markoto 17.04.2009 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Marys a z czego robisz cokol?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 17.04.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Chyba z tego samego klinkieru co płot...? Brązowa płytka Vega chyba... A Ty co dajesz: mozaikę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.04.2009 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Ja mozaike, a nie bedzie ci ta plytka pasowala tez na parapet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 17.04.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 No właśnie mi pasuje i dlatego mam zagwostkę... Ale chyba zdecyduję się na ten klinkier: płot będzie z klinkieru + wypełnienie z desek. Do tego podmurówka z tej samej płytki i podbitka w tym samym kolorze co wypełnienie w płocie. Nie będę już kombinować z blachą i mozaiką, bo to kolejne rodzaje materiału i zrobi się misz-masz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 17.04.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Markotko to jaki w końcu kominek będzie? I napisz mi jeszcze na czym stanęło w sprawie kuchni, bo strasznie jestem ciekawa..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.04.2009 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Kominek bedzie ten pomaranczowy. W sprawie kuchni czekam jeszcze na 2 wyceny [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 17.04.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Ale chyba zdecyduję się na ten klinkier: płot będzie z klinkieru + wypełnienie z desek. Do tego podmurówka z tej samej płytki i podbitka w tym samym kolorze co wypełnienie w płocie. no to tak jak u nas Markotko -a czemu wolisz mozaikę na cokół? wcale taniej nie wychodzi, a klinkier jest napewno trwalszy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.04.2009 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Nie pasuje do mojej szarej koncepcji. Ile wychodzi klinkier na m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 17.04.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 My placiliśmy ok 25zl/m klinkieru z Paradyża (Natural Rosa- tradycyjny "klinkierowy" kolor), za położenie płytkarz tez wziął 25zl/m. ale faktycznie -szarego nie robią : http://www.paradyz.com.pl/Collection/clinker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.04.2009 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Moglby byc brazowy Jak liczylam to mozaika wyjdzie 20zl/m2 wiec faktycznie roznica nieduza, nie wiem ile polozenie bo mamy cene na ocieplenie z tynkiem a mozaika bedize na scianie juz ocieplonej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 17.04.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 My ten klinkier kupowaliśmy w castoramie mi się mozaika podoba, też ją rozważałam -ale myślałam, że jest sporo tańsza a ta, którą wybrałam wychodziła z położeniem tyle samo co klinkier ... Ale widziałam już kilka spapranych mozaiek -które odłażą po mrozach płatami -ohyda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.04.2009 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Odpadajacy klinkier z zaciekami tez widzialam, wiec roznie mozna trafic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 17.04.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Odpadajacy klinkier z zaciekami tez widzialam, wiec roznie mozna trafic nie strasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 17.04.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 markoto, bardzo podoba mi się Wasz domek. Teraz akurat mam na myśli jego "zewnętrze" Naprawdę jest śliczny! Co jakiś czas wracam do tych zdjęć z Twojego dziennika i się zachwycam Kiedyś nalot zrobię efilkę poproszę o towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.04.2009 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Nelli jestem w szkoku bo nie bardzo jest sie czym zachwycac zwlaszcza na zewnatrz ale zapraszam Na pewno bez parapetowki sie nie obejdzie Tak sobie wlasnie wydumalam czy ty sobie nie pomyslalas czasami ze ta szara elewacja to moj dom?? bo u mnie to pobojowisko i zadnej elewacji nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Markociu ja to cały czas pierwsze co lecę u Ciebie obejrzeć to fotkę płytek pod prysznicem no po prostu masz cudnie wyłożone jak tam rehabilitacja nóżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.04.2009 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Rehabilitacje zaczynam od wtorku, na razie sobie cwicze sama w domu, na poniedzialek mam za to wezwanie na kontrole do zusu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 no tak będą sprawdzać czy ich nie naciągasz czemu tak długo musisz czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.04.2009 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Wczesniej nie bylo miejsca na rehabilitacje, wszyscy sie chca rehabilitowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 no tak u nas to chyba koło tygodnia się czeka czasem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts