Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Marko, wielbicielko szarości :)

Powiedz mi koachan jaki kolor ścian planujesz??? :roll:

Musze przemalować ten mój gabinet :roll: Kupiłam pastelowy jasmin ale coś srednio mi się widzi, obawiam się że mój mąż nie przetrzyma 3 malowania :lol:

Co proponujesz??

A pytam dlatego, ze chce w gabinecie kombinację szarego z turkusem lub szarego z brązem :roll:

Poradź coś

Zaczelam dzis dumac o kolorystyce mebli i wiem ze nic nie wiem. Tzn w jadalni mam szara podloge i teraz jakie mam dawac zastole?? Zostawic w tonacji monochromatycznej czy wrzucic jakis akcent kolorystyczny?

W salonie mam miec podloge merbau-parkiet przemyslowy, kanape planuje szara, kominek moze te kafle pomaranczowo czerwone, czy dorzucac jakies jeszcze akcenty w stylu poduszki w kolorze pomarancz lub czerwien czy raczej dawac czarne biale, salon nie jest za duzy. mebelek pod tv?? W jakich kolorach?? Czarny?? Moze cos jak u Editty czyli gora dol drewno wnetrze czarne, o ile uda mi sie dobrac drewno do podlogi -czy zrobic duzo jasniejsze szafki.

http://lh4.ggpht.com/_HKs7_zegELE/SWORUODgePI/AAAAAAAAALA/EfP3bm7YfxM/s800/DSC00042.JPG