Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witajcie!!

U mnie chyba nastapil przesyt budowa. Nie mam juz sily myslec jaka koncepcja kominka, ktora ekipa do ocieplen lepsza, ktory wklad wybrac , z kolanem powolutku mam dosc , nastapilo chyba zmeczenie materialu.

Dzisiaj najpierw bylam na kontroli z kolanem (stabilnosc ok ), przede mna kolejne 6 tygodni L4 i rehabilitacja. Potem mielismy spotaknie z 2 ekipami od ocieplen i jednym panem od kominka, wyjechalismy o 8:00 wrocilismy o 20:00 padam twarza na ryj.

Efilko mam nadzieje ze przejdzie bo czarno widze reszte budowy :)

Lazienka gorna juz wlasciwie skonczona, ale szlag mnie trafia z ta noga bo nic nie moge zrobic, ani umyc, ani tam posprzatac, syf w domu , zasyfione kafle.

Dzis jeszcze rozrysuje kafle pod pozioma wersje wkladu ale inne wymiary pasujace pod kafle :)

Efilko mam nadzieje ze przejdzie bo czarno widze reszte budowy :)

Lazienka gorna juz wlasciwie skonczona, ale szlag mnie trafia z ta noga bo nic nie moge zrobic, ani umyc, ani tam posprzatac, syf w domu , zasyfione kafle.

Dzis jeszcze rozrysuje kafle pod pozioma wersje wkladu ale inne wymiary pasujace pod kafle :)

marko, to minie, zobacz!!

Ani się nie obrócisz jak będziesz siedzieć na tarasie ( tak jak ja dzisiaj) i zaschwycać się własnoręcznie posadzonymi kwiatami 8)

Kasiu niestety tarasu to szybko u nas nie bedzie :(
MARUDA!!!!!!!!!! :evil:

Jak JA mówię to tak będzie :evil:

I proszę sie słuchać :evil: I nie dyskutować :evil:

Widać, że wróciłam do pracy???? :roll: :lol:

widac :roll:

dobrze, jestem wystarczająco groźna 8) najśmieszniejsze jest to, że klasy maturalne, które kończą tuż tuż są załamane i na gwałt się poprawiają, żebym tylko nie musiała ich pytać :lol: Ze mną nie ma to tamto :roll:

Kasiu niestety tarasu to szybko u nas nie bedzie :(
MARUDA!!!!!!!!!! :evil:

Jak JA mówię to tak będzie :evil:

I proszę sie słuchać :evil: I nie dyskutować :evil:

Widać, że wróciłam do pracy???? :roll: :lol:

widac :roll:

dobrze, jestem wystarczająco groźna 8) najśmieszniejsze jest to, że klasy maturalne, które kończą tuż tuż są załamane i na gwałt się poprawiają, żebym tylko nie musiała ich pytać :lol: Ze mną nie ma to tamto :roll:

Kasia ale zaloz spodnice na te matury, co???????????

Musze wierzyc ze warto waczyc ale juz powoli mi sil brakuje, tyle jeszcze przed nami, ogrodek to pobojowisko nie wiem kiedy tam trawka bedzie :(

Jak pomysle ile roboty przed nami a chcemy sie wprowadzic we wrzesniu to ciezko to widze :(

Musze wierzyc ze warto waczyc ale juz powoli mi sil brakuje, tyle jeszcze przed nami, ogrodek to pobojowisko nie wiem kiedy tam trawka bedzie :(

Jak pomysle ile roboty przed nami a chcemy sie wprowadzic we wrzesniu to ciezko to widze :(

Aaaaaaaaaa to przepraszam moja droga, jak Ty chcesz mieć wszystko zrobione to ja wysiadam.

Musisz mieć mnóstwo kasy. I jeszcze ludzi, żeby ci to sensownie zrobili.

A jak nie masz w/w to potrzebujesz tylko CZASU :) I tyle

Ja miałam tylko w domu wszystko zrobione, działka to nie wiem kiedy się doczeka jakiegoś porządku :roll: Dodaj jeszcze moje historie podczas wykańczania domu i masz już wiedzę, że da się tylko:

SPOKOJNIE!!!!!

Tylko problem w tym ze przeprowadzam sie z dwojka malych dzieci, nie wybrazam sobie zeby bylo blocko na dzialce, bo nie po to przeprowadzam sie do domu zeby trzymac dzieci w domu. Nie planuje od razu wielkiego ogrodu, chce choc uporzadkowana dzialke i trawke :)

Witaj Martusia!

Co Ty mi tu wypisujesz - jakie przemęczenie...?! Nie pierwsze i nie ostatnie Kochana! :lol: :wink:

Ja od jakiegoś czasu mam załamki średnio raz w tygodniu, ale zawsze zaraz wychodzi słonko i tego Ci również życzę! 8)

Jakbyś zobaczyła jak wygląda moja zorana działka to byś się za głowę złapała.... :-?

Ale dzisiaj zadzwonił Pan od elewacji i zapytał czy chłopaki mogą zacząć w przyszłym tygodniu, bo im się nudzi i chętnie by u nas już zaczęli..! :o :o :o

Tym sposobem jest szansa, że trawa zdąży wyrosnąć zanim się przeprowadzimy! :lol:

Co do zdjęć podłączenia grzejnika to zrobię jutro - na bank! :wink: