markoto 08.04.2009 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Mysmy tez zrezygnowali z kotlowni w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.04.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 no dokładnie ja wprost zapytałam męża czy on rzeczywiście będzie palił w kominku żeby zagrzały sie kaloryfery czy pójdzie i kopnie piec żeby to zrobił za niego - mina mówiła wszystko będzie normalny kominek w celach przyjemnościowo-antydepresyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.04.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 To ja tylko napiszę, że mój maż NAWET RAZ nie napalił minionej zimy w kominku Paliłam ja jak miałam na to ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 08.04.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 no dokładnie ja wprost zapytałam męża czy on rzeczywiście będzie palił w kominku żeby zagrzały sie kaloryfery czy pójdzie i kopnie piec żeby to zrobił za niego - mina mówiła wszystko będzie normalny kominek w celach przyjemnościowo-antydepresyjnych z kieliszkiem dobrego wina w reku... ah! rozmarzylam sie, a tu dopiero sciany najnizszego pietra mi stawiaja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.04.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Maju nim się obejrzysz daszek już będzie!!! Szybko zleci! A co do kominka to u nas nie było problemu, bo wkłady na przestrzał się do tego nie nadają - są elementem typowo dekoracyjnym i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.04.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Dzień doberek! Nie dam rady nadrobić... czy mogę poprosić o jakieś streszczenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.04.2009 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 O kominku ciagle wiec nudy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 A co po kominku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.04.2009 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Po kominku to parkiet , kuchnia, schody, drzwi panele i kupe innych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 O, to juz bardziej przyziemne tematy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.04.2009 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 No ja sie bardzo boje tych tematow zwlaszcza kuchennego bo nie wiem skad pieniadze na to wezme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Oj, to masz dokladnie tak jak ja. Gielda mi zezarla kuchnie i jest kicha wielka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.04.2009 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Ja nawet na gielde zwalic nie moge, po prostu znikaja nie wiadomo gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.04.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Po kominku to parkiet , kuchnia, schody, drzwi panele i kupe innych rzeczy Mi z tej listy na szczęście zostały schody i kuchnia, no i cała ta nieszczęsna kupa innych rzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Tak to jest. Strasznie mnie to doluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.04.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Nie Ciebie jedyną Małgoś, ale cóż zrobić...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Chyba jedynie zarobic... Ale u mnie to chyba z 25 lat jeszcze potrwa, jak tak dalej pojdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.04.2009 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Ja niestety mam perspektywe wprowadzenia sie do domu do ktorego trzeba brnac w blocie a dzieci beda siedzialy w domu zeby sie w tym blocie nie utopic. Nie wiem nawet czy starczy nam na kuchnie wiec moze beda gotowce z mikroweli Cudna perspektywa Do tego kredyt na 35 lat wiec ja bede potrzebowac 35+25 na zarobienie na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 No markotko, ja tez mam kredyt na 30 (sorry, jeszcze tylko 28)... Jedno dobre, ze nie mam blota, ale co sasiad jeszcze wymysli, tego tez nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.04.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Markociu ale to bedzie TWOJE własne prywatne błotko to łatwizna wprowadzić się do odpicowanego na tip top domku z kosteczka przed domem, każdą pierdółka na miejscu posiej trawę błoto będzie mniejsze a zawsze tymczasowo dojście można jakimiś płytami chodnikowymi nawet z remontowanego chodnika wyłożyć i bedzie ja żeby się wprowadzić mam zaplanowany program minimum i to bardzo minimum a resztę powolutku się zrobi i szczerze mówiac nie jest mi z tym jakoś specjalnie źle bo wiem na ile mnie stac zbyt cieszy mnie perspektywa posiadania własnego domku nawet specjalnie nie wykończonego zeby się dołować brakiem kostki przed domkiem ( jak znam siebie to dwie wywrotki kamienia mnie uszczęśliwią ) gorsza sprawa z kuchnią bo bez tego cieżko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts