anjamen 31.03.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 a gdzie ta polka?bo ja myslalam ze ten wklad jest cofniety i to czarne jest poleczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.03.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Wklad i kafle mialy byc na jednej powierzchni, to czarne cos pod wkladem to bylby granit i byla koncepcja wysuniecia go o jakies 10cm czyli w sumie bylby taki prostopadloscian granitowy na 10cm gruby schodzacy do samej podlogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.03.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Wklad i kafle mialy byc na jednej powierzchni, to czarne cos pod wkladem to bylby granit i byla koncepcja wysuniecia go o jakies 10cm czyli w sumie bylby taki prostopadloscian granitowy na 10cm gruby schodzacy do samej podlogi. Ale po co w zasadzie? Zeby na podlodze dac taki dywanik i zeby sie polaczylo? Ja bym nie dawala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.03.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Zeby sie z kominka az tak nie syfiloWlasnie nie mam dywanika a ma byc drewno wiec jest koncepcja z granitem na podlodze albo szklo na sfrezowanym drewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 to jak w pionie to ja bym wybrała jednak wersję pierwszą ta druga bardzo szczupła jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.03.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Zeby sie z kominka az tak nie syfilo Wlasnie nie mam dywanika a ma byc drewno wiec jest koncepcja z granitem na podlodze albo szklo na sfrezowanym drewnie. Acha. Szklo chyba lepiej, o poleczke mozecie sie potykac i obijac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.03.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 O co potykac?? O ten prostopadloscian ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.03.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 O co potykac?? O ten prostopadloscian ?? Nio. Idziesz sobie kolo kominka i dup... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.03.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 To bys sie musiala przykleic do kominka zeby zrobic dup nawet ramiona odstaja wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.03.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 No to ja chyba dalej nie rozumiem, jak to ma wygladac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.03.2009 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Chyba dobrze rozumiesz ale nie jest to element narozny jak masz np w lozkach i sie mozesz uderzyc, tu bedie to wystawalo na plaskiej scianie wiec i tak musisz isc w pewnej odleglosci od sciany i mozliwosc zahaczenia sie i walniecia jest raczej malo prawdopodobne.To jakbys miala prostopadloscian o grubosci 10cm doklejony do frontu obudowy komnka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.03.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 jak ma być tak to wersja druga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.03.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Tyle, ze jak to ma byc 10 cm to moze sie nasyfic dalej, a szyby mozesz dac wiekszy kawalek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.03.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Te 10cm schodzi do podlogi i potem i tak cos bedzie na podlodze albo granit albo szyba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.03.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 No to w takim razie nie ma sensu. Na plasko chyba lepiej, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.03.2009 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 No chyba bedzie w koncu na plasko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.03.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 No chyba bedzie w koncu na plasko O! To, to! I szyba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.04.2009 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Mayland i jak porzadnie rozpalisz nie jest za goraco?? Ty masz troche wieksza otwarta powierzchnie niz to jest u mnie. Markoto byłoby bardzo gorąco gdybym miała ściany ale mój dół to ok. 80m2 wolnej powierzchni. CIepło pomyka też klatką schodową na górę i to czuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mapan 01.04.2009 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 co do problemu podłączenia hajduka z wylotem od tyłu do rury wychodzącej z podłogi mam pewne doświadczenia. Sytuacja dokładnie taka jak u nas. Rozwiązałem ja w ten sposób, że pod kominkiem gdzie zbiegały się obydwie rury (końcówka rury dostarczającej powietrze i wlotowej do kominka) została zabudowana skrzyneczka z twardej wełny mineralnej. Wełna została sklejona i uszczelniona. Może nie jest to rozwiązanie idealne, ale w mojej ocenie wystarczające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.04.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 a mnie się przewrotnie podoba opcja 1 .... w opcji 2 nie podobają mi się te cienko pocięte kafle ... jeśli uraziłam to sorrki i dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts