mario31 30.04.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Witaj Marys !! Ja sama robilam to i bykow bylo troche Dobry wieczór! Marta my też sami robiliśmy, ale Mężuś wpisywał praktycznie wszystko po kolei z założeniem, że jak coś to nam odrzucą... Trafiliśmy na świetnego Gościa (aż byliśmy zaskoczeni), bo punkt to punkcie wszystko przeanalizował i po poprawkach czekaliśmy może 2-3 tygodnie na kaskę. Szczęściara... Dzięki Rasiu - trzeba przyznać, że się nam udało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.04.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Hej, a powiedzcie mi, ile czasu można czekać na zwrot nadpłaconego potatku??? Ja złożyłam PIT jakoś tak pod koniec lutego Zdaje sie, ze pol roku. Ja tak zawsze kolo sierpnia dostawalam. To byly czasy. ja złożyłam końcem lutego i już dawno dostałam zwrocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.04.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ło matko ... wcale mi się to nie podoba ... wcale I tym mało optymistycznym akcentem kończę dzień ... dobranoc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.04.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Hej, a powiedzcie mi, ile czasu można czekać na zwrot nadpłaconego potatku??? Ja złożyłam PIT jakoś tak pod koniec lutego Zdaje sie, ze pol roku. Ja tak zawsze kolo sierpnia dostawalam. To byly czasy. ja złożyłam końcem lutego i już dawno dostałam zwrocik To Ci sie urzad uwinal... U nas to wszystko musi mocy urzedowej nabrac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.04.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 może dlatego, że malutki zwrot miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 30.04.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Hej, a powiedzcie mi, ile czasu można czekać na zwrot nadpłaconego potatku??? Ja złożyłam PIT jakoś tak pod koniec lutego Zdaje sie, ze pol roku. Ja tak zawsze kolo sierpnia dostawalam. To byly czasy. Tak tak ja słyszałam że u nas w Krakowie tak sie czeka ok 6 mc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.04.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 może dlatego, że malutki zwrot miałam Moze. Bo wiesz, urzad najpierw musi jakas kase sciagnac, zeby miec z czego oddawac. Ale moj malz zlozyl w styczniu, a jeszcze mu nie oddali, a ma doslownie pare groszy do zwrotu, wiec chyba po prostu w Krakowie wieksze oblozenie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.05.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Podatek dochodowy z PIT zwracany jest w 3 miesiące. Problem jest taki, że do końca marca bylo więcej wypłat niż wpłat w niektórych urzedach Wiec niektóre zwroty idą znacznei wolniej niż w ubiegłych latach bo nie ma z czego zwracać Takiej sytuacji urzędy od lat nie miały. Kryzys panie, kryzys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.05.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 a wczesniej wycenialam jeszcze w avansie i rust i co? nie spadłaś z krzesła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.05.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Podatek dochodowy z PIT zwracany jest w 3 miesiące. Problem jest taki, że do końca marca bylo więcej wypłat niż wpłat w niektórych urzedach Wiec niektóre zwroty idą znacznei wolniej niż w ubiegłych latach bo nie ma z czego zwracać Takiej sytuacji urzędy od lat nie miały. Kryzys panie, kryzys Niestety wiele firm, ktore teraz oglaszaja upadlosc przez caly rok nie placily podatku od dochodow pracownikow, wiec te zwroty to nie raz zwroty tylko na pismie, bo w rzeczywistosci urzad zwraca cos, czego nigdy nie dostal. Gigantyczne koszty pracy, zusy, srusy i pierdusy czkawka sie odbiajaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.05.2009 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Kachna wycenili mi w ruscie na 28 tys wtedy wydawalo mi sie ze cena kosmiczna ale potem dostawalam podobne oferty z innych firm Marys nam tez babka przegladala punkt po punkcie i wykreslala co bylo zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.05.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Jaki kryzys? Jak tam nic nie wiem...... Dzien doberek! I na jakiej kuchni stanelo? Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.05.2009 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 No wlasnie nie wiem, mam dalej 2 opcje biala kuchnia z blatem drewnianym albo szarym albo drewniana kuchnia z szarym blatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.05.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 No wlasnie nie wiem, mam dalej 2 opcje biala kuchnia z blatem drewnianym albo szarym albo drewniana kuchnia z szarym blatem Opcja No. 1 jest mi blizej sercu....kup...jak Ci sie nie spodoba tak po roku, to wyslij do mnie...przyjme z otwartymi ramionami a Ty sobie kupisz inna.... Ale to fajnie wymyslilam.....dumna jestem z siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.05.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 No wlasnie nie wiem, mam dalej 2 opcje biala kuchnia z blatem drewnianym albo szarym albo drewniana kuchnia z szarym blatem a ta biala to w polysku? nie boisz sie "paluchów"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.05.2009 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Biala w macie jak u Irmy No Maja zaskoczylas mnie swoja zaradnoscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.05.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 No wlasnie nie wiem, mam dalej 2 opcje biala kuchnia z blatem drewnianym albo szarym albo drewniana kuchnia z szarym blatem biała, biała!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.05.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 No wlasnie nie wiem, mam dalej 2 opcje biala kuchnia z blatem drewnianym albo szarym albo drewniana kuchnia z szarym blatem biała, biała!!! Biala, biala... Tez sie przekonalam do matu dzieki Irmie, a jeszcze sie zastanawiam, czy nie maja jakiegos satynu - polmatu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.05.2009 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Tylko zastanawia mnie ten mat Irmy czy to jest folia ale biala czy jak ostatnio dostalam wycene to lakier polysk albo mat, wrzuce wam jakie sa tez fajne drewniane kuchnei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.05.2009 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Nphttp://i704.photobucket.com/albums/ww42/markotomurator/0711smse3003ki1ev2.jpghttp://i704.photobucket.com/albums/ww42/markotomurator/4.jpghttp://i704.photobucket.com/albums/ww42/markotomurator/BeztytuC582u.jpghttp://i704.photobucket.com/albums/ww42/markotomurator/big_foto_033.jpgtu bialahttp://i704.photobucket.com/albums/ww42/markotomurator/7-big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts