Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nelli jestem w szkoku bo nie bardzo jest sie czym zachwycac zwlaszcza na zewnatrz :) ale zapraszam :)

Na pewno bez parapetowki sie nie obejdzie :)

Tak sobie wlasnie wydumalam czy ty sobie nie pomyslalas czasami ze ta szara elewacja to moj dom?? bo u mnie to pobojowisko i zadnej elewacji nie mam :)

Nie, nie 8) Nie pomyślałam sobie, że ta szara elewacja to twój dom 8)

Mnie zachwycił właśnie twój :D najprawdziwszy twój :D O ten:

http://lh6.ggpht.com/_s9QJncbwfnM/Sej4RaqUtRI/AAAAAAAAK7w/VzlJwYThKxU/s720/elewmala.jpg

http://lh4.ggpht.com/_s9QJncbwfnM/Sej4SvkFefI/AAAAAAAAK74/1QJEymn1R90/s720/tylmaly.jpg

Naprawdę znakomicie się prezentuje. Najbardziej podoba mi się ten daszek nad garażem i wejściem do domu. A o tych cudnych drzwiach tarasowych to już nie wspomnę :roll: :D

Moja siostra ma takie. Jest zachwycona, a ja dopiero :D Kupowała u Wiktorczyka, a gdzie wy?

A, i jeszcze chciałam zapytać o jakim pobojowisku ty mówisz :o Ja tam widzę ład i porządek 8)

Mysmy robili okna u Flaka, na Wiktorczyka nie bylo nas stac :)

Ten daszek to nasza zmora, przez niego mamy roznice poziomow i male okna w gabinecie, jak bysmy budowali jeszce raz to albo bysmy wywalili ten daszek wyrownali poziomy a w miejsce daszku zrobili jakies pleksi na drewnianej konstrukcji, albo bysmy wydluzyli troche ten daszek coby zakrywal caly tarasik przed wejsciem :)

Zdjecie robione dawno temu teraz mamy krajobraz ksiezycowy zwlaszcza z przodu :lol:

Mysmy robili okna u Flaka, na Wiktorczyka nie bylo nas stac :)

Ten daszek to nasza zmora, przez niego mamy roznice poziomow i male okna w gabinecie, jak bysmy budowali jeszce raz to albo bysmy wywalili ten daszek wyrownali poziomy a w miejsce daszku zrobili jakies pleksi na drewnianej konstrukcji, albo bysmy wydluzyli troche ten daszek coby zakrywal caly tarasik przed wejsciem :)

Zdjecie robione dawno temu teraz mamy krajobraz ksiezycowy zwlaszcza z przodu :lol:

No, Wiktorczyk drogi jest. Mnie też na niego nie było stać niestety :cry: Moja siostra ma od niego tylko te jedne drzwi, reszta plastik od jakiegoś lokalnego sprzedawcy. A co do daszku, to nie miałam pojęcia, że jest przyczyną takich kłopotów :roll: Ale, że prezentuje się tak ładnie to naprawdę trzeba mu przyznać :wink:

Krajobraz księżycowy :o :lol: Skąd ja to znam :lol:

Kominek bedzie ten pomaranczowy.

W sprawie kuchni czekam jeszcze na 2 wyceny :)[/code]

No to pojechałaś, hehe! :lol: :lol:

A był jakiś inny, bo same pomarańczowe pamiętam?! :wink: Chodziło mi o to jaki wkład zamówiłaś i jakie kafle w końcu będą: szerokie czy wąskie? Może już pisałaś, a ja gdzieś przeoczyłam... :roll:

A wyceniałaś u Kasinego stolarza?

Oj opcje kominkowe byly rozne , choc fakt ten pomaranczowy utrzymywal sie w czolowce przez dluzszy czas :)

Robimy ten z szerszymi kaflami maz jeszcze nie wie ze zdecydowalam :) wklad bedzie ten pionowy.

Wyslalam do wyceny do Kasinego ale pewnei troche poczekam na wycene :)

Oj opcje kominkowe byly rozne , choc fakt ten pomaranczowy utrzymywal sie w czolowce przez dluzszy czas :)

Robimy ten z szerszymi kaflami maz jeszcze nie wie ze zdecydowalam :) wklad bedzie ten pionowy.

Wyslalam do wyceny do Kasinego ale pewnei troche poczekam na wycene :)

Pewnei poczekasz :roll: to jest własnie jego wada, jest zupełnie nieczasowy :-?