kachna28 25.04.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Markotko -ta elewacja w Dzienniku to już "ostateczna" jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.04.2009 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Nie no cos ty, to klej do siatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.04.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Nie no cos ty, to klej do siatki ufff -no to ulżyło mi bo głupio mi było powiedzieć że mi się nie podoba -a miałam obawy że to już ta Twoja "szarość" ostateczna wymarzona (nasz domek z klejem i siatką miał identyczny kolorek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.04.2009 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Bedzie troszke jasniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.04.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Nie no cos ty, to klej do siatki ufff -no to ulżyło mi bo głupio mi było powiedzieć że mi się nie podoba -a miałam obawy że to już ta Twoja "szarość" ostateczna wymarzona (nasz domek z klejem i siatką miał identyczny kolorek) mój ma prawie identyczny do tej pory... A ja tat wownęłam z zachwytem, bo jak już jest klej, to zaraz będzie kolorek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.04.2009 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 No jeszcze troszke, czekam na prapaety dopiero wtedy zrobia obramowki okien , podbitka ktora trzeba pomalowac i dopiero tynk Ale to najdrozsza inwestycja przy koncu budowy tak ze okaze sie ile nam zostanie na wykonczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.04.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 No jeszcze troszke, czekam na prapaety dopiero wtedy zrobia obramowki okien , podbitka ktora trzeba pomalowac i dopiero tynk Ale to najdrozsza inwestycja przy koncu budowy tak ze okaze sie ile nam zostanie na wykonczenie hi, hi... ja o tym nie pomyślałam i zabrakło mi na kuchnię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.04.2009 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Na kuchnie tez nam na pewno zabraknie, bedziemy kombinowac co z rzeczy niezbednych mozemy zostawic na pozniej na pewno nie robimy drewna wszedzie, moze w salonie i to przemyslowy parkiet albo na razie zostana betony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.04.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 albo na razie zostana betony czyli "trendy" będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 albo na razie zostana betony czyli "trendy" będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.04.2009 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Tylko u mnie takie co mozna kluczami porysowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 25.04.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 markotko nam została ostatnia transza do wzięcia. wyliczyłam, że starczy nam spokojnie na łazienki, podłogi, drzwi wew i może na kuchnię a resztę niestety z bierzącej kasy trzeba będzie kupować ... liczę, że za dwa lata będę miała to co planuję ... wcześniej się nie da ... a jak po drodze bąbel sie pojawi to nie wiem czy damy rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.04.2009 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 No nam tez ostatnia transza zostala ale jest malusienka. Ja mam 2 malych dzieci i musze tak przygotowac dom i otoczenie zeby sie nie pozabijaly Wiec musze sobie priorytety poustawiac Pierwsza opcja byla ze nie robimy kuchni, ale teraz chyba zrobimy jak mi ktos ja wyceni w normalnej cenie A bedziemy ciac gdzies indziej, najgorsze ze musze obciac 40tys i nie bardzo wiem gdzie. Kurcze jakbym wiedziala ile to wszytsko ebdzie kosztowac to cielabym koszty wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Tylko u mnie takie co mozna kluczami porysowac Bo to trzeba szlifierka przeleciec, pozycz od Ducha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.04.2009 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Chyba bede musiala A to jest cos specalnego co wyrownuje powierzchnie?? Bo my mamy w kilku pokojach wylewke sredniorowna, ci od paneli mowili o wylewce samopoziomujacej ale to dodatkowe koszty moze zeszlifowanie wyjdzie taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 W temacie szlifierek ekspertem nie jestem, ale wlasnie tak sie naprawia wylewki - sie szlifuje i ewentualnie zalewa zywica pekniecia. Bo jak masz slaba wylewke to nawet jak na nia cos wylejesz bez naprawienia warstwy pod spodem, to nic Ci nie pomoze. Jak mowi nasz ekspert: system jest tak mocny, jak jego najslabsze ogniwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.04.2009 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Pytanie polecialo do Ducha, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 U mnie to robili sposobem grzebkowym i chociaz wylewka byla mega nierowna, po prostu zeszlifowali ja po wierzchu, cos tam wlali w najgorsze miejsca i gites, ale jak to dlugo wytrzyma, tego nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.04.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 jak masz porache z kasa ..to lepiej szlifnac..przelac np prosfasem i olac pod panele..dadza miejscami wiecej podkladu i po temacie nie wwalaj sie w wylewkę...caly system jest tak mocny jak jego najslabszy element..zadbalbym tylko o to jesli beda na tym panele by sie nie wycierala..nie sypala..pod panele nawet szczepiac nie trzeba bo po co..jesli to podloga plywajaca..ona nie pracuje z wylewka tylko ponad nia co ci kolesie pierdzielą no chyba ze masz jakies 15mm nierownosci lub wieksze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.04.2009 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Wiesz co jest mozntaz niby formowy, producent daje gwarancje jak sa jakies nierownosci ale zgodne z norma. My mamy podlogowke, wiec dajemy cieniutki podklad stad nie da sie wyrownac ewentualnych nierownosci na podkladzie. Odchylki od normy nie sa jakies wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts