markoto 30.04.2009 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Moze jeszcze wezwa ja mialam sporo do korekty, prawie 2 tys mi obcieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.04.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Mnie raczej nie obetna chyba, ale tego aktu nie dolaczylam, a jakis tytul prawny do lokalu powinien byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.04.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Małgoś pewnie dlatego jeszcze nie masz zwrotu. Wnioski kompletne które można załatwić bez poprawek czy uzupełnień są robione szybciej. Na koniec odkłada sie te do wyjaśnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.04.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Sama mi tak poradzilas Maylandko, zeby oddac niekompletny. Nasze urzedy dzialaja w sposob nie pojety. Na wpis do KW raz sie czeka pol roku, a raz zalatwiaja w ciagu miesiaca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.04.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Bo to było dobre dla Ciebie rozwiązanie (nadal tak uważam) Ale akt mogłaś im donieść przez te 4 miechy Idź im teraz zanieś to odrazu wyciagną wniosek i zwrot Ci zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.04.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Bo to było dobre dla Ciebie rozwiązanie (nadal tak uważam) Ale akt mogłaś im donieść przez te 4 miechy Idź im teraz zanieś to odrazu wyciagną wniosek i zwrot Ci zrobią O, i to jest dobra koncepcja. Dzieki wielkie. Nie ma jak insider's knowledge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.04.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 E tam, to zwykła prawidłowość: jak juz sie ruszy to można skończyć jak się da Poza tym gwarantuję Ci, że tam też pracują ludzie i czasem zwykłą rozmową, prośbą można wiele załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.04.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 E tam, to zwykła prawidłowość: jak juz sie ruszy to można skończyć jak się da Poza tym gwarantuję Ci, że tam też pracują ludzie i czasem zwykłą rozmową, prośbą można wiele załatwić No wiem, po weekendzie do nich zadzwonie, bo teraz to pewnie zoo jest i nie ma co marzyc o dodzwonieniu sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 30.04.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Wpadłam się przywitać Markotko! No to u nas rozliczenie ekspresowe było, bo kaska już na koncie! Ale co z tego - zaraz i tak nie będzie po niej śladu, buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.04.2009 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Witaj Marys !! Ja sama robilam to i bykow bylo troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.04.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 o a ja powinnam znow sie za rozliczenie zabrac, ale z tego co wiem to jakies limity sa. 24 tysiace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.04.2009 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Limit zalezy od kwartalu. Posuzkaj na podatki.pl w zwrot vatu tam jest podany wzor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 30.04.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Bylam dzis w US zrobilam korekte wniosku o zwrot vat za jakis miesiac kaska powinna juz byc na koncie , bede miala na kuchnie hehee myslisz że za miesiąc nastaw się na duuuużo dłużejjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.04.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 E nie, to juz idzie do podpisu do naczelnik, ona juz podpisuje wnioski z grudnia, poza tym maja czas do 20 .06 pozniej nie moga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 30.04.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 No ja też czekam może na jakie schody mi wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.04.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 mnie tez obcięli coś około 3tys a w sprawie kontaktów.. ja poszukuję takich, coby gniazdko na dwie wtyczki miesciło sie do takiej samej amki co ontakt.. niezbyt wielki ma wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 30.04.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Witaj Marys !! Ja sama robilam to i bykow bylo troche Dobry wieczór! Marta my też sami robiliśmy, ale Mężuś wpisywał praktycznie wszystko po kolei z założeniem, że jak coś to nam odrzucą... Trafiliśmy na świetnego Gościa (aż byliśmy zaskoczeni), bo punkt to punkcie wszystko przeanalizował i po poprawkach czekaliśmy może 2-3 tygodnie na kaskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.04.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Witaj Marys !! Ja sama robilam to i bykow bylo troche Dobry wieczór! Marta my też sami robiliśmy, ale Mężuś wpisywał praktycznie wszystko po kolei z założeniem, że jak coś to nam odrzucą... Trafiliśmy na świetnego Gościa (aż byliśmy zaskoczeni), bo punkt to punkcie wszystko przeanalizował i po poprawkach czekaliśmy może 2-3 tygodnie na kaskę. Szczęściara... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.04.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Hej, a powiedzcie mi, ile czasu można czekać na zwrot nadpłaconego potatku??? Ja złożyłam PIT jakoś tak pod koniec lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.04.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Hej, a powiedzcie mi, ile czasu można czekać na zwrot nadpłaconego potatku??? Ja złożyłam PIT jakoś tak pod koniec lutego Zdaje sie, ze pol roku. Ja tak zawsze kolo sierpnia dostawalam. To byly czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts