aguleczka 26.04.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Jak chrapiacy to nie wiem, faceci sa bardziej donosni w swym chrapaniu Nie koniecznie ja tam w szpitalu leżałam z pania która tak chrapała że jescze nie słyszałam czegos podobnego heee kabaret wtedy byl żadna nie chodząca więc jej szturchnąc nie mogła babcie w nocy klaskały gwizdały by ta sie obudziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.04.2009 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 No to niezle trafilas, jak ja lezalam to bylo slychac chrapanie z meskich sal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.04.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Wylewka lekko sie pyli, ale mysle ze po przemalowaniu gruntem bedzie ok u mnie pyliła jak cholera -ale jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.04.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 markotkomoże wyceń gdzie indziej te gniazdka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.04.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Dalam do wyceny jeszcze w 2 miejscach, ale ta wycena to na cenach z 20% upustem wiec ciekawa jestem jak bedzie gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.04.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Dalam do wyceny jeszcze w 2 miejscach, ale ta wycena to na cenach z 20% upustem wiec ciekawa jestem jak bedzie gdzie indziej.Nie chcę Cię straszyć, ale ja coś wedle 3 tysi wydałam na wszelkie gniazdka i kontakty I nie był to Legrand Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.04.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 No to ci sie udalo mnie postraszyc Mamy sporo schodowych i krzyzowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.04.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 No to ci sie udalo mnie postraszyc Mamy sporo schodowych i krzyzowych też miałam tego sporo U mnie to seria Kos, firma Vena (albo odwrotnie ) Producent tychże produkuje dla Bekersa i ta moja seria to jest identisz jak Berker Kwadrat, z tym że jakieś 2zł tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.04.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 marta coś mi nie pasuje. ja zrobiłam sobie symulacje na podstawie pierwszych lepszych cen i mi wyszło 3200 na berkerze b.kwadrat - dodam ok. 280 elementów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.04.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Nie wiem Efilko jak to wyszlo, gdzie robilas ta symulacje?? U Justyny?? 280 elementow tzn masz 280 gniazdek albo pstryczkow czy liczysz osobno wnetrze, ramke i klawisz np? Ania tez miala cos podpobnie kolo 3tys Kurcze juz mam koncepcje na mieszanie tanszych elementow i drozszych Kasia a gdzie kupowalas te swoje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 28.04.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Markoto, ja kupowałam Berker modul, tutajcena identyczna jak Berker kwadrathttp://sklep.230-volt.pl/za całość zapłaciłam też coś koło 3000, albo trochę poniżej...punktów miałam ogromną ilość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.04.2009 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.04.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Marta wysłałam Ci plik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.04.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 dzień dobry Martusia jak tam gimnastyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.04.2009 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Dziekuje Efilko Wuska no macham sobie nozka nie wiedze specjalnie efektow ale moze trzeba czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.04.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Kasia a gdzie kupowalas te swoje??No oczywiście w mym rodzimym mieście Pani wyjęła mi je spod lady dosłownie Najpierw chciałam Berker Kw, ale jak mi panie wytłumaczyła na czym rzecz polega i pokazał mi te moje, to nie umiałam odróżnić jedne od drugich, ani wizualnie, ale dotykowo, ani technicznie. A są jakby nie było tańsze. Kupowalam w hurtowni Elektromat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.04.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Kasia a gdzie kupowalas te swoje??No oczywiście w mym rodzimym mieście Pani wyjęła mi je spod lady dosłownie Najpierw chciałam Berker Kw, ale jak mi panie wytłumaczyła na czym rzecz polega i pokazał mi te moje, to nie umiałam odróżnić jedne od drugich, ani wizualnie, ale dotykowo, ani technicznie. A są jakby nie było tańsze. Kupowalam w hurtowni Elektromat No faktycznie cena jakby z 3 razy nizsza... http://www.kos.pl/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=145&Itemid=130 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.04.2009 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Wiecie co przeliczylam pstryczki, legrand sistena life odpada cena 3800 jest nie do przyjecia, w podobnej cenie wychodzi berker modul plus. W podobnej cenie jest o dziwo berker b.kwadrat z 24% znizka ale jest bialy tylko, simon classic metallic cena z internetu i kos vena satyna albo alluminium cena ze strony producenta nie wiem czy sa mozliwe znizki. Calosc wychodzi jakies 2200zl. Zainteresowalam sie tym kosem musze sie cos wiecej dowiedziec Podzwonie do tej twojej hurtowni Kasiu moze maja jakies rabaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.04.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Wiecie co przeliczylam pstryczki, legrand sistena life odpada cena 3800 jest nie do przyjecia, w podobnej cenie wychodzi berker modul plus. W podobnej cenie jest o dziwo berker b.kwadrat z 24% znizka ale jest bialy tylko, simon classic metallic cena z internetu i kos vena satyna albo alluminium cena ze strony producenta nie wiem czy sa mozliwe znizki. Calosc wychodzi jakies 2200zl. Zainteresowalam sie tym kosem musze sie cos wiecej dowiedziec Podzwonie do tej twojej hurtowni Kasiu moze maja jakies rabaty Przedzwoniłam do Kosa, ceny na stronie są cenami netto , ale jutro podjadę do dystrybutora i poćwiczę z nim rabaty ... pomacam też pstryczki na żywo, ale wydają się całkiem interesujące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 28.04.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 a ja nie lubię berker kwadrattzn lubię ale denerwują mnie w ramkach rowki, w przekroju ramka jest falą i działa mi to na nerwymodul jest gładziutki i dlatego wolałam dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts