markoto 17.04.2009 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 No i wlasnie sobie czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 17.04.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Nelli jestem w szkoku bo nie bardzo jest sie czym zachwycac zwlaszcza na zewnatrz ale zapraszam Na pewno bez parapetowki sie nie obejdzie Tak sobie wlasnie wydumalam czy ty sobie nie pomyslalas czasami ze ta szara elewacja to moj dom?? bo u mnie to pobojowisko i zadnej elewacji nie mam Nie, nie Nie pomyślałam sobie, że ta szara elewacja to twój dom Mnie zachwycił właśnie twój najprawdziwszy twój O ten: http://lh6.ggpht.com/_s9QJncbwfnM/Sej4RaqUtRI/AAAAAAAAK7w/VzlJwYThKxU/s720/elewmala.jpg http://lh4.ggpht.com/_s9QJncbwfnM/Sej4SvkFefI/AAAAAAAAK74/1QJEymn1R90/s720/tylmaly.jpg Naprawdę znakomicie się prezentuje. Najbardziej podoba mi się ten daszek nad garażem i wejściem do domu. A o tych cudnych drzwiach tarasowych to już nie wspomnę Moja siostra ma takie. Jest zachwycona, a ja dopiero Kupowała u Wiktorczyka, a gdzie wy? A, i jeszcze chciałam zapytać o jakim pobojowisku ty mówisz Ja tam widzę ład i porządek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.04.2009 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Mysmy robili okna u Flaka, na Wiktorczyka nie bylo nas stac Ten daszek to nasza zmora, przez niego mamy roznice poziomow i male okna w gabinecie, jak bysmy budowali jeszce raz to albo bysmy wywalili ten daszek wyrownali poziomy a w miejsce daszku zrobili jakies pleksi na drewnianej konstrukcji, albo bysmy wydluzyli troche ten daszek coby zakrywal caly tarasik przed wejsciem Zdjecie robione dawno temu teraz mamy krajobraz ksiezycowy zwlaszcza z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 17.04.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Mysmy robili okna u Flaka, na Wiktorczyka nie bylo nas stac Ten daszek to nasza zmora, przez niego mamy roznice poziomow i male okna w gabinecie, jak bysmy budowali jeszce raz to albo bysmy wywalili ten daszek wyrownali poziomy a w miejsce daszku zrobili jakies pleksi na drewnianej konstrukcji, albo bysmy wydluzyli troche ten daszek coby zakrywal caly tarasik przed wejsciem Zdjecie robione dawno temu teraz mamy krajobraz ksiezycowy zwlaszcza z przodu No, Wiktorczyk drogi jest. Mnie też na niego nie było stać niestety Moja siostra ma od niego tylko te jedne drzwi, reszta plastik od jakiegoś lokalnego sprzedawcy. A co do daszku, to nie miałam pojęcia, że jest przyczyną takich kłopotów Ale, że prezentuje się tak ładnie to naprawdę trzeba mu przyznać Krajobraz księżycowy Skąd ja to znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 17.04.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 No nic, uciekam markotko, słodkich snów dobranoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.04.2009 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 U ciebie rowniutko i trawka, daleko ci do ksiezyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 17.04.2009 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Kominek bedzie ten pomaranczowy. W sprawie kuchni czekam jeszcze na 2 wyceny [/code] No to pojechałaś, hehe! A był jakiś inny, bo same pomarańczowe pamiętam?! Chodziło mi o to jaki wkład zamówiłaś i jakie kafle w końcu będą: szerokie czy wąskie? Może już pisałaś, a ja gdzieś przeoczyłam... A wyceniałaś u Kasinego stolarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.04.2009 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Oj opcje kominkowe byly rozne , choc fakt ten pomaranczowy utrzymywal sie w czolowce przez dluzszy czas Robimy ten z szerszymi kaflami maz jeszcze nie wie ze zdecydowalam wklad bedzie ten pionowy. Wyslalam do wyceny do Kasinego ale pewnei troche poczekam na wycene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.04.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Dzień doberek przyszłam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.04.2009 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Dzien dobry U nas faktycznie dobry sloneczko i cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.04.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 A u mnie dziś tak ślicznie pada I podlewa mi ogródek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.04.2009 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Szczesciara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.04.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Czekałam na ten deszcz, bo musiałabym wodę konewką z mieszkanka nosić Można tak jedną czy dwie roślinki podlać, ale nie trawnik, nawet w wersji mikro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.04.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 u mnie piękne slonko swieci, ale w TVN powiedzieli, ze ten deszcz z Wawy do nas też przywieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.04.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 ... i co przywiało? witanko Warszawa piękna, wypogodzona, słoneczna... aż żyć się chce... bo wczorajszy poranek to był brrrr jak tam wiosna u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.04.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 ... i co przywiało? na szczęście nie! słonko swieci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.04.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Oj opcje kominkowe byly rozne , choc fakt ten pomaranczowy utrzymywal sie w czolowce przez dluzszy czas Robimy ten z szerszymi kaflami maz jeszcze nie wie ze zdecydowalam wklad bedzie ten pionowy. Wyslalam do wyceny do Kasinego ale pewnei troche poczekam na wycene Pewnei poczekasz to jest własnie jego wada, jest zupełnie nieczasowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.04.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Cholercia a my czekamy na ten deszcz z otwartymi ramionami. Jest bardzo sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.04.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Cholercia a my czekamy na ten deszcz z otwartymi ramionami. Jest bardzo sucho ja podlewam codziennie Choć glina dobrze trzyma, to jednak ta wierzchnia warstwa jest spękana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.04.2009 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Kasiu wiem niestety, ze jest dosc nieterminowy ale moze sie okaze ze ma baaardzo dobre ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts