Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

Jak chrapiacy to nie wiem, faceci sa bardziej donosni w swym chrapaniu :lol:

Nie koniecznie ja tam w szpitalu leżałam z pania która tak chrapała że jescze nie słyszałam czegos podobnego :p heee kabaret wtedy byl żadna nie chodząca więc jej szturchnąc nie mogła babcie w nocy klaskały gwizdały by ta sie obudziła :lol:

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to ci sie udalo mnie postraszyc :evil:

Mamy sporo schodowych i krzyzowych :(

też miałam tego sporo :roll:

U mnie to seria Kos, firma Vena :roll:(albo odwrotnie :oops: ) Producent tychże produkuje dla Bekersa i ta moja seria to jest identisz jak Berker Kwadrat, z tym że jakieś 2zł tańsze :roll:

Nie wiem Efilko jak to wyszlo, gdzie robilas ta symulacje?? U Justyny?? 280 elementow tzn masz 280 gniazdek albo pstryczkow czy liczysz osobno wnetrze, ramke i klawisz np? Ania tez miala cos podpobnie kolo 3tys

Kurcze juz mam koncepcje na mieszanie tanszych elementow i drozszych :(

Kasia a gdzie kupowalas te swoje??

No oczywiście w mym rodzimym mieście :D Pani wyjęła mi je spod lady dosłownie :wink:

Najpierw chciałam Berker Kw, ale jak mi panie wytłumaczyła na czym rzecz polega i pokazał mi te moje, to nie umiałam odróżnić jedne od drugich, ani wizualnie, ale dotykowo, ani technicznie. A są jakby nie było tańsze.

Kupowalam w hurtowni Elektromat

No oczywiście w mym rodzimym mieście :D Pani wyjęła mi je spod lady dosłownie :wink:

Najpierw chciałam Berker Kw, ale jak mi panie wytłumaczyła na czym rzecz polega i pokazał mi te moje, to nie umiałam odróżnić jedne od drugich, ani wizualnie, ale dotykowo, ani technicznie. A są jakby nie było tańsze.

Kupowalam w hurtowni Elektromat

No faktycznie cena jakby z 3 razy nizsza... http://www.kos.pl/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=145&Itemid=130

Wiecie co przeliczylam pstryczki, legrand sistena life odpada cena 3800 jest nie do przyjecia, w podobnej cenie wychodzi berker modul plus.

W podobnej cenie jest o dziwo berker b.kwadrat z 24% znizka ale jest bialy tylko, simon classic metallic cena z internetu i kos vena satyna albo alluminium cena ze strony producenta nie wiem czy sa mozliwe znizki. Calosc wychodzi jakies 2200zl. Zainteresowalam sie tym kosem musze sie cos wiecej dowiedziec :)

Podzwonie do tej twojej hurtowni Kasiu moze maja jakies rabaty :)

Wiecie co przeliczylam pstryczki, legrand sistena life odpada cena 3800 jest nie do przyjecia, w podobnej cenie wychodzi berker modul plus.

W podobnej cenie jest o dziwo berker b.kwadrat z 24% znizka ale jest bialy tylko, simon classic metallic cena z internetu i kos vena satyna albo alluminium cena ze strony producenta nie wiem czy sa mozliwe znizki. Calosc wychodzi jakies 2200zl. Zainteresowalam sie tym kosem musze sie cos wiecej dowiedziec :)

Podzwonie do tej twojej hurtowni Kasiu moze maja jakies rabaty :)

Przedzwoniłam do Kosa, ceny na stronie są cenami netto :( , ale jutro podjadę do dystrybutora i poćwiczę z nim rabaty 8) ... pomacam też pstryczki na żywo, ale wydają się całkiem interesujące... 8) :D :D