markoto 08.04.2009 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Chyba za bardzo poszalalam na poczatku, teraz inaczej wydawalabym pieniadze, niby nieduze kwoty ale w sumie uzbieralo sie sporo. Kiedys myslalam, ze z mieszkania splacimy kredyt a teraz jeszcze zabraknie na wykonczenia, kiedys sie ludzilam, ze za 300 max 400 tys uda sie dom wykonczyc. Mielismy tez pecha, zaczelismy budowac jak byl boom i ceny strasznie lecialy w gore, a mieszkanie sprzedawac bedziemy jak ceny sa w dolku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.04.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Ja niestety mam perspektywe wprowadzenia sie do domu do ktorego trzeba brnac w blocie a dzieci beda siedzialy w domu zeby sie w tym blocie nie utopic. Nie wiem nawet czy starczy nam na kuchnie wiec moze beda gotowce z mikroweli Cudna perspektywa Do tego kredyt na 35 lat wiec ja bede potrzebowac 35+25 na zarobienie na to Markotko, żeby Cię pocieszyć, to mam tak samo: prywatne błotko; kupimy kaloszki, kredyty... ... lepiej nie myśleć, mikrofala i czajnik elektryczny na taborecie; może być ciekawie , a żeby Małgoś pocieszyć, to moje całe pieniądze na wykończenówkę giełda zżarła , no i jeszcze firanki zamiast drzwi wewnętrznych i materace na podłodze... ... będzie ciekawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.04.2009 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Salon w poduszkach, tv kineskopowy 21 cali, troche mu strzelil kineskop i mam panoramiczny , ciuchy w workach, zarowki na kabelkach , beton w salonie Ale sie rozmarzylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.04.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Salon w poduszkach, tv kineskopowy 21 cali, troche mu strzelil kineskop i mam panoramiczny , ciuchy w workach, zarowki na kabelkach , beton w salonie Ale sie rozmarzylam No moje marzenia wyglądają dokładnie tak samo, tylko telewizora panoramicznego nie mam... , za to taki energooszczędny, co się włącza przez 10 minut... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.04.2009 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 No to mam lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.04.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Dziewczyny nie za dobrze Wam...?! Już widzę u Was te betony na podłogach, taborety w kuchni, ciuchy w workach i żarówki na kabelkach...! Macie piękne domki i pięknie je wykończycie - tylko kwestia czasu! Rasia na Twoich podłogach to można na materacu spać czy na poduchach siedzieć - nie jeden chciałby takie mieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.04.2009 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Zapraszam do mnie zobaczysz te betony na wlasne oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.04.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Dobra, dobra..! Zaraz będzie parkiet w czerwcu panele i po betonie ani śladu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.04.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 a co to za nastroje??????koniec narzekania. przyszlam sie przywitac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.04.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Cześć Aniu! No smęcą dziewczyny i smęcą... Wmawiają nam, że na betonowe podłogi będą się musiały przeprowadzać..! Jak tam postępy i Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 No tak nas wzielo Anja. W zasadzie mnie to tak trzyma od jakiegos czasu. Jak nie zaczne wiecej zarabiac to mnie krew zaleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.04.2009 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Aniu ja mowie serio serio, nie wiem kiedy kominke bedzie bo chyba wole kuchnie niz kominke na razie, a jak nie bedzie kominka to nie ebdzie parkietu a jak nie bedzie parkietu to bedzie beton chyba sobie kupie pcv drewnopodobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 No nie mow, ze Ci beton przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.04.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Aniu ja mowie serio serio, nie wiem kiedy kominke bedzie bo chyba wole kuchnie niz kominke na razie, a jak nie bedzie kominka to nie ebdzie parkietu a jak nie bedzie parkietu to bedzie beton chyba sobie kupie pcv drewnopodobne Nawet jakby, to też będzie PIKNIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.04.2009 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 A jak nie to bede sobie wmawiac, ze jest pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.04.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Aniu Postepy jako tako ale mogloby sie to juz skonczyc. a u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.04.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 .... dzień dobry kochane... jeśli to coś ta.. to powiem, że nie jesteście same ja już wiem, że kasy braknie... więc zamiast się z tym szarpać... to powoli w granicac rozsądku spuszczam z tonu jeśli chodzi o poziom wykończenia domu i tyle... u mnie jak się podliczyłam się okazało, że stanę przed wyborem, że albo robię panele, albo wprowadzam się pół roku później z kuchnia jest tak samo... marzy mi się granitowy blat... ale pewnie póki co będzie laminat... teraz mam, ma on już 5 lat... i ni cholery nie chce się zniszczyć toż samo schody... znaczy się albo się bujam z egzotykami... albo odpuszczam... i barwię dęba no trudno... jakoś jeszcze nie mam sposobu na cudowne rozmnożenie kasy... a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.04.2009 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Nitus ja sobie nawet deba odpuscilam, bedzie buk Blat zawsze mozna wymienic Odpusc alveo i bedziesz miec na blat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.04.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 ja mam laminat zamowiony i pieknie wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 08.04.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 ja też mam laminat i schody dębowe, nawet nie barwione... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts