DarioAS 07.04.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Frośka zdjęcie jakies pokazywała, ale Depsia trzyma w ukryciu ... aż zacznie jaja drapać O moj Boze, komu? Wy to jesteście.. Cześć Markotko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Taki co kumuluje cieplo, jak sie wygasi kominek to wtedy oddaje cieplo. no ale jakby tak obszerniej bo ja nie łapię tego tematu dla mnie kominek to kupujesz wkład robisz obudowę i wsio a tu jakby o cos inszego biegało Wusia, jesteśmy na podobnym etapie myśleniowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.04.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Taki co kumuluje cieplo, jak sie wygasi kominek to wtedy oddaje cieplo. no ale jakby tak obszerniej bo ja nie łapię tego tematu dla mnie kominek to kupujesz wkład robisz obudowę i wsio a tu jakby o cos inszego biegało Wusia, jesteśmy na podobnym etapie myśleniowym To Wy i tak oblatane jesteście, bo ja wciąż na etapie robienia obudowy dookoła braku wkładu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Taki co kumuluje cieplo, jak sie wygasi kominek to wtedy oddaje cieplo. no ale jakby tak obszerniej bo ja nie łapię tego tematu dla mnie kominek to kupujesz wkład robisz obudowę i wsio a tu jakby o cos inszego biegało Wusia, jesteśmy na podobnym etapie myśleniowym To Wy i tak oblatane jesteście, bo ja wciąż na etapie robienia obudowy dookoła braku wkładu A nie lepiej po prostu zrobic grilla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.04.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 OK ale ja to tylko tak teoretycznie wiem co i jak bo gdzie tam u mnie do kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.04.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Taki co kumuluje cieplo, jak sie wygasi kominek to wtedy oddaje cieplo. no ale jakby tak obszerniej bo ja nie łapię tego tematu dla mnie kominek to kupujesz wkład robisz obudowę i wsio a tu jakby o cos inszego biegało Wusia, jesteśmy na podobnym etapie myśleniowym To Wy i tak oblatane jesteście, bo ja wciąż na etapie robienia obudowy dookoła braku wkładu A nie lepiej po prostu zrobic grilla? Nooo, Ty to dopiero nieoblatana jesteś Grilla to latem w ogródku, a obudowa wokół braku wkładu, na długie, zimowe wieczory Wu, ja też nie mam.... Ale poteoretyzować sobie możemy, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Rozumiem, ze zapraszasz latem na grilla w ogrodku? Z obudowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.04.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Źle rozumiesz.... Ja się latem wpraszam na grilla - obudowa obojętna Zimą się wpraszam na kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.04.2009 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Taki co kumuluje cieplo, jak sie wygasi kominek to wtedy oddaje cieplo. no ale jakby tak obszerniej bo ja nie łapię tego tematu dla mnie kominek to kupujesz wkład robisz obudowę i wsio a tu jakby o cos inszego biegało Biega o to podczas palenia kominka obudowa sie ogrzewa i i jak sie kominek wygasi to te plyty oddaja to ciepelko jeszcze jakis czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Markotko, gdzieś czytałam, że Ty to chodząca encyklopedia jesteś... potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 o, u Malki tylko trochę inaczej napisane ale to moja interpretacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.04.2009 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 E tam przy Efilce wymiekam, kurde ale mi zamieszala w glowie z tynkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 nie bądź taka skromna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Źle rozumiesz.... Ja się latem wpraszam na grilla - obudowa obojętna Zimą się wpraszam na kominek A to spoko, przynajmniej juz wiemy, gdzie ten gril bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 08.04.2009 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 cześć - Marko ja znów z pytaniem. Jaka to jest rozsądna cena za wylewki? Małgoś, już wiem co kupimy dzieciakom na święta. To nie tan wątek (sic!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.04.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Ja bez kominka, bez obudowy i nawet bez grilla - ale dzień dobry mam w kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.04.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Źle rozumiesz.... Ja się latem wpraszam na grilla - obudowa obojętna Zimą się wpraszam na kominek A to spoko, przynajmniej juz wiemy, gdzie ten gril bedzie. u Ciebie Małgoś na tarasie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.04.2009 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Dzien dobry!! Dandi ja placilam chyba 28 zl z materialem bo chyba pytasz o wylewki na podlodze Robocizna byla od 12-15zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 08.04.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Markotko tak czytam że nie mogłas spac przez tynki? co jest znowu grane z tymi tynkami? ja jestem przed więc wszystkie info cennepozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.04.2009 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Okazalo sie, ze Kabe nie jest takie cacy jak mi sie wydawalo Wyceniam opcje ze STO Dowiadywalas sie o cene styro?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts