Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

Dzis ogladalam jeszcze tego simona wyglada bardzo fajnie, musze pomacac tego kosa jeszcze :) berkera bym brala jak by byl tez w innym kolorze niz bialy ale kto wie jeszcze nie zdecydowalam :)

Rasia ja juz przeliczalam na brutto i wyszla mi cena podobna w berkerze, simonie i kosie

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam :) a umnie wreszcie montarz kuchni szafy itd.. dotarłam wczoraj tam cudem ale nie jest mi dane to kuśtykanie bo sobie krzywdę zrobie ale tak bardzo chciałam zobaczyć ,szafa już gotowa super dwa razy powiększył mi się holik na wejściu wszystkie 3 części maja lustra od ziemi do sufitu kuchnia częściowo złożona albo rozłożona :p ciąg dalszy dzisiaj :) ale na gotowo będzie chyba dopiero we wtorek bo tak blaty mają być .

niop wchodząc do domku mam z lewej strony garaz drzwi ściągniete narazie bo musze kupic ten hmm no kurcze skleroza żeby szyb mi nie rozwalił ktoś otwierając dzrzwi :) na poaczątku miała byc szafa z paskami ze szkła matowego w poprzek ale jednak uważam że jak na małe pomieszczenie to ta jest super realnie to inaczej się odbiera :) wiesz co czytam te ceny co tam masz w swoim dzienniczku i jestem przerażona co to za kuchnie ty chcesz mieć że taka droga :o moje meble kuchenne ta szafa i mebelki w kotłowni tyle nie będą mnie kosztowac co Ciebie sama kuchnia :-?

Ja mam same szuflady a to mocno podraza , do tego 2 magic cornery, jedno waziurkie cargo na chemie i sciereczki i to wlasciwie wszytsko :) mam 16 szuflad kazda to jakies 160zl

U mnie 3 carga są jedno duże dwa małe 4 podłużne wiszące szafki z siłowniczkami z tego 2 szklane szuflad mam mniej faktycznie bo ze 4 chyba jakoś tak ,u Brazuni chyba projekt mój wklejałam i tam u niej wkleję zdjęcia gotowej kuchni bo to jej wizualka:) 160 zł co mechanizm do szuflady ?? czy cała szuflada ?

Nietstey taniej niz te 16tys w fornirze chyab sie nie da zrobic, przynajmniej u nas widac u was ceny sa nizsze :(

Ostatecznie zdecydowalam sie na pstryczki, beda simona classic metalic aluminium, wycena na 1700zl czyli 2100 mniej niz legrand :)

Nietstey taniej niz te 16tys w fornirze chyab sie nie da zrobic, przynajmniej u nas widac u was ceny sa nizsze :(

Ostatecznie zdecydowalam sie na pstryczki, beda simona classic metalic aluminium, wycena na 1700zl czyli 2100 mniej niz legrand :)

Ja myślę że trzeba poszukać tańszych :) u nas też są drodzy i tani :) szukałam szukałam i znalazłam nie firme która mieści się w samym środku Krakowa a kolegę mężą z podstawówki co sie tym trudni :) i to całkiem przez przypadek na niego się natknełam znajomej robił szafy i poprosiłam ja o kontakt do tego gościa :) ja bym jeszcze poszukała gdzieś napewno koło Ciebie sa jakieś miejscowości w których np dużo stolarzy u nas najbliżej jest Kalwaria tam jest ich jak mrówek :)

Aguleczka ja mialam wyceny od 29 tys, raczej nie bede szukala stolarzy po wsiach bo ani nie mam mozliwosc a poza tym wolalabym kogos sprawdzonego. To sa wszytsko firmy z polecenia. Ja nie wiem jakim sposobem jest taka roznica w cenie.

Ja myślę że trzeba poszukać tańszych :) u nas też są drodzy i tani :) szukałam szukałam i znalazłam nie firme która mieści się w samym środku Krakowa a kolegę mężą z podstawówki co sie tym trudni :) i to całkiem przez przypadek na niego się natknełam znajomej robił szafy i poprosiłam ja o kontakt do tego gościa :) ja bym jeszcze poszukała gdzieś napewno koło Ciebie sa jakieś miejscowości w których np dużo stolarzy u nas najbliżej jest Kalwaria tam jest ich jak mrówek :)

Aguleczka, a mozesz dac namiar na ta firme? :roll: :roll: :roll:

na prv wysłane namiary :)

a tu kuchnia w trakcie montażu

http://i.pinger.pl/pgr301/6fb25e1f0016db3949f8aa4a

http://i2.pinger.pl/pgr269/e0c3e3d3001ba56c49f8aa08

http://i.pinger.pl/pgr491/b6ef1f6a00282ae749f8aad5

http://i2.pinger.pl/pgr257/c8d62795000c12e449f8ace6

http://i.pinger.pl/pgr310/542865ac002a663149f8ace8

Między meblami bedzie płyta z takimi metalowymi prowadnicami na haczyki nie wiem jak to profesjonalnie sie nazywa blaty maja byc cos pod kolor płytek tylko na zdjęciach bardzo żólte wyszłya sa jaśniejsze no i nie ma jeszcze założonych klameczek będa takie jak na szklanej ,a i oczywiście tych nóg dołem nie będzie bo ma tam iść cokół taki srebrny jak piekarnik .

Znalazłam tak ma wyglądac płyta między meblami i ten cokół dołem to też kuchnia wykonana przez tego samego gościa .

http://i2.pinger.pl/pgr369/ce6f12ce0016e1da49f8af79