Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no dokładnie ja wprost zapytałam męża czy on rzeczywiście będzie palił w kominku żeby zagrzały sie kaloryfery czy pójdzie i kopnie piec żeby to zrobił za niego - mina mówiła wszystko :lol: będzie normalny kominek w celach przyjemnościowo-antydepresyjnych :wink:

no dokładnie ja wprost zapytałam męża czy on rzeczywiście będzie palił w kominku żeby zagrzały sie kaloryfery czy pójdzie i kopnie piec żeby to zrobił za niego - mina mówiła wszystko :lol: będzie normalny kominek w celach przyjemnościowo-antydepresyjnych :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol:

z kieliszkiem dobrego wina w reku...

ah! rozmarzylam sie, a tu dopiero sciany najnizszego pietra mi stawiaja....

:lol: :lol: :lol:

Ja niestety mam perspektywe wprowadzenia sie do domu do ktorego trzeba brnac w blocie a dzieci beda siedzialy w domu zeby sie w tym blocie nie utopic. Nie wiem nawet czy starczy nam na kuchnie wiec moze beda gotowce z mikroweli :) Cudna perspektywa :)

Do tego kredyt na 35 lat wiec ja bede potrzebowac 35+25 na zarobienie na to :)

Markociu ale to bedzie TWOJE własne prywatne błotko :lol: to łatwizna wprowadzić się do odpicowanego na tip top domku z kosteczka przed domem, każdą pierdółka na miejscu :wink: posiej trawę błoto będzie mniejsze a zawsze tymczasowo dojście można jakimiś płytami chodnikowymi nawet z remontowanego chodnika wyłożyć i bedzie :D ja żeby się wprowadzić mam zaplanowany program minimum i to bardzo minimum a resztę powolutku się zrobi i szczerze mówiac nie jest mi z tym jakoś specjalnie źle bo wiem na ile mnie stac :wink: zbyt cieszy mnie perspektywa posiadania własnego domku nawet specjalnie nie wykończonego zeby się dołować brakiem kostki przed domkiem ( jak znam siebie to dwie wywrotki kamienia mnie uszczęśliwią :lol: ) gorsza sprawa z kuchnią bo bez tego cieżko :(