Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

Chyba za bardzo poszalalam na poczatku, teraz inaczej wydawalabym pieniadze, niby nieduze kwoty ale w sumie uzbieralo sie sporo. Kiedys myslalam, ze z mieszkania splacimy kredyt a teraz jeszcze zabraknie na wykonczenia, kiedys sie ludzilam, ze za 300 max 400 tys uda sie dom wykonczyc.

Mielismy tez pecha, zaczelismy budowac jak byl boom i ceny strasznie lecialy w gore, a mieszkanie sprzedawac bedziemy jak ceny sa w dolku.

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja niestety mam perspektywe wprowadzenia sie do domu do ktorego trzeba brnac w blocie a dzieci beda siedzialy w domu zeby sie w tym blocie nie utopic. Nie wiem nawet czy starczy nam na kuchnie wiec moze beda gotowce z mikroweli :) Cudna perspektywa :)

Do tego kredyt na 35 lat wiec ja bede potrzebowac 35+25 na zarobienie na to :)

Markotko, żeby Cię pocieszyć, to mam tak samo: prywatne błotko; kupimy kaloszki, kredyty... :evil: ... lepiej nie myśleć, mikrofala i czajnik elektryczny na taborecie; może być ciekawie :wink: , a żeby Małgoś pocieszyć, to moje całe pieniądze na wykończenówkę giełda zżarła :evil: :evil: :evil: , no i jeszcze firanki zamiast drzwi wewnętrznych i materace na podłodze... :roll: ... będzie ciekawie... :lol: :lol: :lol:

Salon w poduszkach, tv kineskopowy 21 cali, troche mu strzelil kineskop i mam panoramiczny :lol: , ciuchy w workach, zarowki na kabelkach , beton w salonie :) Ale sie rozmarzylam ;) :lol:

No moje marzenia wyglądają dokładnie tak samo, tylko telewizora panoramicznego nie mam... :( , za to taki energooszczędny, co się włącza przez 10 minut... :wink: :lol: :lol: :lol:

Dziewczyny nie za dobrze Wam...?! 8) :wink:

Już widzę u Was te betony na podłogach, taborety w kuchni, ciuchy w workach i żarówki na kabelkach...! :lol: :wink:

Macie piękne domki i pięknie je wykończycie - tylko kwestia czasu! 8)

Rasia na Twoich podłogach to można na materacu spać czy na poduchach siedzieć - nie jeden chciałby takie mieć! :D :wink:

.... dzień dobry :)

kochane... jeśli to coś ta.. to powiem, że nie jesteście same :)

ja już wiem, że kasy braknie... więc zamiast się z tym szarpać... to powoli w granicac rozsądku spuszczam z tonu jeśli chodzi o poziom wykończenia domu :roll: i tyle...

u mnie jak się podliczyłam się okazało, że stanę przed wyborem, że albo robię panele, albo wprowadzam się pół roku później :roll: z kuchnia jest tak samo... marzy mi się granitowy blat... ale pewnie póki co będzie laminat... teraz mam, ma on już 5 lat... i ni cholery nie chce się zniszczyć :) toż samo schody... znaczy się albo się bujam z egzotykami... albo odpuszczam... i barwię dęba :roll:

no trudno... jakoś jeszcze nie mam sposobu na cudowne rozmnożenie kasy... :wink: a szkoda :roll: