekawa jestem na którą się w końcu zdecydujesz, bo ja się jeszcze miotam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.06.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.06.2008 05:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 To ja odpowiadam dzien dobry! Chyba sie zdecyduje w koncu na ta stalowa skoro najlatwiejsza jest w utrzymaniu czystosci ja wygodna jestem po prostu albo jak kto woli przy dwojce malych dzieci sprzatanie jakos mi slabo wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts