wu 01.04.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 dzień dobry Markociu jak tam kontrola wypadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.04.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Dobry wieczór! jaka kontrola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.04.2009 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Witajcie!! U mnie chyba nastapil przesyt budowa. Nie mam juz sily myslec jaka koncepcja kominka, ktora ekipa do ocieplen lepsza, ktory wklad wybrac , z kolanem powolutku mam dosc , nastapilo chyba zmeczenie materialu.Dzisiaj najpierw bylam na kontroli z kolanem (stabilnosc ok ), przede mna kolejne 6 tygodni L4 i rehabilitacja. Potem mielismy spotaknie z 2 ekipami od ocieplen i jednym panem od kominka, wyjechalismy o 8:00 wrocilismy o 20:00 padam twarza na ryj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.04.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Markotko -fajnie ze z nóżką lepiej.. a co do nerwów wykończeniowych -to ja też mam już przesyt.. i też mi się już nawet myślec o tym wszystkim nie chce, mam coraz mniejsze "parcie" na przeprowadzkę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.04.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 markotko ja jestem za szerszą wersją. a co do przesycenia. wierzę bo ja już tak mam a gdzie mi do Ciebie. zazdroszczę że dopiero teraz Cię dopadło. przejdzie. takie rzeczy przechodzą prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.04.2009 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Efilko mam nadzieje ze przejdzie bo czarno widze reszte budowy Lazienka gorna juz wlasciwie skonczona, ale szlag mnie trafia z ta noga bo nic nie moge zrobic, ani umyc, ani tam posprzatac, syf w domu , zasyfione kafle. Dzis jeszcze rozrysuje kafle pod pozioma wersje wkladu ale inne wymiary pasujace pod kafle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.04.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Efilko mam nadzieje ze przejdzie bo czarno widze reszte budowy Lazienka gorna juz wlasciwie skonczona, ale szlag mnie trafia z ta noga bo nic nie moge zrobic, ani umyc, ani tam posprzatac, syf w domu , zasyfione kafle. Dzis jeszcze rozrysuje kafle pod pozioma wersje wkladu ale inne wymiary pasujace pod kafle marko, to minie, zobacz!! Ani się nie obrócisz jak będziesz siedzieć na tarasie ( tak jak ja dzisiaj) i zaschwycać się własnoręcznie posadzonymi kwiatami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.04.2009 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Kasiu niestety tarasu to szybko u nas nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.04.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Kasiu niestety tarasu to szybko u nas nie bedzie no to w ogródku przed domkiem -przy grillu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.04.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Kasiu niestety tarasu to szybko u nas nie bedzie MARUDA!!!!!!!!!! Jak JA mówię to tak będzie I proszę sie słuchać I nie dyskutować Widać, że wróciłam do pracy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.04.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Kasiu niestety tarasu to szybko u nas nie bedzie MARUDA!!!!!!!!!! Jak JA mówię to tak będzie I proszę sie słuchać I nie dyskutować Widać, że wróciłam do pracy???? widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.04.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Nie marudzic mi tu proszę. Pojawi sie tylko trawa, liście na drzewach i odrazu jakoś wszystko ładne się zrobi i będzie znacznie lepiej wyglądało niż teraz. Co do kominka to ja nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.04.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Kasiu niestety tarasu to szybko u nas nie bedzie MARUDA!!!!!!!!!! Jak JA mówię to tak będzie I proszę sie słuchać I nie dyskutować Widać, że wróciłam do pracy???? widac dobrze, jestem wystarczająco groźna najśmieszniejsze jest to, że klasy maturalne, które kończą tuż tuż są załamane i na gwałt się poprawiają, żebym tylko nie musiała ich pytać Ze mną nie ma to tamto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.04.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Kasiu niestety tarasu to szybko u nas nie bedzie MARUDA!!!!!!!!!! Jak JA mówię to tak będzie I proszę sie słuchać I nie dyskutować Widać, że wróciłam do pracy???? widac dobrze, jestem wystarczająco groźna najśmieszniejsze jest to, że klasy maturalne, które kończą tuż tuż są załamane i na gwałt się poprawiają, żebym tylko nie musiała ich pytać Ze mną nie ma to tamto Kasia ale zaloz spodnice na te matury, co??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.04.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Kasia ale zaloz spodnice na te matury, co???????????No to ja latam na fitnes po 3 razy w tygodniu, żeby mieć tylek jak ta lala, a ty mi mówisz o jakiejś kiecce No dobra, coś założe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.04.2009 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Musze wierzyc ze warto waczyc ale juz powoli mi sil brakuje, tyle jeszcze przed nami, ogrodek to pobojowisko nie wiem kiedy tam trawka bedzie Jak pomysle ile roboty przed nami a chcemy sie wprowadzic we wrzesniu to ciezko to widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.04.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Musze wierzyc ze warto waczyc ale juz powoli mi sil brakuje, tyle jeszcze przed nami, ogrodek to pobojowisko nie wiem kiedy tam trawka bedzie Jak pomysle ile roboty przed nami a chcemy sie wprowadzic we wrzesniu to ciezko to widze Aaaaaaaaaa to przepraszam moja droga, jak Ty chcesz mieć wszystko zrobione to ja wysiadam. Musisz mieć mnóstwo kasy. I jeszcze ludzi, żeby ci to sensownie zrobili. A jak nie masz w/w to potrzebujesz tylko CZASU I tyle Ja miałam tylko w domu wszystko zrobione, działka to nie wiem kiedy się doczeka jakiegoś porządku Dodaj jeszcze moje historie podczas wykańczania domu i masz już wiedzę, że da się tylko: SPOKOJNIE!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.04.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Tylko problem w tym ze przeprowadzam sie z dwojka malych dzieci, nie wybrazam sobie zeby bylo blocko na dzialce, bo nie po to przeprowadzam sie do domu zeby trzymac dzieci w domu. Nie planuje od razu wielkiego ogrodu, chce choc uporzadkowana dzialke i trawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.04.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 ja dzisiaj wyglądałam przez okno na to nasze błotniske bagienko i próbowałam sobie wyobrazić ogródek i szczerze mówiąc poczułam się jak dziecko które sobie próbuje wyobrazić że jest księżniczką. czy trawa u mnie jest w ogóle realna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 01.04.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Witaj Martusia! Co Ty mi tu wypisujesz - jakie przemęczenie...?! Nie pierwsze i nie ostatnie Kochana! Ja od jakiegoś czasu mam załamki średnio raz w tygodniu, ale zawsze zaraz wychodzi słonko i tego Ci również życzę! Jakbyś zobaczyła jak wygląda moja zorana działka to byś się za głowę złapała.... Ale dzisiaj zadzwonił Pan od elewacji i zapytał czy chłopaki mogą zacząć w przyszłym tygodniu, bo im się nudzi i chętnie by u nas już zaczęli..! Tym sposobem jest szansa, że trawa zdąży wyrosnąć zanim się przeprowadzimy! Co do zdjęć podłączenia grzejnika to zrobię jutro - na bank! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts