Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

Witaj Marys !!

Ja sama robilam to i bykow bylo troche :)

Dobry wieczór! 8)

Marta my też sami robiliśmy, ale Mężuś wpisywał praktycznie wszystko po kolei z założeniem, że jak coś to nam odrzucą... Trafiliśmy na świetnego Gościa (aż byliśmy zaskoczeni), bo punkt to punkcie wszystko przeanalizował i po poprawkach czekaliśmy może 2-3 tygodnie na kaskę.

Szczęściara... 8)

Dzięki Rasiu - trzeba przyznać, że się nam udało! :roll: :wink:

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej, a powiedzcie mi, ile czasu można czekać na zwrot nadpłaconego potatku??? Ja złożyłam PIT jakoś tak pod koniec lutego :roll:

Zdaje sie, ze pol roku. Ja tak zawsze kolo sierpnia dostawalam. :roll: :roll: :roll: To byly czasy. :-?

ja złożyłam końcem lutego i już dawno dostałam zwrocik 8)

Hej, a powiedzcie mi, ile czasu można czekać na zwrot nadpłaconego potatku??? Ja złożyłam PIT jakoś tak pod koniec lutego :roll:

Zdaje sie, ze pol roku. Ja tak zawsze kolo sierpnia dostawalam. :roll: :roll: :roll: To byly czasy. :-?

ja złożyłam końcem lutego i już dawno dostałam zwrocik 8)

To Ci sie urzad uwinal... U nas to wszystko musi mocy urzedowej nabrac. :-?

może dlatego, że malutki zwrot miałam :wink:

Moze. Bo wiesz, urzad najpierw musi jakas kase sciagnac, zeby miec z czego oddawac. Ale moj malz zlozyl w styczniu, a jeszcze mu nie oddali, a ma doslownie pare groszy do zwrotu, wiec chyba po prostu w Krakowie wieksze oblozenie jest. :roll:

Podatek dochodowy z PIT zwracany jest w 3 miesiące.

Problem jest taki, że do końca marca bylo więcej wypłat niż wpłat w niektórych urzedach :roll: Wiec niektóre zwroty idą znacznei wolniej niż w ubiegłych latach bo nie ma z czego zwracać :roll: Takiej sytuacji urzędy od lat nie miały. Kryzys panie, kryzys :roll:

Podatek dochodowy z PIT zwracany jest w 3 miesiące.

Problem jest taki, że do końca marca bylo więcej wypłat niż wpłat w niektórych urzedach :roll: Wiec niektóre zwroty idą znacznei wolniej niż w ubiegłych latach bo nie ma z czego zwracać :roll: Takiej sytuacji urzędy od lat nie miały. Kryzys panie, kryzys :roll:

Niestety wiele firm, ktore teraz oglaszaja upadlosc przez caly rok nie placily podatku od dochodow pracownikow, wiec te zwroty to nie raz zwroty tylko na pismie, bo w rzeczywistosci urzad zwraca cos, czego nigdy nie dostal. Gigantyczne koszty pracy, zusy, srusy i pierdusy czkawka sie odbiajaja... :-?

No wlasnie nie wiem, mam dalej 2 opcje biala kuchnia z blatem drewnianym albo szarym albo drewniana kuchnia z szarym blatem :)

Opcja No. 1 jest mi blizej sercu....kup...jak Ci sie nie spodoba tak po roku, to wyslij do mnie...przyjme z otwartymi ramionami :lol: :lol: :lol: a Ty sobie kupisz inna.... :p :lol: :p :lol:

Ale to fajnie wymyslilam.....dumna jestem z siebie 8)