malgos2 25.04.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 jak masz porache z kasa ..to lepiej szlifnac..przelac np prosfasem i olac pod panele..dadza miejscami wiecej podkladu i po temacie nie wwalaj sie w wylewkę...caly system jest tak mocny jak jego najslabszy element..zadbalbym tylko o to jesli beda na tym panele by sie nie wycierala..nie sypala..pod panele nawet szczepiac nie trzeba bo po co..jesli to podloga plywajaca..ona nie pracuje z wylewka tylko ponad nia co ci kolesie pierdzielą no chyba ze masz jakies 15mm nierownosci lub wieksze.. No to prawie dobrze zapamietalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.04.2009 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 No nawet bardzo dobrze zapamietalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Jeszcze kilka spotkan z Duchem i zaczne parkiety klasc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.04.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 dobry wieczór ja w kwestii sanatorium dostaniesz skierowanie z datą i miejscem gdzie masz się stawić ja chciałam blisko wykopali mnie do Jeleniej Góry - Cieplic więc i morze jest realne przedziały wiekowe sa różne niektóre nader atrakcyjne jedna dobra rada jak Ci napiszą że masz być na 7 rano to bądź bo się opłaci masz potem fajnie ustawione zabiegi ja tak miałam że wszystkie odbębniałam do obiadku i resztę miałam wolną ci którzy przyjechali później mieli zabiegi i po śniadaniu i po obiedzie tak że cały dzień do niczego był a tak pół dnia można się było swobodnie bujać co też skutecznie czyniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.04.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Najbardziej sie boje chrapiacej sasiadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.04.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Najbardziej sie boje chrapiacej sasiadki pewnie, lepszy bylby sąsiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.04.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Jak chrapiacy to nie wiem, faceci sa bardziej donosni w swym chrapaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.04.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Jak chrapiacy to nie wiem, faceci sa bardziej donosni w swym chrapaniu ale zawsze by sie do czegos przydal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.04.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Do podawania kuli zebym go mogla pierdyknac, zeby nie chrapal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.04.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Do podawania kuli zebym go mogla pierdyknac, zeby nie chrapal no chocby nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Do podawania kuli zebym go mogla pierdyknac, zeby nie chrapal no chocby nawet Gorzej, jak by mu sie to pierdykniecie spodobalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.04.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Kula?? Moze by przestal chrapac na dluzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Zaraz tam radykalnie ... kulą .... Delikatnie trzeba .. podusię na pysk i już przestaje chrapać .................. na zawsze Wieczorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Braza, skad w Tobie tyle agresji?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.04.2009 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Zaraz tam radykalnie ... kulą .... Delikatnie trzeba .. podusię na pysk i już przestaje chrapać .................. na zawsze Wieczorek Dochodzenie kto jest sprawca smierci byloby chyba bardzo krociutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Małgoś, ja tylko nadmieniam, co może pomóc przy chrapaniu Króciutkie dochodzenie w sprawie sprawcy uciszenia chrapacza jednak dyskredytuje ów sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.04.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 markoto ctzn nierownosci nie sa jakies wielkie?? przedzial jak jest bo to nic nie znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.04.2009 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Duszku nie sa jakies wielkie, na lacie 2m byly wieksze niz 3mm, ale nie duzo wiecej. Nie wiem dokladnie ile. Nie mam takiej laty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.04.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 jak nie duzo wiecej niz 2-3 mm ukladalbym ale dale nie wiem czy wylewkam jest krucha sypie sie i piaskuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.04.2009 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Wylewka lekko sie pyli, ale mysle ze po przemalowaniu gruntem bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts